• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Tbrklwr cnm guzel eksi

Hayirlisi olsun hakkında :KK200:

Sagol cnm sizinde ellerinize saglık :KK36:

:KK200: :KK36:ellerine saglık kaptanım

Ellerine saglık kaptanım :KK36:
Sonuncu olmusuz ortim kardelelen321 kardelelen321 :olamaz:

Hosgeldin tekrardan cnm insallah yoluna koyucaksın kilolar da gidicek cnm bence once kendimizle goruntumuzle mutlu olmaliyiz sonra gerisi gelir inșallah :KK36: :KK200:

Sagolasin cnm

Kolay gelsin cnm

Ayy ne guzel bir sebeb cnm insallah hayirlisiyla zayiflar ve hamile kalirsin :KK200:
Sonuncu olmakla kalmamış yerin dibine girmisiz ortim

:KK60: ORTAKLAR :KK60:
( 8- 15 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Yeni ortim de belli OLmUuus
El_Em El_Em ve BerryShake BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.
Eğer yeriniz varsa kürkçü dükkanına dönebilir miyim?
Ne olursam olayım yine de geleyim mi?
58 ile ayrılıp 70 ile dönüş yapıyor olsam bile mi?

( cevap bekliyorum ona göre gidip bişiker yiyecem 😜😜😜
canlarım benim 😘😘)
Hoşgeldin canım
Hayırlı olsun ortim bu hafta bol eksİli olsun

ameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun

hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)

insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda

hadi bismillah ozman canim:)

merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim

sonucunuda bize yazmayi unutma canim
Aslinda cok fena degildi. Yani 20dk tabata yapiyirsun gercekten yoruldum. Ustumde kablolar takili bir sekilde. Normalde calisan kaslari cok daha fazla calistiriyor. Yani 4-5 kati kadar spor yapsan ayni etkiyi alirsin bence.
Teyzen nerde ne ameliyati oldu canim?

( 8- 15 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Ellerine sağlık kuzumm 🥰

eceboce eceboce canımm ortaklığın İçin sağol 😘
DeryaOnDiet DeryaOnDiet yeni ortağım hayırlı olsun Cuma’ya güzel eksiler görürüz inşallah 🥳😘🥰

Kizlar son gunlerde ayagimda ve belimde agri var, fisyoterapist cok onerdi su ems fitnessi oraya denemeye gidecegim bugun. Saat 13te. Ilk deneme seansim var.
Şifa olsun inşallah canımm

Merhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla🤭🤭

30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum🤣🤣

Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap😍
Eeee küçük zaten yaşın daha yeni 2leri bitirmişsin 😘
Ben ilk kuzumu doğurduğumda 30 yaşındaydım
Ve bi iş arkadaşım ilk doğum yaptığında 42 yaşındaydı çok da güzel bi anne oldu 🧿❤️

Takımlar ve Cuma zayıflama yarışması komple kapatıldı canım çok teşekkür ederim ☺️

Şükür canım daha iyi sol gözü iltihaplanıyor dün doktora götürdük damla filan verdi o da geçer inşallah artık sen nasılsın?

Ben onu misafir gibi görsem de görmesem de o devamlı misafir modunda 🤣 aman sayılı gün işte gelip geçiyor kuzum
Allah şifa versin size de canım ❤️
Geçmiş olsun kuzuma 😘❤️
İyiyim canım ben sağolasın

Ben olmak istiyoruum 😀kumsal aktif değil gördüğüm kadarıyla cnm menü yazıp çıkıyor 🙄
Cnm benim pztsi detoksu da alıntılamışsın katılıyor musun 😘
Gözümden kaçmış sanırım pazartesi detoksu ne canım

ameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun

hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)

insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda

hadi bismillah ozman canim:)

merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim

sonucunuda bize yazmayi unutma canim
Tamam canim birincilik bizde senin diyette ilk haftan kesin cok verirsin😂 Misafirler bugunku yemekli ama pilav yemiycem 😄 kek yediler biraz once ben hic yemedim

