Günaydın kızlar
Dün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam
Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor
Adam seni her halinle seviyorsa suç mu
ne güzel.
gun icinde ekran resmi alman lazim canim, gece saat 00:00 olunca ertesi gune geciyor y SIFIRLIYOR ne yazik ki
Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.
Düşünmez miyim üç çocukla mezun olduğun halde burada aktif kontrol ediyorsun herşeyi emeklerine sağlık
Cansın
elimden geldigince iste
Günaydın kızlar
Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine
Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum valla
çok sağol moral için cnmmm
Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgili
Ya da alarm kur mesela 23.30 a. "Adımların ekran görüntüsünü al" adında
Ayarladım canim oldu sağolasın
Süpürgemi getirdim mutfağa , her yeri topladım bismillah diyip işe başlıycam akşam kayınım gelecek ütü işi de var yine de geç saat olsa da uğramaya çalışırım
pazartesi tartı var gençler bu günü ona göre geçirelim :))
Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorum
Hedef60kgolmak
yazmadigim şeyi buldum
Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok
Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var
umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
Ay havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum
Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama
10.000 adım atılmış harikasın
Kızlar ben yine gelemedim bugün
Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım
Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim
Ucmelekannesi
kaç kilosun gı
seni yakınen takipteyım
Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim
Oldu canim başardım teşekkürler
Reglim canım zaten, eşim de tatlı aldı geldi
Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda
kız nasıl anlamayim korona ardından o bitti regl geldi derken mevzu derin
beceremedim ya ben o olayı
Allah sizi iyi etsin emii
M
Manolya15
MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam