• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

sen gec kalmadin canim biz erken evlendigimiz icin cok acele ettik 🤣🤣

hosgeldin canim
bende yeni katildim
gidecek bu kilolarr😁

insalah faydasini gorursun canim
fransada yasiyoruz canim burda oldu

hasi iradene kuvvet canim
sporada baslasam tam olucak
sporsuz pek gitmiyo bende

gecmis olsun canim insalalh fayda eder damlalar
seninde agrin sizin varmi
normal dogummu oldu
Peki tam olarak ameliyatinin adi ne? Ne yaptilar? Hangi hastanede kime ysptirdi canim? Tam sorunu neydi

Hahahahahah aldım birazcık. Ama beklediğim kadar değil şükür. Ben de şaşırdım. Hiç su içemiyorum ama. Keşke içsem belki hiç almazdım. 🥲

Ahahahahaha ben de edemiyorum zaten. Eve gidince bayılıyorum resmen yorgunluktan. Ne bulursam yedim 2 haftadır. 😅🥲 Yarın ve salı günü bi buluşmaya gidicem dostlarla. Onun dışında full devam. 💕

Bebişiim teşekkür ederim. İnşallah güzel olur ne diyim. Sınav günü ağlıycaktım o derece akdkskdks Şimdi iyiyim şükür. Sen nasılsın neler yapıyorsun? 🥰

67lerdeyim bebiş. Hiç diyet yapamadım ama beklediğim kadar almadım neyse ki. ☺️ En azından buraya menümü yazayım iatiyorum. Buranın kıymetini bilelim dostlar!! 😂😅 Canım takımım. ❤️
Canim pilinlu su uc. Hic onu da istemiyorsan sekersiz komposto ic surekli taze meyveden

Normal doğum canım ama alttan dikişlerim ve kesi oldu epey iyileşti daha düşmedi dikişler ama ilk günlere göre rahat oturup kalkıyorum şükür
Hemen geçer insAllah cnm benim kesiyi çok sonra atmislardi yırtık olmuştu dikiş attılar biraz geç iyileşmişti o yüzden

Hemen geçer insAllah cnm benim kesiyi çok sonra atmislardi yırtık olmuştu dikiş attılar biraz geç iyileşmişti o yüzden
Kızımdaki kadar büyük değil ama dediğin gibi bebeği , anneyi sıkıntıya düşürmemek için atıyorlar da iyileşmesi zaman alıyor biraz aman sağlık olsun bu da geçer inşallah
Sen nasılsın canım iyi misin?

Oy kuzum kıyamam ama😍😍😍ben de neler yapıyorum kpss ye hazırlanmaya başladım bir yandan iş başvuruları falan geçip gidiyor🤗
Aa çok iyi. 🥰 Umarım güzel bir iş bulursun. Hem rahat hem parası güzel olsunn. 💕
Hedef54kilo yum cnm

E 17 günde 2 kilo mu cnm hiçbir şey değil valla :)

Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha 😂
İş başvurularından dönen oldu mu cnm
Hahahahaahhaah 2 kilo diyince bi fazla geldi ama halledicez inş bebiş. 😅😅
Canim pilinlu su uc. Hic onu da istemiyorsan sekersiz komposto ic surekli taze meyveden
Limonlu su mu 🙄

Kızımdaki kadar büyük değil ama dediğin gibi bebeği , anneyi sıkıntıya düşürmemek için atıyorlar da iyileşmesi zaman alıyor biraz aman sağlık olsun bu da geçer inşallah
Sen nasılsın canım iyi misin?
Öyle tabi canım şükür sağ salim doğurdun ya iyiyim şükür canım aynı bıraktığın gibi değişik bişey yok kızlar nasıl alıştılar mi birbirlerine

Perşembe günü istanbula gidiyoruz ailecek zaten sporu istemesem de azaltacağım🤣🤣yok canım ya ii başvurularım hep havada kalıyor😆
Deneyim isterler tabi cnm 🤗 staj yapmış mıydın okurken

Aa çok iyi. 🥰 Umarım güzel bir iş bulursun. Hem rahat hem parası güzel olsunn. 💕

Hahahahaahhaah 2 kilo diyince bi fazla geldi ama halledicez inş bebiş. 😅😅

Limonlu su mu 🙄
2 kilonun nesi fazlaa pazartesiye kaç artı gelicem Allah bilir canım 😂
Limonlu değil pilinli 🤭 yani piliçli cnm

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ayy klavye azizliğiii 😁

Hedef54kilo yum cnm

E 17 günde 2 kilo mu cnm hiçbir şey değil valla :)

Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha 😂
İş başvurularından dönen oldu mu cnm
Biliyorum zaten canım o zaman uğraştım ama çözdüm. :KK36:

Bi toparlayamadım kuzum. Kızım hastalandı şimdi de. Evde dolaşıyor sırayla hasta oluyoruz. İnşallah bu hafta kızımla beraber ben de toparlarım

Vayy maaşallah kuzum yaaa. Helal sana. ❤

Kafama sıktım kuzum ya. Hastalandım bir de regl oldum üstüne.. Sonuç böyle oldu. İnşallah haftaya güzel olacak.

