Kilolar Firarda 😎

Gecmis olsun canim. Insallah sag saglim atlatir
sağol canım inşallah

Insallah ortim ya tam tamina arti 1 kilo ciktim Yani oyle bi kacamak filan da yapmadim. Sadece bir gun odulum vardi onu yedim o kadar.
Umarim ikimiz de cumaya kadar artikardan kurtulup az da olsa eksi geliriz
regl artısı bu canım cumaya iner inşallah

ama ben diyet anlamında kendimi çok kötü hissediyorum
canım hem hiçbişe yemek istemiyor
hem de açım şu anda ne yesem diye bakıyorum ve yemek istediğim herşey ıvır zıvır tost falan istiyorum yani
niye böyleyim anlamadım ya
zaten 3 gündür yarınlar yokmuş gibi yedim hala daha sağlıklı beslenmek istemiyor canım

G Goklerce selam orti olmuşuz canim guzel bol eksili bir hafta gecirmen dilegiyle. Bem bugun biraz kotu beslendim yarinda biraz kotu olacak ama pazartesinden itibaren duzene gorerim insallah
Canım benim ya haftasonu gelemedim evi boyattım, aşırı yoruldum hatta öldüm ama hafta içi aktif olacağım çok sevindim ortak olmamıza ekşili bir hafta olsun inşallah

Canim ne kadar cok karnonhidrat yersek vucut o kadar cok istiyor. Bir sise suyun icine taze nane ve cubuk tarcin atip beklet ve gun boyu ic onu canim. Bende az da olsa istah kesiyor bu. Ve gun icinde cok su ic, 2-3 fincan kahve ic. Unarim yeme istegin azalir azalir ortim

Insallah ortim ya tam tamina arti 1 kilo ciktim Yani oyle bi kacamak filan da yapmadim. Sadece bir gun odulum vardi onu yedim o kadar.
Umarim ikimiz de cumaya kadar artikardan kurtulup az da olsa eksi geliriz
Regl filan sebep olmuştur canım dert etme geldiği gibi gidecektir eminim
Günaydın kızlar benim tartım +100gr artı 74.9kg bu hafta ucundanda olsa 73leri gormek istiyorm inșallah
Çok blr artı değil canım sabit sayılırsın cumaya kadar güzelce dikkat et inşallah 73 gelecek
2 yasinda cnm pek odaklanamiyor masala ama hayvanlari sayiyoruz uyumus diye yada renkleri kirmizi araba mavi araba uyumus gbi
Çok iyi ya kim bilir ne şekerdir
Günaydın kızlar
Okuldayım. Nöbetçiyim kahvaltımı yaptım şimdi
İnş okuldaki cızlardan uzak durucam elimden geldiğince
Kolay gelsin canım aman aman cıs yok

Oo supersin hosgeldin bu arada aramıza

Yaaa super pideleri pilavlari yiyip eksi geliyorsun nasil oluyorr
Bu hafta çok iyi gidiyor gerçekten pazartesileri genelde artıyla başlardım ama ben de anlamadım canım demek benim karbon ağırlıklı beslenmen lazımmış
Günaydın kizlar kusura bakmayın haftasonu yoktum, alıntılar vardı baya gitmiş hepsi...
Cumaya göre +700 deyim, haftasonu dışardan yedik hep ama cumaya kadar halledeceğim C Cagrihilal1
Hafta sonu dikkat edememişsindir canım işten güçten hallolur tabi cumaya kadar
Ben de tartılayım bari
Edit : 63.6 cumadan +2.4 kg Pain Killer
Dün daha çok mu artıydın sanki Dün yediklerini yakmışsın

ayyy inşallah çok aminn ortim yaa
yarın dediğin gibi yapayım canım

günaydın kızlar

kayınvalidem kovid olmuş dün haberi geldi, daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştı ameliyattan sonra

3 aşılı aslında, inşallah rahatlıkla atlatır
gecmis olsun canim insallah hafif atlatir
insallah canim ya
bugunde regl olmazsam kan vericem yarin

ortim kalorisi düşük menünün ama karbonhidrat biraz yüksekmiş(izmir bombası kadar olamasa da). haftaiçi dengeleyelim beraber
sen de aralıklı oruç yapıyorsun değil mi?
evet canim aralikli yapmaya calisiyorum
saatlere dikkat ediyorum ama menulerde karbonu daha cok azlatmam lazim
Gunaydin arkadaslar!

Gruba katilmadan 2 gun once 70 idim.

