• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Oh harikasın 😍 eşin de yanındaysa bu fikirde oohh 😍😍😍
Sallanduracağsun bikaçını taksimde bi daha yapıolar mı :KK70:

Allah Allaah :KK43: napsak aaa filizlendirilmiş unlu makarna denesen 😍

Hahaha afiyet bal olsunnnn 😍😆😆😆
eşim başlarda çok ciddiye almıyordu yorgunluğumu ve gerginliğimi masabaşı iştesin ne yorgunluğu kafasındaydı ama çok şükür artık anlıyor ve hak veriyor bana ve hatta destekliyor bu kararımı :KK76:

ahhhh hayali bile keyiflendirdi şu anda beni, hatta taşlayalım bi de sadece sallandırmakla yetinmeyelim :D

Gecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
BerryShake BerryShake çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum 😔😔 Azimliiii Azimliiii El_Em El_Em

IMG_20210924_104506.jpg

eşim başlarda çok ciddiye almıyordu yorgunluğumu ve gerginliğimi masabaşı iştesin ne yorgunluğu kafasındaydı ama çok şükür artık anlıyor ve hak veriyor bana ve hatta destekliyor bu kararımı :KK76:

ahhhh hayali bile keyiflendirdi şu anda beni, hatta taşlayalım bi de sadece sallandırmakla yetinmeyelim :KK70:
Ooooh :KK76:

🙈 ay kıız bu kadar beklemiyordum neyse canın sağolsun 🤗 sebebini biliyoruz sonuçta :)
ama insanı yoruyor kuzum 1 ileri 1 geri olunca lütfen dikkat et bu hafta 😘
Ya hafta başı seni örtü seçerken böyle olacağını hiç düşünmemiştim canim. 😔😔

Kaptanım ne yazıkki kilom bu hafta dikkat ettim ama spor hiç yapamadım birde regl haftasındayız bugün yarın, olmak üzereyim ama inşallah bundan sonra daha düzgün katılım sağlayacağım bu hafta koşulturmacayla geçti
cnm nasıl dikkat ettiğini bilmiyoruz di miiii 🤭

Merhabalar kızlar
Kilo bldirimi
Geçen hafta :73.2
Güncel : 72
Fark: 1.2

Haftaya hedef: 71.1 @
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
vuuuu beybiii :KK8:

Pazartesi eksiydim ama hafta ucinde burjac kez kacamak yapinca biyle oldu.
Gecen hafta:74,8
Bugub:74,9
Fark:0,10
Yuzde: 0,13
Haftaya hedef: 74,2

Azimliiii Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Calypso95 kardelelen321 kardelelen321
canım üzülme ya bence kastan almış yağdan vermişsindir ;) tartın bunları gösteriyo mu kuzum? ya da diyetisyenin ofisine gidiyor musun?
beden ölçülerinden de belli olur aslında 😍 çünkü ben de yağdan verince hafifledim gibi geliyordu tartı sabit oluyordu cnm

Eksiye düşmüşüm a dostlaaaaaar💕💕💕
Geçen cuma: 92,15
Bugün: 91,95
Fark: 0,2
%0,217
Haftaya hedef 90
Azimliiii Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Tempus El_Em El_Em
tebrikler canımmm 👏 hadi bu hafta eksiye düş inşallah :KK200:

Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii😲😲 BerryShake BerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsam🤣benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya🤣🤣 ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg😵😵😵😵😵😵72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar😑😑😑 El_Em El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr

Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim😞
SonsuzUmut SonsuzUmut
Ayy etiket yapmayı unuttum seni ortim K bakma bence iyi yine de şöyle bir 6lılara geç aşırı motive olursun bende uzun süre 7lerde kaldım

Şimdi ben size kilomu söyliyeyim de benim gibi şok olun e miii😲😲 BerryShake BerryShake 64 demişsin canjm hani 64 olsam🤣benim kilo almamın sebebi de son 2 ayda baya salmamdı yoksa 3 senedir ben 57 kiloyu geçmiyordum yukarıya🤣🤣 ve geldi beklenen az yarimuhendis kaç kilo aldı kaç kg olduuuuuu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdınnnn
Temmuzun sonunda 55.5 ile izine ayrıldım ve bugün eylülün 24 ü toplamda 2 aydaaa 17kg😵😵😵😵😵😵72.4 çıktım bunu hala daha kendime nasıl yapabildim diye vahlanıyorum. Millet hamileliğinde 9 ayda 17 kg almıl ben nasıl 2 ayda aldım aklım hayalim şaştı neyse ki yeniden verilecek bu kilolar😑😑😑 El_Em El_Em kaptanım elinde sopayla gelmeni bekliyorum çok büyük hakkındırr
Ne tarafa bayılıyoruz :ruh:
Naptn bacm sen ne yedin 2 ay

Salı 80.5
Cuma 78.3
Fark 2.3
Yüzde %2,857

El_Em El_Em kardelelen321 kardelelen321 UcanSupurge UcanSupurge

Haftaya hedefim 76.5
uuuuu yakıyosun behhh :KK76:

Ya hafta başı seni örtü seçerken böyle olacağını hiç düşünmemiştim canim. 😔😔
gerçekten örtü seçmişsin 🤭 biraz da bana güveninden böyle oldu galiba cnm :D
olsun olsun ben mutluyum 😆