Oo supersinGunaydin arkadaslar!
Gruba katilmadan 2 gun once 70 idim.
Gruba katildigim gun 69.5
Bugun: 68.8
Yaaa super pideleri pilavlari yiyip eksi geliyorsun nasil oluyorrCuma hedefime ulaştım benAma perşembe veya cuma regl olacağım inşallah cuma günü bir sürprizle karşılaşmam
Cuma:66,5
Pazartesi: 65,9
Fark: -600
@kumsal68
sağol canım inşallahGecmis olsun canim. Insallah sag saglim atlatir
regl artısı bu canım cumaya iner inşallahInsallah ortim ya tam tamina arti 1 kilo ciktimYani oyle bi kacamak filan da yapmadim. Sadece bir gun odulum vardi onu yedim o kadar.
Umarim ikimiz de cumaya kadar artikardan kurtulup az da olsa eksi geliriz
Canım benim ya
Canim ne kadar cok karnonhidrat yersek vucut o kadar cok istiyor. Bir sise suyun icine taze nane ve cubuk tarcin atip beklet ve gun boyu ic onu canim. Bende az da olsa istah kesiyor bu. Ve gun icinde cok su ic, 2-3 fincan kahve ic. Unarim yeme istegin azalir azalir ortimsağol canım inşallah
regl artısı bu canım cumaya iner inşallah
ama ben diyet anlamında kendimi çok kötü hissediyorum
canım hem hiçbişe yemek istemiyor
hem de açım şu anda ne yesem diye bakıyorum ve yemek istediğim herşey ıvır zıvır tost falan istiyorum yani
niye böyleyim anlamadım ya
zaten 3 gündür yarınlar yokmuş gibi yedim hala daha sağlıklı beslenmek istemiyor canım
Regl filan sebep olmuştur canım dert etme geldiği gibi gidecektir eminimInsallah ortim ya tam tamina arti 1 kilo ciktimYani oyle bi kacamak filan da yapmadim. Sadece bir gun odulum vardi onu yedim o kadar.
Umarim ikimiz de cumaya kadar artikardan kurtulup az da olsa eksi geliriz
Çok blr artı değil canım sabit sayılırsın cumaya kadar güzelce dikkat et inşallah 73 gelecekGünaydın kızlar benim tartım +100gr artı 74.9kg bu hafta ucundanda olsa 73leri gormek istiyorm inșallah
Çok iyi ya kim bilir ne şekerdir2 yasinda cnm pek odaklanamiyor masala ama hayvanlari sayiyoruz uyumus diye yada renkleri kirmizi araba mavi araba uyumus gbi
Kolay gelsin canım aman aman cıs yokGünaydın kızlar
Okuldayım. Nöbetçiyim kahvaltımı yaptım şimdi
İnş okuldaki cızlardan uzak durucam elimden geldiğince
Bu hafta çok iyi gidiyor gerçekten pazartesileri genelde artıyla başlardım ama ben de anlamadım canım demek benim karbon ağırlıklı beslenmen lazımmışOo supersinhosgeldin bu arada aramıza
Yaaa super pideleri pilavlari yiyip eksi geliyorsun nasil oluyorr
Hafta sonu dikkat edememişsindir canım işten güçten hallolur tabi cumaya kadarGünaydın kizlarkusura bakmayın haftasonu yoktum, alıntılar vardı baya gitmiş hepsi...
Cumaya göre +700 deyim, haftasonu dışardan yedik hepama cumaya kadar halledeceğim C Cagrihilal1
Dün daha çok mu artıydın sanki
ayyy inşallah çok aminn ortim yaaCanim ne kadar cok karnonhidrat yersek vucut o kadar cok istiyor. Bir sise suyun icine taze nane ve cubuk tarcin atip beklet ve gun boyu ic onu canim. Bende az da olsa istah kesiyor bu. Ve gun icinde cok su ic, 2-3 fincan kahve ic. Unarim yeme istegin azalir azalir ortim
gecmis olsun canim insallah hafif atlatirgünaydın kızlar
kayınvalidem kovid olmuş dün haberi geldi, daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştı ameliyattan sonra
3 aşılı aslında, inşallah rahatlıkla atlatır
insallah canim yacanım günaydın. ben de ilk hamileliğimde adet olcakmış gibi hissedip olmamıştım seninki de öyle olur inşallah
izmir bombasının kalorisi oldukça yüksektirtam kaç olduğunu bilmiyorum.
