Öyle canım aynen . Sağlıkla buyusunde.Sağlık olsun canım emsin yeter ki insAllah az bile olsa o gıdasını alıyordur
Şimdi icicem canım .Tarçınlı süt içebilirsin canim. Tok tutar kan şekerini düzenler tadı da gzuel oluyor
Sana hala uyumadı 21 aylık velet dersem ne dersinKız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
2 bidon turşu düğüne git gel günlük işin üstüne bir de ütü mü yaptın hay maşallahh gör daha unuttuğun ne işler yaptın farkın da değilsin gülüm :)))Adam seni her halinle seviyorsa suç mune güzel.
Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.
Cansınelimden geldigince iste
Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins
Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .
Ayarladım canim oldu sağolasın
Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorum@hedef54kg yazmadigim şeyi buldum
Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama
10.000 adım atılmış harikasın
Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim
Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim
Oldu canim başardım teşekkürler
Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda
Allah sizi iyi etsin emii @Ezogelin56
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam
yaav bu bebeler bu kadar enerjiyi nereden buluyor da bu saatte hala ayaktaSana hala uyumadı 21 aylık velet dersem ne dersinnasıl dayanıyor aklım almıyor hayret ediyorum vallahi
İnan anlamıyorumyaav bu bebeler bu kadar enerjiyi nereden buluyor da bu saatte hala ayakta
sen zaten beslenmesine dikkat ediyorsundur ikindi ya da akşam vakti şekerli şeyler de yemez ki uykusu ondan kaçıyor enerji veriyor diyelim cidden hayret yaaaİnan anlamıyorumBıraksam sabaha kadar oturacak ki yapmışmışı var. Hayret ediyorum cidden
şanslısınAy geldim ben sonundagelirken yanımda da yaşam koçu bi abla vardı ay ne güzel konuştu rahatlattı beni çok iyi geldi
55 dk sürdüşanslısın1.5 saat mi sürdü uçak yolculuğu , bak bu gün her şey senin için çalışıyor hava alının da sırtın da 4 kilo yükle bile yürüyüş yaptın yanına yaşam koçu oturmuş sohbet etmişsiniz, yarının gör nasıl güzel geçecek :)
uyumadan önce yarının nasıl geçmesini istiyorsan öyle niyet edip yat sabah da kalkınca sanki o gün tüm olacakları biliyormuşsun da heyecanla bekliyormuşsun gibi teşekkür (şükür ) et , o zaman olur gülüm :)55 dk sürdüama güzel geçti inşallah dediğin gibi yarınım da güzel geçer hepimiz için tabi ki
Çok teşekkür ederim çok sağ oluyumadan önce yarının nasıl geçmesini istiyorsan öyle niyet edip yat sabah da kalkınca sanki o gün tüm olacakları biliyormuşsun da heyecanla bekliyormuşsun gibi teşekkür (şükür ) et , o zaman olur gülüm :)
Bugün babası akşam 10 da çikolata vermiş ben mutfaktayken o da üstüne eklenmiş olabilir haklısın. Zaten zor uyuyor bugün coştusen zaten beslenmesine dikkat ediyorsundur ikindi ya da akşam vakti şekerli şeyler de yemez ki uykusu ondan kaçıyor enerji veriyor diyelim cidden hayret yaaa
allah yardımcın olsun gülüm küçük bebesi çocuğu olan herkesin olsun
gülüm benim ilgi alanım kuantum düşünme , çekim yasası, bilinç altı ve işleyişi , olumlamalar, biraz metafizik biraz parapsikoloji v.s. kişisel gelişim kısacası, amacım kendimi de herkesi de iyi sağlıklı mutlu edebilmek :)Çok teşekkür ederim çok sağ ol
Canım benim ki bugün akşam 10 da uyudu sevindim yani ne yalan söyleyeyim, sonra duşa girdim çıktım ki saat 11.15 de uyanmışBugün babası akşam 10 da çikolata vermiş ben mutfaktayken o da üstüne eklenmiş olabilir haklısın. Zaten zor uyuyor bugün coştu
yaaaaa o saatte minnacık çocuğa çikolata verilir mi canı sağ olasıca hem kafein etkisi yapıp uykusunu kaçırır hem de fazladan enerji verir , bir daha verirse kendi baksın çocuğa sen yat uyu , iyilik değil kiBugün babası akşam 10 da çikolata vermiş ben mutfaktayken o da üstüne eklenmiş olabilir haklısın. Zaten zor uyuyor bugün coştu
Yaaa çok güzel çok teşekkür ederim ben kendi adımagülüm benim ilgi alanım kuantum düşünme , çekim yasası, bilinç altı ve işleyişi , olumlamalar, biraz metafizik biraz parapsikoloji v.s. kişisel gelişim kısacası, amacım kendimi de herkesi de iyi sağlıklı mutlu edebilmek :)
ayy vallaha güldüm, gözüm de canlandı çok tatlı bir görüntüydü amaaa ,rüyasında mı gördü acaba canı çekti kuzununCanım benim ki bugün akşam 10 da uyudu sevindim yani ne yalan söyleyeyim, sonra duşa girdim çıktım ki saat 11.15 de uyanmışacıktım diyor armut diye tutturdu nasıl vermeyim
aşk olsun gülüm daha bir faydam olmadı , hem olursa da bana teşekkür etme hoo ponopono yönteminde ki gibi yaratıcıya teşekkür et çünkü ihtiyacın olan birini, bir şeyi , canlı cansız fark etmez ,sen kalpten istediğin için sana yollamıştır , gerisi sadece aracıdır :)Yaaa çok güzel çok teşekkür ederim ben kendi adıma
Bizim kız biraz farklı canım. Pek 21 aylık gibi değil. 3-4 yaş gibi desem abartmış olmam. Hepimizi parmağında oynatıyor. huysuz falan değil sadece oynamak zaman geçirmek istiyor. Uyumak istemiyor. Bu geceye has değil. Kocama gelince dayanamadım verdim diyoryaaaaa o saatte minnacık çocuğa çikolata verilir mi canı sağ olasıca hem kafein etkisi yapıp uykusunu kaçırır hem de fazladan enerji verir , bir daha verirse kendi baksın çocuğa sen yat uyu , iyilik değil ki
ayy bana ne oluyor bu kadar dellendim kocana , hakkını helal et gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?