Gruba katildigim gun 69.5
Bugun: 68.8

harika cumaya daha cok gider ozamn:)
Cuma hedefime ulaştım ben Ama perşembe veya cuma regl olacağım inşallah cuma günü bir sürprizle karşılaşmam
Cuma:66,5
Pazartesi: 65,9
Fark: -600
@kumsal68
pidelere ragmen _600
masallahhh
Günaydın kızlar benim tartım +100gr artı 74.9kg bu hafta ucundanda olsa 73leri gormek istiyorm inșallah
haftasonunu nerdeyse sabit atlatmissin canim
Günaydın kizlar kusura bakmayın haftasonu yoktum, alıntılar vardı baya gitmiş hepsi...
Cumaya göre +700 deyim, haftasonu dışardan yedik hep ama cumaya kadar halledeceğim C Cagrihilal1
senin artida cokmus canim
insalah halledersin
Ben de tartılayım bari
sadece 2 de bu kadra kilo

Hızla eriyorum diyorsun Çok iyi canım cumaya iyice gider
Tesekkur ederim canim, ay insallh ya.
canım tebrikler harika gitmiş kilo. 69 u görmeni hiç kıskanmadım , hatta 68
ay canim benim, cok daha dusuk rakamlari goreceksin kendi tartinda
Oo supersin hosgeldin bu arada aramıza

Yaaa super pideleri pilavlari yiyip eksi geliyorsun nasil oluyorr
Hosbulduk canim tesekkur ederim
Insallah canim hepimizinki daha cok gider

günaydın kızlar

kayınvalidem kovid olmuş dün haberi geldi, daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştı ameliyattan sonra

3 aşılı aslında, inşallah rahatlıkla atlatır
Kolayca atlatır inşallah geçmiş olsun canım
geçen cuma: 70.85
bugün: 71.45
fark +600 gram
bu hafta çok dikkat edicem 69.9u görebilmek için
6 lar geliyor ne güzel eli kulağında.
Gunaydin arkadaslar!

Gruba katilmadan 2 gun once 70 idim.

Gruba katildigim gun 69.5
Bugun: 68.8

Hoşgeldin canım.güzel eksi
İnsallah canım.
Günaydın kızlar
Okuldayım. Nöbetçiyim kahvaltımı yaptım şimdi
İnş okuldaki cızlardan uzak durucam elimden geldiğince
Kolay gelsin canım
Canım benim ya haftasonu gelemedim evi boyattım, aşırı yoruldum hatta öldüm ama hafta içi aktif olacağım çok sevindim ortak olmamıza ekşili bir hafta olsun inşallah
gülerek kirletin.oh mis gibi olmuştur.
Sen halledersin
Bu hafta 3 öğün yapmayı deneyecegim, wc problemi yaşıyorum sürekli belki bu şekilde değişiklik iyi gelir
Ben de sabahları aç karına iki kuru kayısı bir bardak su içiyorum işe yarar inşallah
Ben de tartılayım bari

benim kilo bildirimi gec oldu.biraz
kizimin randevusu vardi
apar topar evden ciktim
cuma 70.5
pazartesi 70.9
Erken tartıldıysan canım.belki ondan da fazla çıkmıştır

Nooollduuu kızlar takıma gelemedim kaptanım El_Em ama arada yüzsüz yüzsüz bakıyordum neden kapandı 5.takim
Seyregim yagmurum, queenim gambitim yaaa ben de seni merak ediyordum. Yarisma bitmis ama tum gruplarda mi yoksa sadece 5.takim mi bilemiyorum.

Nasilsin, neler yaptin?
Kacla biraktin, simdi kacsin sormasi ayip

Ben de tartılayım bari
Yavrıııım iyi yine ya, cumaya halledersin sen.
Hep böyle ortalığı sallayıp sonra kendi kendine eriyosun zaten.

Sen güçlüsün, sen yaparsın dostum.

Halbuki ben almaya başlarsam kimse beni durduramıyor. 5-6 ayda kanla terle verdiğim 11 küsür kiloyu 1 aya kalmadan aldım yaa Kendime

Canlar nasılsınız❤❤❤
Gelemiyorum bir türlü.. Kızımla uğraşmaktan. İnatçı bi yüksek ateş dünden beri uğraşıyorum. Doktor farenjit dedi. Antibiyotik kullanıyor. Şükür bugün daha iyi.
Kendimi unuttum, bugün tartılmayı da. Kusura bakmayın. Ortim sen neler yapıyorsun Begonya2 .

Bu arada hasta olan, hastası olan herkese geçmiş olsun, geçmişi çok fazla okuyamadım. Alıntı yapmıştım birkaç tane uçmuş gitmiş.

Kaptanlarım çok emek veriyorsunuz, uğraşıyorsunuz emeklerinize sağlık. Siz bu denli bizler için bişeyler yaparken buraya gelememek, bi şeyler yapamamak, üstümüze düşeni yapamamak üzüyor beni. Hakkınızı helal edin. Sizleri çook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…