• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

:KK60: ORTAKLAR :KK60:
( 8- 15 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
kardelelen321 kardelelen321 orti olmuşuz yine 🌸

Zehracım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrılalı o kadar zaman olmamış gibi sanki şaşırdım. Ara ara girip baktım size burası takım değil sanırım ama herkescikler burda.
Takımlar ve Cuma zayıflama yarışması komple kapatıldı canım çok teşekkür ederim ☺️
Allah kolaylık versin balımm 😘🥰 düzene alıştıkça ufaklık büyüdükçe inşallah boş zamanlar yaratacaksın kendine ❤️

Minnoşum nasıl iyi di mi?👧🏻
Şükür canım daha iyi sol gözü iltihaplanıyor dün doktora götürdük damla filan verdi o da geçer inşallah artık sen nasılsın?
Yok canım önce eşim grip gibiydi sonra tüm eve yayıldı.

Canım ne zamandır burda kv misafirden görme nolur fırsat bulunca gündüz akşam farketmez yat dinlen canim .

O boş oturma hissidini çok iyi anlıyorum ins küçük birazcık büyüsün rahatlarsin .
Ben onu misafir gibi görsem de görmesem de o devamlı misafir modunda 🤣 aman sayılı gün işte gelip geçiyor kuzum
Allah şifa versin size de canım ❤️

Takımlar ve Cuma zayıflama yarışması komple kapatıldı canım çok teşekkür ederim ☺️

Şükür canım daha iyi sol gözü iltihaplanıyor dün doktora götürdük damla filan verdi o da geçer inşallah artık sen nasılsın?

Ben onu misafir gibi görsem de görmesem de o devamlı misafir modunda 🤣 aman sayılı gün işte gelip geçiyor kuzum
Allah şifa versin size de canım ❤️
Geçmiş olsun kuzucuga canim
Benim en küçüğün de doğuştan sağ gözü işliyordu. Göz pınarı tikaliymis neredeyse 1 sene işledi. Damla masaj derken ancak açıldı. Geçmezse aklında olsun canim

Öyle tabi geçip gidecek. Ama ilk cocugunda yaşadıklarını hatırlayınca ondan yazdım canim. Sakın herşeye yetişmeye falan çalışma diye. Gerçi o zaman çalışıyordun ama olsun sen kendine dikkat et yinede 😘😘😘

Back