Ortican bu haftayı hafızadan silelim yeniden başlayalım emi 😊

😆😆😆😆😆😆
Kuzum çok güldüm yaa...
Yok yok ödemdir o ödem 😆😆😆

Yaaaa kuzum yaprak dökümü gibi herkes gitmekten bahsediyor. Gitmeee❤❤❤❤

Kuzum biz o esprilerinle sevdik seni. Çok üzüldüm. ❤❤

Aaa benim de okumadığım kitabı çok azdır. Gerilim ben de severim
Kuzucum esprilerime kimsenin kirilacagini düşünmemiştim. Çünkü asla iğnelemek azarlamak ya da başka bir kötü niyetle yapilmamislardi. Hatırın hiçe sayıldığı ya da iyi niyetin olmadığı ortamlarla ilgili kötü anilarimin olmasi maalesef gurubumu değiştirme kararı almama sebep oldu. Ben keyifle esprilerle eglenerek kilo vermek istiyorum. Kilo vermeye calismak zaten biraz stresli bir iş ve gerilmek su anda hic ihtiyaç duymadığım bir şey. Aslinda kim gerilmek ister ki...
Yeni bir başlangıç yapmak bazen gereklidir diye düşünüyorum... Hiçbir şey olmamis gibi devam etmek benim yapamadigim bir şey.
Bu yüzden kalin sağlıcakla ve istediğiniz kilolara saglikla gelin inşallah 💗💗💗💗💗💗💗

Ellerine sağlık kuzumm 🥰

eceboce eceboce canımm ortaklığın İçin sağol 😘
DeryaOnDiet DeryaOnDiet yeni ortağım hayırlı olsun Cuma’ya güzel eksiler görürüz inşallah 🥳😘🥰

Şifa olsun inşallah canımm

Eeee küçük zaten yaşın daha yeni 2leri bitirmişsin 😘
Ben ilk kuzumu doğurduğumda 30 yaşındaydım
Ve bi iş arkadaşım ilk doğum yaptığında 42 yaşındaydı çok da güzel bi anne oldu 🧿❤️

Geçmiş olsun kuzuma 😘❤️
İyiyim canım ben sağolasın

Ben olmak istiyoruum 😀kumsal aktif değil gördüğüm kadarıyla cnm menü yazıp çıkıyor 🙄

Gözümden kaçmış sanırım pazartesi detoksu ne canım
Bir faydam olduysa ne mutlu bana 😘
Asıl ben teşekkür ederim güzel arkadaşlığın icin 💗💗💗💗

8 Ekim

Saat 13
Sucuklu yumurta
1 dilim tam bugday
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir
Yeşillik

Saat 20
1 kase çorba
6 kaşık ısırgan yemeği
4 kaşık makarna

2.5 litre su
50 dk yürüyüş

El_Em El_Em @hzlsel BerryShake BerryShake
@kardelelen321
Baya katı bi diyet. Hadi bakalım inş kısa sürede verirsin canım
8 Ekim Menüm
sabah mandalina, kepekli ekmeğe kaşarlı ve salçalı tost,3 zeytin,salatalık
ara 1 dilim patatesli börek,yarım dilim su böreği , küçük boyutta tatlı cıs
akşam tavuk haşlama,şehriyeli pirinç pilavı,salata
ara 3 züber lokma,türk kahvesi,1 küçük puding

1.5 lt su
7430 adım
@Goklerce
Abüüü çok cıss😄
8 ekim
Sabah : 1 tost,salatalık domates
Ara : türk kahvesi 1kare şekersiz çikolata minnak kurabiye
Akşam : 1 kepçe çorba,fırında tavuk patates,3yk yoğurt
Ara : 1 avuç çekirdek, 1 kase sufle
Arkadaşımdaydım🙈🙈
Su : 2.5lt
Spor : 15000 adım
@hzlsel @Pnrrr-20 @nnurc
Sufleye bayılırım da yeme😄
9 Ekim cumartesi
Kahvaltı 9:00
1 kaşık kapya biberli patates kavurma
Peynir
2 tk reçel
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Domates salatalık

Ara 11:00
2 elma

Öğle 13:00
6 tane minik içli köfte
2 dilim tel kadayıflı muhallebi
1.5 servis kaşığı şehriye salatası
Çay

Ara 13:30
Kayısılı yeşil çay

Ara 14:00
Türk kahvesi

Ara 17:50
2 elma

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok şimdilik
Çok yemişin annem

Kuzucum esprilerime kimsenin kirilacagini düşünmemiştim. Çünkü asla iğnelemek azarlamak ya da başka bir kötü niyetle yapilmamislardi. Hatırın hiçe sayıldığı ya da iyi niyetin olmadığı ortamlarla ilgili kötü anilarimin olmasi maalesef gurubumu değiştirme kararı almama sebep oldu. Ben keyifle esprilerle eglenerek kilo vermek istiyorum. Kilo vermeye calismak zaten biraz stresli bir iş ve gerilmek su anda hic ihtiyaç duymadığım bir şey. Aslinda kim gerilmek ister ki...
Yeni bir başlangıç yapmak bazen gereklidir diye düşünüyorum... Hiçbir şey olmamis gibi devam etmek benim yapamadigim bir şey.
Bu yüzden kalin sağlıcakla ve istediğiniz kilolara saglikla gelin inşallah 💗💗💗💗💗💗💗
Gitmeseydin kız tombul kedi beni iğnele mesela yoksa yağ bağlıcam iyice😝

Biliyorum zaten canım o zaman uğraştım ama çözdüm. :KK36:
😍 canımsın
Tamam pisiciğim 😘 tebdil-i mekanda ferahda ferahlık vardır umarım iyi gelecektir orası sana 🤗
Geçmiş olsun canım faydası olur ins canim

Merakla bekliyorum listeni etiketlemiyi unutma:KK39:
Tamamm:rolleyes:

Back