Kilolar Firarda 😎

Ooo vücut bakımı mııı çok iyi yapmışsın cnm hoşgeldin
Sağol canım valla kendiyle ilgilenmek acayip iyi geliyor insana
Hahahaha nasıl anlamış hemen :))) bılıyorum canım seni ben ooooo sana uyku egıtımı ver dıyom dinlemıon gece az uyanırdı.....
kız nasıl anlamayim korona ardından o bitti regl geldi derken mevzu derin beceremedim ya ben o olayı

Ay evet bana da agda makınesi aldırdı pek makbule geçtibeceremem sanıodum hep, koronada ii oldu valla Fit mutlu anne
En güzeli vala
Boyun kaçtı canım , sen eşini dinleme bence kıskansın bosver , 60 sana harika olur gerisini eşin düşünsün ,o da onun sorunu, artık baklava göbek mi yapar, kas mı yapar kendi bilir
159 cnm boyum ama vücudum sıkı olduğu için genelde kilomdan daha zayıf gösterildiğimi söylerler o yüzden fazla zayıflama diyo tabi bı de onun göbek mevzusu var bı 5-6 kg zorla veriyor yeniden alıyor ya bı veremedi tam
Buldum şükür cnm 2 ay olmak üzere işe başlayalı :) hoşbuldum
Hg cnm hayırlı olsun işin
Hg cnm bdv de çok gezme
Yapsın valla kilo verirse sıra kendine gelicek diye istemiyo belki de
Kesinlikle kız vala
Aslında cuma yaptım yemiyordum.bitiyordu dayanamadım asureye
Afiyet şifa olsun yaramasın cnm bu hafta kacamaksiz ilerleyelim şimdi gorhdm örtü olmuşuz
Oooo hodri meydan diyosun
118 den 68 e mi ,dogru mu gordüm

Benim gordugumu sen de gordun mu Fit mutlu anne , idolün olsun
Ay evet ya MaşAllah barekAllah darısı başıma
Afiyet olsun canım güzel menü
Baklava olmasa süper menuymus cnm afiyet olsun
Biraz fazla olmuş canım keşke o hoşbeş ve kek olmasaymış
Off evet ha yemeyim dedim ama acayip canım çekti kızımla kocam yiyince
Pek değişim yok canım midem ağrımıyor sadece diş , grip hepsi devam midemi ağrıtıyor diye antibiyotiği bırakmıştım dişim yine nüksedince tekrar başladım
Ayy ya geçer bı an önce insAllah şikayetlerin cnm
Cnm emziren anne menüsü olmuş afiyet olsun
Artık keyfi emiyor benim emziren kategorisinden çıkmam lazım snrm
Cnm sürekli aynı tartida tartilirsan daha sağlıklı olur annemler yakın demiştin sürekli onların tartisinda tartil bence ya da eve de al mümkünse

Ooo supersn yogun tempolu geciyor gunlern genelde
Aynen şu sıra öyle vallahi
@Breeze96 cnm bu hafta güzel olsun insAllah ortim
MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari
Akşam son yediklerin kötü olmuş canım , onu dışında güzel
Saol cnm yemeyim diye direndim ama yedim

Senin menülerini ornek alarak birlikte zayıflayın dedim. Kaçamakları dengelemeye ogrenecegim senden
Evet çok yapmak yerine sporu daha az yapabilirsin canim. Tamamen bırakınca da sıkıntı olabilir
hehehe
Aynen cnm bi de su şişeleriyle yapınca yoruyo bayağı

Kız 8 kare nedir nasil yiyebildin sabah miden bulanmadi mi
Yanında kahve olunca güzel gitti aslında tatlı faslını kapatcaktım bununla ama olmadı

Ay yenir yenmeyede üstüne birde acılı biseyler yedinmi mide bulantısı falan kalmaz. Tatlı üstüne acı en bı sevdiğim
ben de üstüne çubuk kraker yemeyi seviyorum

