• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ooo vücut bakımı mııı :KK73: çok iyi yapmışsın cnm hoşgeldin
Sağol canım valla kendiyle ilgilenmek acayip iyi geliyor insana
Hahahaha nasıl anlamış hemen :))) bılıyorum canım seni ben ooooo😅 sana uyku egıtımı ver dıyom dinlemıon😝 gece az uyanırdı.....😅😅😅
:KK70: kız nasıl anlamayim korona ardından o bitti regl geldi derken mevzu derin :KK70: beceremedim ya ben o olayı

Ay evet bana da agda makınesi aldırdı pek makbule geçti😅beceremem sanıodum hep, koronada ii oldu valla Fit mutlu anne Fit mutlu anne
En güzeli vala
Boyun kaçtı canım , sen eşini dinleme bence kıskansın bosver , 60 sana harika olur 😍gerisini eşin düşünsün ,o da onun sorunu, artık baklava göbek mi yapar, kas mı yapar kendi bilir 😅😅
159 cnm boyum ama vücudum sıkı olduğu için genelde kilomdan daha zayıf gösterildiğimi söylerler o yüzden fazla zayıflama diyo tabi bı de onun göbek mevzusu var bı 5-6 kg zorla veriyor yeniden alıyor ya bı veremedi tam
Buldum şükür cnm 2 ay olmak üzere işe başlayalı :) hoşbuldum
Hg cnm hayırlı olsun işin
Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Hg cnm bdv de çok gezme
Yapsın valla :KK70: kilo verirse sıra kendine gelicek diye istemiyo belki de :KK70:
Kesinlikle kız vala
Aslında cuma yaptım yemiyordum.bitiyordu dayanamadım asureye🙈
Afiyet şifa olsun yaramasın cnm bu hafta kacamaksiz ilerleyelim şimdi gorhdm örtü olmuşuz 🤭🤗
Sorma canım ya eşlerimiz aynı kafada demek çok zayıflarsan gözünün önünde en sevdiğin tatlıdan yerim diyor🤣🤣 Kıskançlıklarından yapıyorlar net ama yine de kafaya koyduğum kiloya ulaşacağım bundan sonra kaç kilo olduğumu ona söylemeyeceğim🤭🤭
Oooo hodri meydan diyosun 🤭
118 den 68 e mi ,dogru mu gordüm😱😱😱😱
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Benim gordugumu sen de gordun mu Fit mutlu anne Fit mutlu anne , idolün olsun
Ay evet ya MaşAllah barekAllah darısı başıma
19 Eylül
Sabah

Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 çk incir reçeli, yarım dilim tb ekmek, kiraz saplı çay
Ara
1 avuç Kuruyemiş, yeşil çay
Akşam
Tavuk sote, salata, 2 yk yoğurt, 1 yk şehriye pilavı

2 LT su

Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @Beyaz leylak
Afiyet olsun canım güzel menü
19 eylul menum
06:00- 50gr ev yapimi unsuz ekmek, tereyaginda 2 yumurta, donates.
Ara: 1 bardak ananas sut ve keten tohumundan koktel.
13:00- 200gr firinda domates soslu, peynirli , bol kabakli balik (diyetisyen tarifi).
Ara: 1 kase icine elma ve taze biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 30gr hindi fume, bolca marul, salata:75gr yogurt ustube 10gr hardal ve 100gr havuc.

Su:3,5lt
Spor:35 dk agirliklarla cardio
4500 adim
@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
19.09.2021
11.30
5 YK menemen, 2 dlm ekmek, salatalık, 1 TK tereyağı ve reçel

15.00 sade kahve 2 kare çikolata

18.30
4 parça fırında tavuk (küçüktü tavuklar) 1 sk fırında patates, domates, yoğurt, 1 avuç uzum

20.00. 2 dilim baklava 🙈 😭

Şu:1.5 lt
Baklava olmasa süper menuymus cnm afiyet olsun
Biraz fazla olmuş canım keşke o hoşbeş ve kek olmasaymış😘
Off evet ha yemeyim dedim ama acayip canım çekti kızımla kocam yiyince
Pek değişim yok canım midem ağrımıyor sadece diş , grip hepsi devam midemi ağrıtıyor diye antibiyotiği bırakmıştım dişim yine nüksedince tekrar başladım
Ayy ya geçer bı an önce insAllah şikayetlerin cnm :(
19.09.2021

Saat 7:00
Bir kase tarhana çorbası 😃
Sabah 8:30
2 küçük pankek
11:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta.
Bir dilim peynir
Kırmızı biberli.dereotlu salata
3 4 dilim tereyağlı ekmek kizartilmis 🤭
1 2 dilim şeftali
Saat 5:00
Sütsüz şekersiz türk kahvesi
3 adet kuru incir
Saat 8 :00
1 tabak sebze yemeği susuz
1 kase yogurt
3 litreden fazla su
Yürüyüş 4995
Spor 5 set 20 adet ip atlama 10 saniye dinlenmeli. Çocuklar uyusun hemen atlicam insaAllah 🥰
Cnm emziren anne menüsü olmuş afiyet olsun 😂😂😂
Artık keyfi emiyor benim emziren kategorisinden çıkmam lazım snrm :D
19 eylul Menum:

