yok canım gel demem gelecem derse de cevap vermem dayanabilirsem çok sinirliyim şuano zaman sende hazırlık yapma..gelde deme..gelirse dahi ufak birşeyler hazırlarsın..kahvalıtık felan..böylesi bunları hakkediyor..evet çok sinir bozucu bir durum..ben olsam müsait değilim derdim..
gel sigara böreği yiyelimYaaa kiyamam sana yaa valla cok uzuldumNe kadar iyi niyetli birisin sen boyle.benim arkadasim olsana valla patliyom ewde gelcem dersem gelirim ben hem söz
akıllandım diye umuyorum canım yapmam bundan gayritakma güzelim sen gerekeni yapmışsın demek ki değer veriyorsun ama o yeterince değer verememiş belli ki
müsait değilim demem bile. cevap vermem yani o kadar sinirliyim ki kendim yerim böreklerimiO zaman arkadaşının pek sözüne güven olmuyor..Salla gitsin. Bir daha geleceğim derse işim var dersin. Sözüne güvenmediğin insanla ne dostluk yapılır nede evlilik. Üzülcek bişey yok takma kafana..
Canım sen baya üzülmüşsün bu mevzuya madem çok samimi arkadaşın ara sor ne oluyor diye soramıyorsan samimi değilsinizdir zatenartık bişey yapmayı düşünmüyorum sağolsun baya kötü hissettim kendimi
canım dedim zaten daha önce ama bi faydası olmuyor ki aynı şeyi yapmazdı anlıyor olsaydı ama anlamıyor demekki. hep yapıyorum bunu artık salak gibi hissediyorum ya kendimiCanım sen baya üzülmüşsün bu mevzuya madem çok samimi arkadaşın ara sor ne oluyor diye soramıyorsan samimi değilsinizdir zatenÇok sinir oldum de ne bilim de de de yani
hahhahahabenım vardı boyle bı arkadasım hep kendı ıstedıgı yere gıdelım hep kendı ıstedıgı yerde gezelım hep onun dedıgı olsun ısterdı en sonunda bastım tekmeyı halada facebooktan ekler eklerım ıkı gun sonra gerı sılerım gene ekler ahhahah
O zaman arkadaşınız bir daha ararsa geliyorum diye aldırış etmeyin gelirse gelir gelmezse kendi bilircanım dedim zaten daha önce ama bi faydası olmuyor ki aynı şeyi yapmazdı anlıyor olsaydı ama anlamıyor demekki. hep yapıyorum bunu artık salak gibi hissediyorum ya kendimi
cevap bile vermem ya bundan sonra keyfi bilir yaniO zaman arkadaşınız bir daha ararsa geliyorum diye aldırış etmeyin gelirse gelir gelmezse kendi bilirGelince bi çay koyarsın aç karnına içer gider aklı başına gelir ozaman belki çünkü ben aç karnına çay içince ölüyorum sanki ıyyyy üzme kendini boşverrrr
gıcıklıgına yapıyom tabıhahhahahagüldürdün kız beni gıcıklığına mı yapıyon bende takmicam valla artık ya napayım kendi bilir
ekler mi kiiiiiiiiiiiiiiiigıcıklıgına yapıyom tabıfaceyı epeydır kapattım ama sırf benı eklesın sonra gerı atıyım dıye acsammı acaba
ekler ekler sonrada suraya gıdelım tolın buraya gıdelım tolın der gıderız ben bıyere gıdelım dıyınce yok olmazekler mi kiiiiiiiiiiiiiiiidenemek lazım
haklısın canım bence arkadaşın için hazırlık yapma kendine ne hazırlıyorsan onu hazırla o gelince aynısından ona da verirsinDün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer
ayyy her yerde var bu tiplerden deseneekler ekler sonrada suraya gıdelım tolın buraya gıdelım tolın der gıderız ben bıyere gıdelım dıyınce yok olmazyemezlerrr
bi daha geleceğini sanmıyorum zaten yani koparız artık. Kendi nasıl isterse..haklısın canım bence arkadaşın için hazırlık yapma kendine ne hazırlıyorsan onu hazırla o gelince aynısından ona da verirsin
yazdığında hiiiiiiiiiiiiiç cevap vermezsem anlar zaten heralde yani. Ki bende yazmamayı düşünüyorumValla hayatta gelemem bu tiplere, bunlardan çevremde olunca kendi kendimi yiyorum, ne gerek var ben de şutluyorum. Sallama bu arkadaşını artık bence ve bir daha gelirim dediğinde mutlaka güzel bir kapak yap, anlasın ne halt ettiğini
yazdığında hiiiiiiiiiiiiiç cevap vermezsem anlar zaten heralde yani. Ki bende yazmamayı düşünüyorum
yazdım zaten canım da dönmedivalla canım biz anlıyoruz da bu tip insanlar malesef cevap vermemeden pek bir şey anlamıyorlar, anlasın istiyorsan açıp iki çift cümle kurmalısın bence
ne yazmıs?yazdı zaten canım da dönmedi