69 görmek isterken hedeften uzaklaştım iyice, haftaiçi çok dikkat etmem lazım
evet canim aralikli yapmaya calisiyorumortim kalorisi düşük menünün ama karbonhidrat biraz yüksekmiş(izmir bombası kadar olamasa da). haftaiçi dengeleyelim beraber
sen de aralıklı oruç yapıyorsun değil mi?
harika cumaya daha cok gider ozamn:)Gunaydin arkadaslar!
pidelere ragmen _600Cuma hedefime ulaştım benAma perşembe veya cuma regl olacağım inşallah cuma günü bir sürprizle karşılaşmam
@kumsal68
haftasonunu nerdeyse sabit atlatmissin canimGünaydın kızlar benim tartım +100gr artı 74.9kg bu hafta ucundanda olsa 73leri gormek istiyorm inșallah
senin artida cokmus canimGünaydın kizlarkusura bakmayın haftasonu yoktum, alıntılar vardı baya gitmiş hepsi...
Cumaya göre +700 deyim, haftasonu dışardan yedik hepama cumaya kadar halledeceğim C Cagrihilal1
sadece 2 de bu kadra kilo
Maşallah güzel eksi canım.Cuma hedefime ulaştım benAma perşembe veya cuma regl olacağım inşallah cuma günü bir sürprizle karşılaşmam
@kumsal68
inşallah canım sağolgecmis olsun canim insallah hafif atlatir
Tesekkur ederim canim, ay insallh ya.Hızla eriyorum diyorsunÇok iyi canım cumaya iyice gider
canım tebrikler harika gitmiş kilo. 69 u görmeni hiç kıskanmadım , hatta 68
Hosbulduk canimOo supersinhosgeldin bu arada aramıza
Yaaa super pideleri pilavlari yiyip eksi geliyorsun nasil oluyorr
Insallah canim hepimizinki daha cok gidergecmis olsun canim insallah hafif atlatir
insallah canim ya
bugunde regl olmazsam kan vericem yarin
evet canim aralikli yapmaya calisiyorum
saatlere dikkat ediyorum ama menulerde karbonu daha cok azlatmam lazim
harika cumaya daha cok gider ozamn:)
pidelere ragmen _600
masallahhh
haftasonunu nerdeyse sabit atlatmissin canim
senin artida cokmus canim
insalah halledersin
sadece 2 de bu kadra kilo
Kolayca atlatır inşallah geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
kayınvalidem kovid olmuş dün haberi geldi, daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştı ameliyattan sonra
3 aşılı aslında, inşallah rahatlıkla atlatır
6 lar geliyor ne güzel eli kulağında.geçen cuma: 70.85
bugün: 71.45
fark +600 gram
bu hafta çok dikkat edicem 69.9u görebilmek için
Hoşgeldin canım.güzel eksiGunaydin arkadaslar!
İnsallah canım.Günaydın kızlar benim tartım +100gr artı 74.9kg bu hafta ucundanda olsa 73leri gormek istiyorm inșallah
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Okuldayım. Nöbetçiyim kahvaltımı yaptım şimdi
İnş okuldaki cızlardan uzak durucam elimden geldiğince
gülerek kirletin.oh mis gibi olmuştur.Canım benim yahaftasonu gelemedim evi boyattım, aşırı yoruldum hatta öldüm ama hafta içi aktif olacağım çok sevindim ortak olmamıza ekşili bir hafta olsun inşallah
Sen halledersinGünaydın kizlarkusura bakmayın haftasonu yoktum, alıntılar vardı baya gitmiş hepsi...
Ben de sabahları aç karına iki kuru kayısı bir bardak su içiyorum işe yarar inşallahBu hafta 3 öğün yapmayı deneyecegim, wc problemi yaşıyorum sürekli belki bu şekilde değişiklik iyi gelir
Erken tartıldıysan canım.belki ondan da fazla çıkmıştırbenim kilo bildirimi gec oldu.biraz
kizimin randevusu vardi
apar topar evden ciktim
cuma 70.5
pazartesi 70.9
amin kuzucumm inşallahKolayca atlatır inşallah geçmiş olsun canım
Seyregim yagmurum, queenim gambitim yaaa ben de seni merak ediyordum. Yarisma bitmis ama tum gruplarda mi yoksa sadece 5.takim mi bilemiyorum.Nooollduuu kızlar takımagelemedim kaptanım El_Em ama arada yüzsüz yüzsüz bakıyordum neden kapandı 5.takim
Yavrıııım iyi yine ya, cumaya halledersin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?