11:30 kahve, 1 lifalif bar (150 kalori)

14.:30 2 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, domates salatlik, 1 tk kaymak

17:30 sutlu menengic kahvesi, yarım züber bar (60 kalori)

19:00 4 kanat, 3 dilim. Patates, 1 biber, 1 domates, Buyuk kase Salata

20:00 Cay ile 2 parca cikolata

2 mil. Leslie
150 mekik
900 zıplama
8.000 Adım
2. lt Su
Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii
Kızlar ben tartıldım akşam 67 çıktım 🥰Çok şükür kilo vermeye başlamışım. Ama benim tartım yok . Evde herşey var tartı yok. Sabah annemlere gidip Aticam resim insaAllah orda da 67 çıkarım . Her tartı bir olmuyor malum
Cnm sürekli aynı tartida tartilirsan daha sağlıklı olur annemler yakın demiştin sürekli onların tartisinda tartil bence ya da eve de al mümkünse

Ooo supersn yogun tempolu geciyor gunlern genelde :rolleyes:
Aynen şu sıra öyle vallahi
:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
@Azimliiii ❣️
@Breeze96 cnm bu hafta güzel olsun insAllah ortim
Bugün aslında hiçbir iş yapmamış gibi ama çok iş yapmış gibiyim yavv.
Çok yorgunum.
Sabah bı pazara gittik geldik. Evleri supurdum sildim. 2 koca bidon turşu kurdum. Akşam üzeri düğüne gittim. Geldim kitap kapladimm😂😂😂
Satınca baya iş yapmışım yinede :KK70: :KK70:
MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari
Akşam son yediklerin kötü olmuş canım , onu dışında güzel
Saol cnm yemeyim diye direndim ama yedim

Senin menülerini ornek alarak birlikte zayıflayın dedim. Kaçamakları dengelemeye ogrenecegim senden😘
Evet çok yapmak yerine sporu daha az yapabilirsin canim. Tamamen bırakınca da sıkıntı olabilir
😍😎😎😎hehehe
Aynen cnm bi de su şişeleriyle yapınca yoruyo bayağı

Kız 8 kare nedir 🤣🤣 nasil yiyebildin sabah miden bulanmadi mi
Yanında kahve olunca güzel gitti :D aslında tatlı faslını kapatcaktım bununla ama olmadı :D

Ay yenir yenmeyede üstüne birde acılı biseyler yedinmi mide bulantısı falan kalmaz. Tatlı üstüne acı en bı sevdiğim😂😂😂
😂😂😂 ben de üstüne çubuk kraker yemeyi seviyorum

Pek kalabak gııı, üşenmyonmu bunları sofraya koymaya 😅
Pazar kahvaltisina eşim evdeyse kızımla yardım ederler ondan kalabalık olur kendim olsa çoğu zaman useniyorjm vala bugün dışarda yaptık cnm kahvaltıyı ondan yerken hele hiç üşenmedim :D
19 Eylül Menüm
Uyanınca 8 kare sütlü çikolata,sade nescafe
İlk öğün mercimekli bulgur pilavı ve ayran
Ara 1 protein bar, limonlu yeşil çay, 4 çekme helva tereyağlı 😋
İkindi tarhana çorbası ,1/2 simit
Ara 3 ceviz ve 3 mandalina

2.5 lt su

10.425 adım,15 dk bölgesel , 500 ml su şişeleriyle 3 mil leslie
Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Bugün de vejetaryen oldu inşallah 200-300 eksi daha gelir 🤗 bu tatiller hep yerimde saydırdı yaa 🙈

Eki Görüntüle 2919024 Eki Görüntüle 2919024
Afiyet olsun canım tarhana ile simit çok uyumlu olmamış gibi

Cnm sürekli aynı tartida tartilirsan daha sağlıklı olur annemler yakın demiştin sürekli onların tartisinda tartil bence ya da eve de al mümkünse
Ay canım inan bende cok istiyorum almayı . Ama hiç sıra ona gelmiyor hep para biseylere gidiyor genelde de inanirmisin hep yiyecege gidiyor. Yada deterjanlara. Biraz birikim yapmaya çalışıyoruz araba için yeni başladık. O yüzden sıra gelirse insaAllah alırım. Ama annemler yan binadalar. Tartilirim her hafta

Son düzenleme:
Pazar kahvaltisina eşim evdeyse kızımla yardım ederler ondan kalabalık olur kendim olsa çoğu zaman useniyorjm vala bugün dışarda yaptık cnm kahvaltıyı ondan yerken hele hiç üşenmedim :KK70:

Afiyet olsun canım tarhana ile simit çok uyumlu olmamış gibi
Yaa yerim seni eleştirinin tatlılığına bak :KK74:
Cnm güzel bir hafta geçirdik 😍 yorumların ve desteğin için sağol 😘😘😘

