- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
ya varya evde olsun dışarda olsun bekletilmek en sinir olduğum şeydirBisey al diyemem ki brn kendide almaz ki almasin zaten sorun saygısızlık yapması amaaaan bi daha yapmam bişe boreklerimi de kendim yedim
Bisey al diyemem kendide almaz ki almasinda zaten biseyde yapmam artik. Kendim yedim boreklerimi desen salak gibi falan kalmadın o konuda için rahat olsun. yaptığı terbiyesizlik. bi dahaki sefere müsait değilim de bence ya da gelirken pasta börek falan alsın boşuna hazırlık yapmayayım dersin
Aynen beklemekten nefrr ederim kim olursa olsun su zamana kadarda kimseyi bekletmedim çok şükür ama işte herkes dikkat etmiyor bizim gibiya varya evde olsun dışarda olsun bekletilmek en sinir olduğum şeydir
bazı arkadaşlarla -sırf onlar beni bekletiyor diye- buluşmaya geç giderim yine bekleyen ben oluruminsan verdiği sözün arkasında durur hıh
hayır abartmamışsın ama arayıp geleceğim dese gel demen yanlış.Dün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer
Kesinlikle katılıyorum takıldığım nokta gelmemesi değil habwr vermemesi bende musait değilim derim bundan sonrahayır abartmamışsın ama arayıp geleceğim dese gel demen yanlış.
bana iki kere yaptı bi arkadaşım. hatta bi tanesinde hava güzel olmasına rağmen küçük bebeğimle eve tıkılıp onu bekledik bi de bir sürü hazırlık yaptım akşamüstü 5'te dayanamayıp aradım aaaa canım haber veremedim bilmem ne işim çıktı dedi..
o günden sonra 2 kere daha bana mesaj attı bu haftasonu gelmek istiyorum diye ben de hep müsait değilim görümceme gideceğim eşimle çıkacağım vs dedim o da artık sormuyor
evet işi çıkabilir o anda daha cazip bi teklif gelmiş olabilir hiç sorun etmem ama haber vermek bu kadar zor olmamalı bence
Oyle yaparim zaten aklima esmezse cevap bile vermemBır daha gelıcem derse ya musaıt degılım dıyın yada hıcbırsey hazırlamayın o gelmeyecek gıbı davranın
Ayyy seninkide baya tuhafmis her yerde var demekki böyle uyuz insanlar. Bende hizmetimi ikramimi yaparım ne olursa olsun ama bundan sonra yok..Ennn ennñ nefret ettiğim insan tipi. Bizim bir tanıdığımız var böyle. hep böyle şeyler yapar. Bigün aradı öğleden sonra gelicem diye gelmedi. Bende aramadım sormadım çünkü onun haber vermesi gerekir. Akşam 6 yı geçiyordu geldi. Eşim gelmiş sofradayız. Gel sofraya buyur diyorum gelmiyor. Bende öyle yediğimden bişey anlamıyorum. iyice sinir oldum.
.dedim hani sen öğleden sonra gelecektin . Öğleden sonra geldim ya dedi . Yani ertesi gün öğlen 12 ye kadar mı beklemem gerek dedim. Öğleden sonra dediğin taş çatlasın saat 2 dir.
Var böyle bir kaç kişi artık gelicem edicem derler se hiiiç hazırlık yapmam. Ama doğru düzgün dediği saate sadık. Gelmemek için elle tutulur sebebi olan. Geleceği saati dakik haber veren kişilere hizmette sanırım yoktur
Geleceğini sanmıyorum artik zatenbişey ikram etmeyi bırak,bu saate kadar gelmemiş bide haber vermemiş,
en güzeli tekrar geleceği vakit unutmuş gibi yapıp evde bulunma da dışarda kalsın,
aklı başına gelsin,sende unuttum dersin.
Mutlaka yapmalisin ise yariyo :)Pek sanmıyorum ama gelecek olursa bende oyle yapayim :)
Acik açık konuştum onun bile faydasi olmadi ki bakalim bunun olur mu :)Mutlaka yapmalisin ise yariyo :)
Oyle yapmayı düşünüyorum zaten ayıp valla bundan sonra eski anonim yokkO zaman masefe koy canim olmaz oyle sey dalga gecer gibi
WuhuuuuOyle yapmayı düşünüyorum zaten ayıp valla bundan sonra eski anonim yokk
HehheehehhehWuhuuuu
Cevap bile vermicemya gelirsin ya gelmessin.arkadaşın öncelikleri farklı sanırım.bidaha geliyorum derse müsait değilim de.
ay kurban olurum :) görmedim uyuyodm falan de.Cevap bile vermicem