Kız ne yaptın sen😱 Bu hafta hemen kendine geliyorsun 89u görecektik güya bu hafta neyse artık yapacak bir şey yok acil spor ve diyet zamanı🥰😘
Bi toparlayamadım kuzum. Kızım hastalandı şimdi de. Evde dolaşıyor sırayla hasta oluyoruz. İnşallah bu hafta kızımla beraber ben de toparlarım
Şimdi baktım da 1 ayda ancak 2,5 kilo verebilmişim 1 kilosunu bu hafta verdim zaten😱😱😱eskiden 1 haftada verirdim bu kiloları hey gidi günler neyse toplamda tam 50 kilo gitti hedefime ulaşıp kilo koruma günlerine geçmeme 1,5 kilo kaldı kaç haftada veririm Allah bilir🤣🤣🤣
Vayy maaşallah kuzum yaaa. Helal sana. ❤
Bu teşekkür ederiz canım ❤️😍

Canısı ne yaptın bir haftada 😳

Tebrik ederim kizlar çok güzel eksiler var ❤️😍😍 bu hafta çoğu için verimli geçmiş 😍😍😍😘
Kafama sıktım kuzum ya. Hastalandım bir de regl oldum üstüne.. Sonuç böyle oldu. İnşallah haftaya güzel olacak.
Kilo bildirimim:

Cuma: 74.3
Bugunb 74.8
Fark +500 gr

Bu hafta ne yaptiysam gitmedi dukan da ise yaramadı malesef anlamadm takîlma noktam sanrm. 5 hafta once 77 kilo iken aldigim olculerle bugun karsilastirma yaptm yeniden motive oldm enazindan olculerde guzel fark var insallah haftaya fazlasiyla telafi edicem bu artiyiEki Görüntüle 2929595

El_Em El_Em @hzlsel BerryShake BerryShake kardelelen321 kardelelen321
Ortican bu haftayı hafızadan silelim yeniden başlayalım emi 😊
Bence dee ağlat valla bacım :KK73:

Hocam diyen dillerini sevsinler kızzzz 😍😘😘😘

😂😂😂 nazar değmesin diye foto atmıcaktım ama 😜

😍

Rica ederiim canım benim 😍 daha da verirsin istersen ama biraz değiştirmek gerekecek canım 😘diyet günlüğü de şart 👍

Diyosssuuuun 😍

test yap bebek olmalıııı :bicak: o_O ne yaptınn kuzuuuuuuuuu
😆😆😆😆😆😆
Kuzum çok güldüm yaa...
Yok yok ödemdir o ödem 😆😆😆
merhabalar kızlar
BerryShake BerryShake El_Em El_Em kaptanlarım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Pnrrr-12 Pnrrr-12
@hzlsel
Jasminium84 Jasminium84
nnurc nnurc
yarimuhendis yarimuhendis
@Breeze96
@Goklerce
kardelelen321 kardelelen321
ve adını yazamadığım güzel arkadaşlarım
müsaadenizle kilo vermeye başka bir gurupta devam edeceğim
sizi tanıdığıma memnun oldum umarım yine karşılaşırız
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
inşallah istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Yaaaa kuzum yaprak dökümü gibi herkes gitmekten bahsediyor. Gitmeee❤❤❤❤
böyle olması daha iyi canım
huzurları bozmayayım
şaka maka derken ne yaptığımı da anlamadım
demek uslubum hatalı
yeni yerimde iyice dikkat edeyim
sıfırdan başlayayım
kimseye espri fln yapmayayım neme lazım
Kuzum biz o esprilerinle sevdik seni. Çok üzüldüm. ❤❤
Yaaa gerçekten miiii 😍😍😍
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu

Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma 😃😍🥰🥰
Aaa benim de okumadığım kitabı çok azdır. Gerilim ben de severim

Ellerine sağlık kuzumm 🥰

DeryaOnDiet DeryaOnDiet yeni ortağım hayırlı olsun Cuma’ya güzel eksiler görürüz inşallah 🥳😘🥰

Ve bi iş arkadaşım ilk doğum yaptığında 42 yaşındaydı çok da güzel bi anne oldu 🧿❤️

Geçmiş olsun kuzuma 😘❤️

Ben olmak istiyoruum 😀kumsal aktif değil gördüğüm kadarıyla cnm menü yazıp çıkıyor 🙄

Cnm liste hazırlıcam 😍 paylaşıcam

Bi toparlayamadım kuzum. Kızım hastalandı şimdi de. Evde dolaşıyor sırayla hasta oluyoruz. İnşallah bu hafta kızımla beraber ben de toparlarım

Kafama sıktım kuzum ya. Hastalandım bir de regl oldum üstüne.. Sonuç böyle oldu. İnşallah haftaya güzel olacak.

😆😆😆😆😆😆
Kuzum çok güldüm yaa...