Ay canım inan bende cok istiyorum almayı . Ama hiç sıra ona gelmiyor hep para biseylere gidiyor genelde de inanirmisin hep yiyecege gidiyor. Yada deterjanlara. Biraz birikim yapmaya çalışıyoruz araba için yeni başladık. O yüzden sıra gelirse insaAllah alırım. Ama annemler yan binadalar. Tartilirim her hafta
Sorun değil cnm zaten yakınsın annenlerde tartil Rabb'im yarfimciniz olsun zor vala bizimde ev borcu var bı bitseydi eksikte bitmiyor borçta
Yaa yerim seni eleştirinin tatlılığına bak :KK74:
Cnm güzel bir hafta geçirdik 😍 yorumların ve desteğin için sağol 😘😘😘
Sende çok saol cnm 😘 benim için bı zevkti :KK53:
Kızlar acikmaya başladım ne yesem fikir alayım. Yoğurt dışında. Gece beni tok tutmalı
Tarçınlı süt iç canım

Günaydın kızlar 💕💕💕 Dün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam🤣 Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor🙈
Adam seni her halinle seviyorsa suç mu🤭ne güzel.
gun icinde ekran resmi alman lazim canim, gece saat 00:00 olunca ertesi gune geciyor y SIFIRLIYOR ne yazik ki :KK43:
Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.
Düşünmez miyim üç çocukla mezun olduğun halde burada aktif kontrol ediyorsun herşeyi emeklerine sağlık 😘
Cansın😘elimden geldigince iste
Günaydın kızlar 🥰

Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün ❤️
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine 😘
Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins😍😍
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum valla 😍 😘😘😘😘😘😘çok sağol moral için cnmmm
Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgili
Ya da alarm kur mesela 23.30 a. "Adımların ekran görüntüsünü al" adında
Ayarladım canim oldu sağolasın😘
Süpürgemi getirdim mutfağa , her yeri topladım bismillah diyip işe başlıycam akşam kayınım gelecek ütü işi de var yine de geç saat olsa da uğramaya çalışırım
pazartesi tartı var gençler bu günü ona göre geçirelim :))
Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorum 😂😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yazmadigim şeyi buldum😂
Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki :KK70:
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok
Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada 😂😂😂
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca 🤭
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
Ay havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum🤣🤣🤣
Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama😂
10.000 adım atılmış harikasın😍
Kızlar ben yine gelemedim bugün🤣 Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım🥰
Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim
Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaç kilosun gı 😅seni yakınen takipteyım
Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim🤭🤭
Tamam cnm umarm olur
Oldu canim başardım teşekkürler😘
Reglim canım zaten, eşim de tatlı aldı geldi :KK43:
Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda
kız nasıl anlamayim korona ardından o bitti regl geldi derken mevzu derin :KK70: beceremedim ya ben o olayı
😂😂😂😂 Allah sizi iyi etsin emii M Manolya15
MaşAllah baya iş yapmışsın kitap kaplama işini bitirmemiş mıydın sen afiyetle yiyin insAllah tursulari
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu😂😂
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam🤦🏼‍♀️

Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada 😂😂😂
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Aldık canım yarın antreleri sererim silip süpürüp mutfağı da temizlik bitince açarım köşe takımlarına baktık 3 model beğendim ama ikisi ölçüde değişiklik yapmıyormus firma olmadı diğer kalana 6850₺ fiyat çıkardılar bı kaç yere daha soracak fiyat alacaz taksit imkanını ayarlayabilirsek alicaz olmazsa ilkbahara kalır
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu😂😂
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam🤦🏼‍♀️
Ayyy ya ek kitap bizimde alınacak onlar da mı kaplanavakti :D

Beğendiğim modelin biri buydu sandıklı altı bı de sırt kısmından açılıp kapanan mekanizmalı vardı pufidif spor o çok hoşumuza gitti ama ölçü sıkıntı nasip bklm

Eklentiler

• IMG_20210920_001852.jpg
    IMG_20210920_001852.jpg
    362,1 KB · Görüntüleme: 28
Aldık canım yarın antreleri sererim silip süpürüp mutfağı da temizlik bitince açarım köşe takımlarına baktık 3 model beğendim ama ikisi ölçüde değişiklik yapmıyormus firma olmadı diğer kalana 6850₺ fiyat çıkardılar bı kaç yere daha soracak fiyat alacaz taksit imkanını ayarlayabilirsek alicaz olmazsa ilkbahara kalır

Ayyy ya ek kitap bizimde alınacak onlar da mı kaplanavakti :KK70:

Beğendiğim modelin biri buydu sandıklı altı bı de sırt kısmından açılıp kapanan mekanizmalı vardı pufidif spor o çok hoşumuza gitti ama ölçü sıkıntı nasip bklm
Güzel görünüyor koltuk takımı canim.
Off pahalı yaa. İns istediğiniz gibi olur canim.

Back