- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Bugün battım canımAfiyet olsun kizlar iyi gorunuyorsunuz
Bir gunde batilmaz oyle yarin telafi edersin bisey olmazBugün battım canım
İnşallah canım ya. Haftanın 5 günü yürüdüm diye bugün yürümeyecektim kalktım aksam aksam banta çıktım. Olmadi yarında yururumBir gunde batilmaz oyle yarin telafi edersin bisey olmaz
Günaydın canım tebrik ediyorum seni. Menünde çok güzel ahh anacığım ne güzel yapar sıkma börekGünaydın canım
Sabah aç karnına tartıldim cuma günü 72 1 gr dı bugunkiEki Görüntüle 1690250 sabah kahvaltım yarım sıkma yarım borek Eki Görüntüle 1690249 haftasonu giremedim çocuklar evde olunca şimdi yeşil çay zamani hadi bakalim kolay gelsin sanada (bu günkü diytimz)
Canim cok teşekkür ederim analar olmasa yapamayız zaten bende dün annemden getirdim çocuklar seviyor gezmeye gidecem ablama mercimekli köfte yapmış ; arkadaşlar toplaniyoruz(kendimle savaş verecem az yemek icin ) daha tatlılar pasta börekler ben ne yapim ya ayva tatlısı da yapmis küçük bi parça yesemünaydın canım tebrik ediyorum seni. Menünde çok güzel ahh anacığım ne güzel yapar sıkma börek
Canım ben olsam.canımın istediklerinden 2 lokmalık alırım abartmadan. Aksamda spor ve salatayla yada yogurtla telafi ederinCanim cok teşekkür ederim analar olmasa yapamayız zaten bende dün annemden getirdim çocuklar seviyor gezmeye gidecem ablama mercimekli köfte yapmış ; arkadaşlar toplaniyoruz(kendimle savaş verecem az yemek icin ) daha tatlılar pasta börekler ben ne yapim ya ayva tatlısı da yapmis küçük bi parça yesemkiirmiizii hafif olur dimi
Aynen öyle yaptım 6 adet mercimekli köfte çeyrek ayva (çok tatlı değildi kaymak almdim) 2 3 catal Havuçlu pasta başka yemedim akşam yarım trabzon hurması yicemanım ben olsam.canımın istediklerinden 2 lokmalık alırım abartmadan. Aksamda spor ve salatayla yada yogurtla telafi ederin
Sende çok iyi gidiyosun canim sporu yapmışsın maşallah ben çok yorgun hissediyorum kendimi yarın oğluma krese ara atistirmaligi istiyorlar onu hazırlicam Tepside yufka böreği bisküvi pasta istiyolarAksam yemeğim 1 tabak dolusu ıspanak içinde yumurtada var sonra biraz hindistan cevizi
Aman canım atistirmaliklardan sen atıştırma :) bende dun aksam.poğaça yaptım cocuklara bu sabah kahvaltıda yedim 1 tane . Spor yapmaya çalışıyorum canım basenlerim kalcam başka şekilde erimezAynen öyle yaptım 6 adet mercimekli köfte çeyrek ayva (çok tatlı değildi kaymak almdim) 2 3 catal Havuçlu pasta başka yemedim akşam yarım trabzon hurması yicem
Sende çok iyi gidiyosun canim sporu yapmışsın maşallah ben çok yorgun hissediyorum kendimi yarın oğluma krese ara atistirmaligi istiyorlar onu hazırlicam Tepside yufka böreği bisküvi pasta istiyolar