Pek kalabak gııı, üşenmyonmu bunları sofraya koymaya
Pazar kahvaltisina eşim evdeyse kızımla yardım ederler ondan kalabalık olur kendim olsa çoğu zaman useniyorjm vala bugün dışarda yaptık cnm kahvaltıyı ondan yerken hele hiç üşenmedim
Afiyet olsun canım tarhana ile simit çok uyumlu olmamış gibi

Cnm sürekli aynı tartida tartilirsan daha sağlıklı olur annemler yakın demiştin sürekli onların tartisinda tartil bence ya da eve de al mümkünse
Ay canım inan bende cok istiyorum almayı . Ama hiç sıra ona gelmiyor hep para biseylere gidiyor genelde de inanirmisin hep yiyecege gidiyor. Yada deterjanlara. Biraz birikim yapmaya çalışıyoruz araba için yeni başladık. O yüzden sıra gelirse insaAllah alırım. Ama annemler yan binadalar. Tartilirim her hafta

Son düzenleme:
Yaa yerim seni eleştirinin tatlılığına bak
Cnm güzel bir hafta geçirdik yorumların ve desteğin için sağol

Sorun değil cnm zaten yakınsın annenlerde tartil Rabb'im yarfimciniz olsun zor vala bizimde ev borcu var bı bitseydi eksikte bitmiyor borçta
Yaa yerim seni eleştirinin tatlılığına bak
Cnm güzel bir hafta geçirdik yorumların ve desteğin için sağol
Sende çok saol cnm benim için bı zevkti
Kızlar acikmaya başladım ne yesem fikir alayım. Yoğurt dışında. Gece beni tok tutmalı
Tarçınlı süt iç canım

Adam seni her halinle seviyorsa suç mune güzel.
gun icinde ekran resmi alman lazim canim, gece saat 00:00 olunca ertesi gune geciyor y SIFIRLIYOR ne yazik ki
Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.
Düşünmez miyim üç çocukla mezun olduğun halde burada aktif kontrol ediyorsun herşeyi emeklerine sağlık
Cansınelimden geldigince iste
Günaydın kızlar

Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine
Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum valla çok sağol moral için cnmmm
Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgili
Ya da alarm kur mesela 23.30 a. "Adımların ekran görüntüsünü al" adında
Ayarladım canim oldu sağolasın
Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorum Hedef60kgolmak yazmadigim şeyi buldum
Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
Ay havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum
Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama
10.000 adım atılmış harikasın
Kızlar ben yine gelemedim bugün Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım
Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim
Ucmelekannesi kaç kilosun gı seni yakınen takipteyım
Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim
Tamam cnm umarm olur
Oldu canim başardım teşekkürler
Reglim canım zaten, eşim de tatlı aldı geldi
Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda
kız nasıl anlamayim korona ardından o bitti regl geldi derken mevzu derin beceremedim ya ben o olayı
Allah sizi iyi etsin emii M Manolya15
MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam

Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Aldık canım yarın antreleri sererim silip süpürüp mutfağı da temizlik bitince açarım köşe takımlarına baktık 3 model beğendim ama ikisi ölçüde değişiklik yapmıyormus firma olmadı diğer kalana 6850₺ fiyat çıkardılar bı kaç yere daha soracak fiyat alacaz taksit imkanını ayarlayabilirsek alicaz olmazsa ilkbahara kalır
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam
Ayyy ya ek kitap bizimde alınacak onlar da mı kaplanavakti

Beğendiğim modelin biri buydu sandıklı altı bı de sırt kısmından açılıp kapanan mekanizmalı vardı pufidif spor o çok hoşumuza gitti ama ölçü sıkıntı nasip bklm

Eklentiler

• IMG_20210920_001852.jpg
    362,1 KB · Görüntüleme: 29
Güzel görünüyor koltuk takımı canim.
Off pahalı yaa. İns istediğiniz gibi olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…