Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 eylül 11.00 : 1 tost,azıcık bal,1 dilim peynir 15.00 : 2 avuç leblebi,1 muz 2 3 tane kraker 20.00 : 1 tane çikolata Su : 2lt Spor : 10334 adım El_Em@bilgem tomrisUcmelekannesi
18 eylül 11.30 : 1 dilim ekmek, az yağda yumurta,salatalık domates,1dilim peynir 15.00 : 1 küçük salkım üzüm,1 avuç leblebi 18.30 : 1 tabak makarna(ablam ben seviyorum moralim kendine gelsin diye yapmış),2 3 parça karpuz Su : 2 lt Spor : 10dk zumba,40dk yürüyüş El_EmAzimliiiieceboce
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates Ara 2 hurma,2 ceviz Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz ) Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı