• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Kolay gelsin kuzum 😘🥰

Allah kolaylık versin balımm 😘🥰 düzene alıştıkça ufaklık büyüdükçe inşallah boş zamanlar yaratacaksın kendine ❤️

Minnoşum nasıl iyi di mi?👧🏻

Neden istemiyor psikoloğu eşin?
Ah bilsem.
Günaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben🤣🤣🤣
Ben de diyorum kim bu😀
Aa oyle mi ortim. Sagol canim yazatim dogru yere.

Ortum bugun yeni bir gun. Hafi beraber detoksla diyetle kilo verelim bu hafta. Oglusuna da cok uZuldun, stres yaptin tabiki anliyorum. Ama yemek yeyince gecmiyor. Gel kilo verelim beraber bugunden itibaren temiz beslenelim ❤️
Sağol ortim.bitanesin😍😘

Dr bulaşıcı değil dedi canım.inşallah geçecek.Allah büyük😍💕

Hoşgeldin😘

Inşallah canım sağol😍😘

Sarımsaklı şampuanı denedim.drun verdigi iki kremi denedim.baska bir drun kremini denedim.Geçmiyor.Yemek olarak sebze Yemiyor,yedirecek formüller arıyorum.bal yemez yumurta yemez.çikolata yiyor😢.Bunların dışında dr da dedi sac gelir ama streslenince tekrar dökülür diye.Psikolog destegi aldırmak istiyorum.esim yanaşmıyor pek.

Teşekkürler canım.Dikkat edeceğim😍😘

Tontiskom gelmiş.Seni gördüm daha uyi oldum.sen nasılsın hoşgeldin.inceldim ama takıldım 74 de😍😘

Inşallah canım sağol😍😘

Inşallah canım sağol😍😘

Gittiğin yer uğurlu olsun istedigin kiloya in ınşallah kolayca.arada uğra gel bekleriz😍😘
Teşekkür ederim tatlım 🌺

Gecmesine cok sevindim canim. Benimki gececek duzeyde degil ne yazik ki ama sadece agrikari azalsa o da yeter. Tabiki bugune cook dukur yuruyorum, sporumu yapiyorum. 💃💃💃
ameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun
Günaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben🤣🤣🤣
hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)
di inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç
insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda
Dün en kotu beslenmemi de yaptığıma göre artık kendime gelebilirim. Bugünden itibaren menulerimi yazmaya başlıyorum ins .

Tartıyı da pazartesi bildiririm. Kahvaltim süperdi ins gerisi de öyle gelecek💪💪
hadi bismillah ozman canim:)
I Ilyusa canim merhaba😊 bu hafta orti olmusuz💕
Kilolarimiz da yakindi insallah cok guzel kilo veririz bu hafta. Benim bu Haftasonunu iyi atlatmam lazim misafirler olacak hep. Haftaici daha kolay
merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim
Kizlar son gunlerde ayagimda ve belimde agri var, fisyoterapist cok onerdi su ems fitnessi oraya denemeye gidecegim bugun. Saat 13te. Ilk deneme seansim var.
sonucunuda bize yazmayi unutma canim

ameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun

hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)

insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda

hadi bismillah ozman canim:)

merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim

sonucunuda bize yazmayi unutma canim
Aynen canım diziden geliyor ismim😍
Oy maşallah 8 yaşında mı Allah uzun ömürler versin💗Ben gideyim atayım kendimi bir yerlerden🤣🤣🤣

El_Em El_Em ve BerryShake BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.
Eğer yeriniz varsa kürkçü dükkanına dönebilir miyim?
Ne olursam olayım yine de geleyim mi?
58 ile ayrılıp 70 ile dönüş yapıyor olsam bile mi?

( cevap bekliyorum ona göre gidip bişiker yiyecem 😜😜😜
canlarım benim 😘😘)

Aynen canım diziden geliyor ismim😍
Oy maşallah 8 yaşında mı Allah uzun ömürler versin💗Ben gideyim atayım kendimi bir yerlerden🤣🤣🤣
sen kac yasindasin canim
niye oyle dedinki😁
İnsana da o kadar zor geliyor başlamak bak hala kalakacağım yapacağım az da olsa yap canım Leslie olur zumba olur ben şimdi 3 mil Leslie yapacağım🥰
bende eliptik var spor olarak onu yapicam

El_Em El_Em ve BerryShake BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.

canlarım benim 😘😘)
Canım gel gel, yani kişi sayısıysa 1 kişi gitti zaten ;)
Ki sen bizim eski üyemizsin 😍yersen yine ye cnm pzts başla 😂

canlarım benim 😘😘)
Merhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla🤭🤭
sen kac yasindasin canim
niye oyle dedinki😁

bende eliptik var spor olarak onu yapicam
30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum🤣🤣

Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap😍

Merhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla🤭🤭

30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum🤣🤣

Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap😍
Canım ben de 32yim 🙂 evli bile değilim daha ama veren Allah verir 40ında da yani 😍

Back