- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Valla çoğu ödemdir diye düşünüyorum amin inş. Benm vücut kilo almaya çok meyilli zaten ama bu kadarını ben de beklemiyordumNe tarafa bayılıyoruz
Naptn bacm sen ne yedin 2 ay
Harbiden ne yaptin sen ya ne yedin ne ictin. Imkansiz bisey bu birakinca aliniyor evet bende 8 ayda 13 kilo geri almistim. Cogu odemdir kesinlikle 2 ayda 17 kilo olamaz tartini falanmi degistin kiyafetlerde ve gorunuste nasil bir degisim var hic bir kiyafetinin olmamasi lazim su an 3 beden oynamistir 17 kilodaŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miiiBerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsam benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
AbbbaaawwwwwŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miiiBerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsam benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Gunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
El_Em @Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii @kardelelen321
Yok basbaya aldım ve evet hiçbir pantolonumun içine giremiyorum elbiselerle dolanıyorum sadece 1 tane pantolon aldım kilo verme döneminde giymek için 26 27 giyiyordum 30 beden aldım onu da dediğin gibi onu zayıflayıp daralttırmayı bekliyorumHarbiden ne yaptin sen ya ne yedin ne ictin. Imkansiz bisey bu birakinca aliniyor evet bende 8 ayda 13 kilo geri almistim. Cogu odemdir kesinlikle 2 ayda 17 kilo olamaz tartini falanmi degistin kiyafetlerde ve gorunuste nasil bir degisim var hic bir kiyafetinin olmamasi lazim su an 3 beden oynamistir 17 kiloda
Sağol bebeğimuuuuu yakıyosun behhh
17 ney kız hala şoktaymValla çoğu ödemdir diye düşünüyorum amin inş. Benm vücut kilo almaya çok meyilli zaten ama bu kadarını ben de beklemiyordum
Hemen ilk iş odem aticilara basla bence cogu odemdir fos bir sisliktir. Yillarca sabitbi kiloyu gecmeyip 2 ayda 17 kg cok olagan disi bir rakam cok sasirdim. Bende cok hizli kilo alirim temmuz basinda izne ayrildim eylul basi dondum 4 kilo almistim. Hemen ipleri sıkı tutarsan kisa zamanda gidecektir. Ben cok rahat takilmama ragmen 1.3 kg verdim. Sende hemen basla cabuk gelen cabukta gider 3 er 5 er verirsin hemen.Yok basbaya aldım ve evet hiçbir pantolonumun içine giremiyorum elbiselerle dolanıyorum sadece 1 tane pantolon aldım kilo verme döneminde giymek için 26 27 giyiyordum 30 beden aldım onu da dediğin gibi onu zayıflayıp daralttırmayı bekliyorum
Cikmana gerek yok hepimiz oradayiz hic birimiz cikamadik17 ney kız hala şoktaym
Bende kilo almaya çok meyilliyim ama bu kadar fazla kız
Çıkamıyorum şoktan biri beni çıkarsın
Aynen canım ben de katı diyet yapamıyorum artık, 18 kilo verdim şuan burda olarak hem koruma hem de 2 3 kilo daha ne verebilirsem kar olarak bakıyorum, mezun oldum 5 ay oldu 2 kilo aldım...Annem bile diyor yavrım yüzünün rengi geldi korkuyodum eskiden bişey olcak diyeyani katı diyet yaparken bayağı halsiz düşmüştüm o zmn
Yaaa çok şaşırdım sadece diyetle mi vermiştin kilolarıŞimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miiiBerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsam benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
BakalımAbbbaaawwwwwsen bayağı bayağı hayvaaaani yiyorsun yavvv
kuzum psikolojik destek de al bence hani gerçekten normal yemiyosun demek ki, ileride vermen de zor olur kuzumağır hayatlarda izlemeyelim seni
yani bizim konuşmamız yetmez gibime geliyor üzgünüm
Ben çıktım sen de çık17 ney kız hala şoktaym
Bende kilo almaya çok meyilliyim ama bu kadar fazla kız
Çıkamıyorum şoktan biri beni çıkarsın
İnşallah bakalımHemen ilk iş odem aticilara basla bence cogu odemdir fos bir sisliktir. Yillarca sabitbi kiloyu gecmeyip 2 ayda 17 kg cok olagan disi bir rakam cok sasirdim. Bende cok hizli kilo alirim temmuz basinda izne ayrildim eylul basi dondum 4 kilo almistim. Hemen ipleri sıkı tutarsan kisa zamanda gidecektir. Ben cok rahat takilmama ragmen 1.3 kg verdim. Sende hemen basla cabuk gelen cabukta gider 3 er 5 er verirsin hemen.
Dimi onemli olan az da olsa gitmesiuuuuu yakıyosun behhh
gerçekten örtü seçmişsinbiraz da bana güveninden böyle oldu galiba cnm
olsun olsun ben mutluyum
olsun kız 350 gr 350 gr dır
Diyet yapıp senelerdir korumadaydım ben 55 56 kglarda en fazla 58 görmüşümdür o da ödemli çok yediğimin ertesi günleriydi şimdi hiç dikkay etmedim hiç umursamadım yedim aldım geri fazlasıyla hem de ama öncesinde nasıl korumam gerektiğini biliyordumYaaa çok şaşırdım sadece diyetle mi vermiştin kiloları
Kiz bak buraya yaziyorum ben mezun olana kadar sen aldiginin %70ini verirsin hatta benden once hedefe ulasirsin bileBakalım
Ben çıktım sen de çık
İnşallah bakalım
Evet ortim bi 69 gorsem cok sevincem insallah gorurum yakindaAyy etiket yapmayı unuttum seni ortim K bakma bence iyi yine de şöyle bir 6lılara geç aşırı motive olursun bende uzun süre 7lerde kaldım
Ay canım inşallah ya bakalım hayırlısıKiz bak buraya yaziyorum ben mezun olana kadar sen aldiginin %70ini verirsin hatta benden once hedefe ulasirsin bile
Merhaba canım. Daha önce 5. Takımda yada 9. Takımda bulunmadiysaniz yeni üye kabul edemiyoruz canim.Merhaba ben de katılabilir miyim aranıza?
Ustune almazsam verecem insallah. Aldiklarimj vermekten yol katedemiyorum yaklasip yaklasip uzaklaşıyorum hedeften resmen.Ay canım inşallah ya bakalım hayırlısıbenimle beraber sen de ver tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?