Kuzum benim alıntı kalmış 😂

Geçmiş olsun kuzucuga canim
Benim en küçüğün de doğuştan sağ gözü işliyordu. Göz pınarı tikaliymis neredeyse 1 sene işledi. Damla masaj derken ancak açıldı. Geçmezse aklında olsun canim

Öyle tabi geçip gidecek. Ama ilk cocugunda yaşadıklarını hatırlayınca ondan yazdım canim. Sakın herşeye yetişmeye falan çalışma diye. Gerçi o zaman çalışıyordun ama olsun sen kendine dikkat et yinede 😘😘😘
Çok teşekkür ederim canım bakalım şu damlayla geçmese göz doktoruna götürürüz canım bahsettiğim damlayı aile hekimliğinde yazdırdım

Günaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben🤣🤣🤣
Hayirli olsun yeni nickin bende degistirmek istiyorm cok desifreym ismimle nick :confused:
Tamam canım seni eklerim o zaman kesinlikle daha motive oluyor insan🥰

Hadi inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç🥰

İkiniz de artı gelince kaçınılmaz son tam ortak oldunuz 🤭🤭

Afiyet olsun canım ne yedin😋😋😋

Merhaba canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kendimi böyle bir tempoda hiç hayal edemedim her zaman senin için yerimiz var bebiş😍😍
Aynen oylee cnm
Aslında uydurma bi tatli yapms muhallebi uzerine karamel sos yemiycektm ama cokmu kotu gornuyor falan diyince yiyim dedm tadi fena degldi guzeldi gerci bana tatli olsun
( 8- 15 EKİM )

NOT:
Ellerine saglik canim
Dün en kotu beslenmemi de yaptığıma göre artık kendime gelebilirim. Bugünden itibaren menulerimi yazmaya başlıyorum ins .

Tartıyı da pazartesi bildiririm. Kahvaltim süperdi ins gerisi de öyle gelecek💪💪
Hadi inșallah canım :KK200:
Ben de çok teşekkür ederim canım her şey için😍

Evettttttt💃💃
Nasil gidiyor ortiiim benm bu ara biraz kotu :olamaz:

İyi akşamlar kızlar 🤗
Bugün adet oldum şükür hem şüphem gitti hemde pazartesi eksi görürüm insAllah öğlen cıslı idi akşam yemeyebilirim insAllah ya da salata ayran cacık tarzı hafif yerim annemlerdeydim sabah geldik kocam bey işini bitirince bizi alacak eve gecicez gece sporlarını aktiflestirmeliyim artık kararlıyım vericem bu kiloları veremezsin diyenlere inat 69.9 da olsa 6lari görmek istiyorum onun için önce 70lere kesin giris yapmalıyım

Merhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla🤭🤭

30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum🤣🤣

Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap😍
sen gec kalmadin canim biz erken evlendigimiz icin cok acele ettik 🤣🤣

:KK71::KK68::KK68: Teşekkürler canım akşam menü sayfasında ilk bidirimi yapacam.😘
hosgeldin canim
bende yeni katildim
gidecek bu kilolarr😁
Aslinda cok fena degildi. Yani 20dk tabata yapiyirsun gercekten yoruldum. Ustumde kablolar takili bir sekilde. Normalde calisan kaslari cok daha fazla calistiriyor. Yani 4-5 kati kadar spor yapsan ayni etkiyi alirsin bence.
Teyzen nerde ne ameliyati oldu canim?
insalah faydasini gorursun canim
fransada yasiyoruz canim burda oldu
Tamam canim birincilik bizde senin diyette ilk haftan kesin cok verirsin😂 Misafirler bugunku yemekli ama pilav yemiycem 😄 kek yediler biraz once ben hic yemedim
hasi iradene kuvvet canim
sporada baslasam tam olucak
sporsuz pek gitmiyo bende
Çok teşekkür ederim canım bakalım şu damlayla geçmese göz doktoruna götürürüz canım bahsettiğim damlayı aile hekimliğinde yazdırdım
gecmis olsun canim insalalh fayda eder damlalar
seninde agrin sizin varmi
normal dogummu oldu

İyi akşamlar kızlar 🤗
Bugün adet oldum şükür hem şüphem gitti hemde pazartesi eksi görürüm insAllah öğlen cıslı idi akşam yemeyebilirim insAllah ya da salata ayran cacık tarzı hafif yerim annemlerdeydim sabah geldik kocam bey işini bitirince bizi alacak eve gecicez gece sporlarını aktiflestirmeliyim artık kararlıyım vericem bu kiloları veremezsin diyenlere inat 69.9 da olsa 6lari görmek istiyorum onun için önce 70lere kesin giris yapmalıyım
istersen yaparsin canim
kafada bititirdimi kesin 60 lardasin zaten😍

😆😆😆😆😆😆
Kuzum çok güldüm yaa...

