kendimi kötü hissediyorum. fazlasıyla..

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.405
Dün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer

Haklısın canım ben olsam senin gibi düşünürdüm. Ama yinede kırma arkadaşını belki geçerli bir sebebi vardır. Hatta ara ve dalgamı geçiyorsun o kadar hazırlık yaptım senin için de. Hem sinirin geçer hemde neden böyle yaptığını öğrenirsin.

Bir daha ki sefere musait degilim de , o kadar emek vermissin dalga mi geciyor yahu !

Kendinize bi iyilik yapın. Bir dahaki sefere gelicem dediğinde ya müsait değilim diyin. Ya da buyur gel deyip bi çay bile koymayın, geldiğinde de aaa yine gelmezsin sanıp hiç bişey hazırlamadın diyin.
Ben geçerli bi mazeretim olsa bile verdiğim sözü tutamadım beklettim diye yerin dibine girerim ne pişkin insanlar var ya

söylüyorum ama olmuyor daha öncede yaptı bunu. Annem bile kardeşimin yatagını onun için hazırladı gelince kalsın yeri olsun diye kaldırmıyor yorganı falan. zoruma gitti bu sefer

yazarsa cevap vermeyeyim diyorum.. babamın acil bi işi vardı bi ara onunla görüşecektim babamın işini halletsem bi saat gecikecektim sadece babamın çok sinirleneceğini bildiğim halde hayır dedim babama. of sinirliyim ya acayip

ya o kadar bozuldum ki anlatamam bunu söylemek yanlış belki ama fedakarlık yaptıgım çok olmuştur onun için salak gibi kaldım
Valla ben bile sinir oldum okuyunca , senin durumunu tahmin edebiliyorum . Aynisini yapta anlasin nasil bir his oldugunu .

Valla ben bile sinir oldum okuyunca , senin durumunu tahmin edebiliyorum . Aynisini yapta anlasin nasil bir his oldugunu .
yapmıcam ama cevapta vermicem yazarsa.. bi derdi bi sevinci olursa yazar mutlaka kendimi canı sıkılınca gidilen konuşulan arkadas gibi hissettim

söylüyorum ama olmuyor daha öncede yaptı bunu. Annem bile kardeşimin yatagını onun için hazırladı gelince kalsın yeri olsun diye kaldırmıyor yorganı falan. zoruma gitti bu sefer
saygısız bir arkadaş tipi...neden kızdığını bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiyorsunki..

saygısız bir arkadaş tipi...neden kızdığını bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiyorsunki..
söyledim ya söylemez olur muyum ama sinirim geçmese de vicdan yapıyorum alttan alıyorum bu sefer fena sinirlendim cidden sabah işe gidecem akşamdan sigara böreği sardım sabah kızartır yer öyle çıkarız diye salak mıyım neyim

yapmıcam ama cevapta vermicem yazarsa.. bi derdi bi sevinci olursa yazar mutlaka kendimi canı sıkılınca gidilen konuşulan arkadas gibi hissettim
Evet ya , bak bu sanada bir isaret aslinda , boyle bir insandan arkadas olmayacagini anlaman icin . Ciddiye almiyor seni belliki , amannn nede olsa nezaman istersem bana ayni muameleyi yapicak salla gitsin kafasinda gibi anladim arkadasini

En iyisi hiç yazmayın. Böyle arkadaşlık olmaz.
Bazı insanlara gereğinden fazla değer veriyoruz malesef..

ya ben mi bunda bişey görmedim anlamadım ki..
samimi bir arkadaşın dimi karşındaki rahatlıkla sana geliyim gidiyim diyebiliyor. yani durumuna göre karar da değiştirebilir, samimisiniz haber veriyor geç de olsa, belli ki karakteri de rahat bir insan..
siz de o kadar hazırlık yapmayın ayrıca, gelince kahvaltıyı beraber hazırlayın, ne bileyim verin mısırı o patlatsın.. o samimiyetteyseniz yani..
bu kadar mesele edecek bişey yok kii... dostun değil mi bu kişi? bu kadar içselleştirmeyin küçük bi meseleyi..
siz ne kadar candansınız demekki istediği gibi arayıp sana şöyle yapıyım böyle yapyım diyebiliyor.. arkadaşlığınız o boyutta demekki..
dostunuz olduğuna sevinin bence bu kadar küçük bişeyi eleştirmek yerine...

sana deger vermeyene deger vermiyeceksin
bukadar basit
böyle arkadas olmaz..saygisizlik yapmis resmen
ne hakki var zamanini calmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…