- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Aynen canım benim Alışmak biraz zaman alacak tabiDiyorum bu kim valyrian hzlsel sen misin kuzum? Hayirli olsun yeni nickin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım benim Alışmak biraz zaman alacak tabiDiyorum bu kim valyrian hzlsel sen misin kuzum? Hayirli olsun yeni nickin
Baslangic ve guncel kiloyu gorunce anladim ki sensinAynen canım benim Alışmak biraz zaman alacak tabi
Ah bilsem.Kolay gelsin kuzum
Allah kolaylık versin balımm düzene alıştıkça ufaklık büyüdükçe inşallah boş zamanlar yaratacaksın kendine
Minnoşum nasıl iyi di mi?
Neden istemiyor psikoloğu eşin?
Ben de diyorum kim buGünaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben
Sağol ortim.bitanesinAa oyle mi ortim. Sagol canim yazatim dogru yere.
Ortum bugun yeni bir gun. Hafi beraber detoksla diyetle kilo verelim bu hafta. Oglusuna da cok uZuldun, stres yaptin tabiki anliyorum. Ama yemek yeyince gecmiyor. Gel kilo verelim beraber bugunden itibaren temiz beslenelim
Aynen oradan anlaşılabilirBaslangic ve guncel kiloyu gorunce anladim ki sensin
Haklı olarak nerden çıktı buAh bilsem.
Ben de diyorum kim bu
Sağol ortim.bitanesin
Teşekkür ederim tatlımDr bulaşıcı değil dedi canım.inşallah geçecek.Allah büyük
Hoşgeldin
Inşallah canım sağol
Sarımsaklı şampuanı denedim.drun verdigi iki kremi denedim.baska bir drun kremini denedim.Geçmiyor.Yemek olarak sebze Yemiyor,yedirecek formüller arıyorum.bal yemez yumurta yemez.çikolata yiyor.Bunların dışında dr da dedi sac gelir ama streslenince tekrar dökülür diye.Psikolog destegi aldırmak istiyorum.esim yanaşmıyor pek.
Teşekkürler canım.Dikkat edeceğim
Tontiskom gelmiş.Seni gördüm daha uyi oldum.sen nasılsın hoşgeldin.inceldim ama takıldım 74 de
Inşallah canım sağol
Inşallah canım sağol
Gittiğin yer uğurlu olsun istedigin kiloya in ınşallah kolayca.arada uğra gel bekleriz
Fizyoterapist önerdiyse madem dene canım inşallah işe yarar faydasını görürsünKizlar son gunlerde ayagimda ve belimde agri var, fisyoterapist cok onerdi su ems fitnessi oraya denemeye gidecegim bugun. Saat 13te. Ilk deneme seansim var.
ameliyat sansi felan yokmuGecmesine cok sevindim canim. Benimki gececek duzeyde degil ne yazik ki ama sadece agrikari azalsa o da yeter. Tabiki bugune cook dukur yuruyorum, sporumu yapiyorum.
hayirli olsun yeni isminGünaydın kızlar ismim resmim cismim değişti bu kim deneyin sonra Hazal ben
insallah canim:)di inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç
hadi bismillah ozman canim:)Dün en kotu beslenmemi de yaptığıma göre artık kendime gelebilirim. Bugünden itibaren menulerimi yazmaya başlıyorum ins .
Tartıyı da pazartesi bildiririm. Kahvaltim süperdi ins gerisi de öyle gelecek
merhaba canim:)
sonucunuda bize yazmayi unutma canimKizlar son gunlerde ayagimda ve belimde agri var, fisyoterapist cok onerdi su ems fitnessi oraya denemeye gidecegim bugun. Saat 13te. Ilk deneme seansim var.
tamam canımmmTamam kuzum
Benim hiç diyet modum kalmadı canım Ama yine de yapabileceğim bir listeyse katılabilirim şimdiden ellerine sağlık
Oyy bekleriimKatılırım tabiki şu iki gün alışma evresi olur banada pazartesi de seninle tam gaz baslarim
benimde bugun bi firsat bulup.spora baslamam lazim artikKahvaltıdan önce sporumu yapayım bugün biraz fazla karbonlu olacak yarına çok artı gelmem inşallah
Aynen canım diziden geliyor ismimameliyat sansi felan yokmu
teyzem ameliyat oldu ve simdi cok memnun
hayirli olsun yeni ismin
anlami ne diycektim galiba film deki karekterin ismiymis:)
insallah canim:)
28 yasindayim
kizim var 8 yasina girecek oda
hadi bismillah ozman canim:)
merhaba canim:)
bu hafta birinciligi kaptirmayalim kimseye:)
yemekli misafirlerinmi olcak canim
sonucunuda bize yazmayi unutma canim
İnsana da o kadar zor geliyor başlamak bak hala kalakacağım yapacağım az da olsa yap canım Leslie olur zumba olur ben şimdi 3 mil Leslie yapacağımbenimde bugun bi firsat bulup.spora baslamam lazim artik
sen kac yasindasin canimAynen canım diziden geliyor ismim
Oy maşallah 8 yaşında mı Allah uzun ömürler versinBen gideyim atayım kendimi bir yerlerden
bende eliptik var spor olarak onu yapicamİnsana da o kadar zor geliyor başlamak bak hala kalakacağım yapacağım az da olsa yap canım Leslie olur zumba olur ben şimdi 3 mil Leslie yapacağım
Canım gel gel, yani kişi sayısıysa 1 kişi gitti zatenEl_Em ve BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.
Eğer yeriniz varsa kürkçü dükkanına dönebilir miyim?
Ne olursam olayım yine de geleyim mi?
58 ile ayrılıp 70 ile dönüş yapıyor olsam bile mi?
( cevap bekliyorum ona göre gidip bişiker yiyecem
canlarım benim )
Merhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başlaEl_Em ve BerryShake canlarım ilk sayfayı okudum. Kurallar eski takım kurallarıyla aynı sanki ama kişi limiti göremedim.
Eğer yeriniz varsa kürkçü dükkanına dönebilir miyim?
Ne olursam olayım yine de geleyim mi?
58 ile ayrılıp 70 ile dönüş yapıyor olsam bile mi?
( cevap bekliyorum ona göre gidip bişiker yiyecem
canlarım benim )
30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorumsen kac yasindasin canim
niye oyle dedinki
bende eliptik var spor olarak onu yapicam
Insallah canim. Son gunlerde cok agrim oluyor. Benim bel de ayak da ameliyatli. Ama yillar oldu sukur uzun zamandir sorun yasamiyirdumFizyoterapist önerdiyse madem dene canım inşallah işe yarar faydasını görürsün
Canım ben de 32yim evli bile değilim daha ama veren Allah verir 40ında da yaniMerhaba canım hoş geldin istersen son bir ye aklında kalmasın jübileni yap öyle başla
30 canım ya bende daha çoluk çocuk yok bir senedir filan çocuk istemeye başladık senin boyunca çocuğun var ve ben hala yaşım küçük ya benim diye dolanıyorum
Eliptik varsa çok iyi canım vakit buldukça yap