Yaaa ❤️
Ben bütün kitaplarını 2-3 kez okumuşumdur, sonunu bile bile hikayenin akıcılığı beni çekiyor resmen 😁🥰

Masallah canim. 🧿 Baya yogun tempon. Bu tempoda zaten cok kilo alman da mumkun gorunmuyor 😉
Hahahahahah aldım birazcık. Ama beklediğim kadar değil şükür. Ben de şaşırdım. Hiç su içemiyorum ama. Keşke içsem belki hiç almazdım. 🥲
Tamam canım seni eklerim o zaman kesinlikle daha motive oluyor insan🥰

Hadi inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç🥰

İkiniz de artı gelince kaçınılmaz son tam ortak oldunuz 🤭🤭

Afiyet olsun canım ne yedin😋😋😋

Merhaba canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kendimi böyle bir tempoda hiç hayal edemedim her zaman senin için yerimiz var bebiş😍😍
Ahahahahaha ben de edemiyorum zaten. Eve gidince bayılıyorum resmen yorgunluktan. Ne bulursam yedim 2 haftadır. 😅🥲 Yarın ve salı günü bi buluşmaya gidicem dostlarla. Onun dışında full devam. 💕
pacman pacman oy canım Allah kolaylık versin cidden çok yoğun tempoda çalışıyorsun🤗🤗ama sonu güzel olacak sabrın sonu selamet😘😘
Bebişiim teşekkür ederim. İnşallah güzel olur ne diyim. Sınav günü ağlıycaktım o derece akdkskdks Şimdi iyiyim şükür. Sen nasılsın neler yapıyorsun? 🥰
Unutur muyuuuz :KK74: anlaşılıyor ki 70lere çıkmışsın 😁 gel gel hallederiz
Aynen 61 küsürlerdeyim cnm 😉

Cnm zayıflama yarışı olarak kapandı burdan devam ediyoruz 🤗
Aleykümselam sen de söyle çok yerleşmesinler gidiciler zira😂😂😂

Canım gel gel 🤗sınavlarına çok sevindim kiloyu kafana takma 😘
67lerdeyim bebiş. Hiç diyet yapamadım ama beklediğim kadar almadım neyse ki. ☺️ En azından buraya menümü yazayım iatiyorum. Buranın kıymetini bilelim dostlar!! 😂😅 Canım takımım. ❤️

Bebişiim teşekkür ederim. İnşallah güzel olur ne diyim. Sınav günü ağlıycaktım o derece akdkskdks Şimdi iyiyim şükür. Sen nasılsın neler yapıyorsun? 🥰
Oy kuzum kıyamam ama😍😍😍ben de neler yapıyorum kpss ye hazırlanmaya başladım bir yandan iş başvuruları falan geçip gidiyor🤗

Ay sorma simdi komik duruma düşcem diye soramiyorumda ta geçmişe falan gittim.menülerde farkettim.:KK30::KK70: BerryShake BerryShake hele :sus:bir kaç gün tam girmemistim.Allahım diyorum bu kim:confused:
Hedef54kilo yum cnm

67lerdeyim bebiş. Hiç diyet yapamadım ama beklediğim kadar almadım neyse ki. ☺️ En azından buraya menümü yazayım iatiyorum. Buranın kıymetini bilelim dostlar!! 😂😅 Canım takımım. ❤️
E 17 günde 2 kilo mu cnm hiçbir şey değil valla :)

Ya sporlarım çok iyi ama bugün beslenmem umduğum gibi gitmedi ortim🙁🙁
Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha 😂
İş başvurularından dönen oldu mu cnm

Cnm sporu azalt istersen bu hafta, çok yüklendin galiba cnm
Ben derse başlayamadım daha 😂
İş başvurularından dönen oldu mu cnm
Perşembe günü istanbula gidiyoruz ailecek zaten sporu istemesem de azaltacağım🤣🤣yok canım ya ii başvurularım hep havada kalıyor😆

Ellerine sağlık kuzumm 🥰

Geçmiş olsun kuzuma 😘❤️

Selam ortim 👋

Back