kendimi kötü hissediyorum. fazlasıyla..

söyledim ya söylemez olur muyum ama sinirim geçmese de vicdan yapıyorum alttan alıyorum bu sefer fena sinirlendim cidden sabah işe gidecem akşamdan sigara böreği sardım sabah kızartır yer öyle çıkarız diye salak mıyım neyim
benimde iyi niyetim çok kullanılmıştır...hatasını anlatıp o kişiye eski verdiğin değeri vermiceksin.

Evet ya , bak bu sanada bir isaret aslinda , boyle bir insandan arkadas olmayacagini anlaman icin . Ciddiye almiyor seni belliki , amannn nede olsa nezaman istersem bana ayni muameleyi yapicak salla gitsin kafasinda gibi anladim arkadasini
aynen öyle düşünüyor galiba bide gezmeyi gösterişi seviyor illaki dışarı çıkınca pahalı yerlere oturmak istiyor cebinde para yoksa bile bende çalışıyordum işe yeni grdim gidemiyordum normal uygun bi yerlere gitmeye yanaşmıyordu. ayyyyyyy :KK62:

bence açık ol..dersinki..hazırlık yapıyorum..sürekli iptal ediyorsun..birdakine sen gelirken getir malzemeleri beraber yaparız..

ya ben mi bunda bişey görmedim anlamadım ki..
samimi bir arkadaşın dimi karşındaki rahatlıkla sana geliyim gidiyim diyebiliyor. yani durumuna göre karar da değiştirebilir, samimisiniz haber veriyor geç de olsa, belli ki karakteri de rahat bir insan..
siz de o kadar hazırlık yapmayın ayrıca, gelince kahvaltıyı beraber hazırlayın, ne bileyim verin mısırı o patlatsın.. o samimiyetteyseniz yani..
bu kadar mesele edecek bişey yok kii... dostun değil mi bu kişi? bu kadar içselleştirmeyin küçük bi meseleyi..
siz ne kadar candansınız demekki istediği gibi arayıp sana şöyle yapıyım böyle yapyım diyebiliyor.. arkadaşlığınız o boyutta demekki..
dostunuz olduğuna sevinin bence bu kadar küçük bişeyi eleştirmek yerine...
yakınız evet ama ne bilim bi tabak yıkamış değildir bizde. bende yardım et demiyorum. saygısızlık bu şuanda haber vermedi bile saat kaç oldu hala ses yok

Dün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer :KK43:
canım arkadaşının senin gibi arkadaşlık ve saygı kavramı yok bence .Boşver takma kafana ilk yapışımı bunu bilmiyorum ama devamlı böyleyse sorumsuz insanla dost olma

bence açık ol..dersinki..hazırlık yapıyorum..sürekli iptal ediyorsun..birdakine sen gelirken getir malzemeleri beraber yaparız..
maddi açıdan sorunları var bişey talep etmem en fazla gelirken ekmek al derim gelince parasını atarım çantasına ama gel demem artık

aynen öyle düşünüyor galiba bide gezmeyi gösterişi seviyor illaki dışarı çıkınca pahalı yerlere oturmak istiyor cebinde para yoksa bile bende çalışıyordum işe yeni grdim gidemiyordum normal uygun bi yerlere gitmeye yanaşmıyordu. ayyyyyyy :KK62:
Anlattikca sinirlerim hopliyii :KK70: , sen cok gec kalmissin tekmeyi basmamakta bacim :-)

böyle insanlara da kıl olurum.Hem kendilerini davet ettirirler sonra da ay gelmesem olur mu sonra gelsem mi tarzı hint kumaşı tavırları
bence takma tatlım sende bir daha bu kadar özenmezsin olur biter

Benım de bir arkadasım aynısını yapmıştı bana Ramazan'da. Iftara gidecektik kız iftara on bes dk kala arayıp sen git yemeye başla ben sonra gelirim dedi. Saka gibi.

söylüyorum ama olmuyor daha öncede yaptı bunu. Annem bile kardeşimin yatagını onun için hazırladı gelince kalsın yeri olsun diye kaldırmıyor yorganı falan. zoruma gitti bu sefer

O zaman arkadaşının pek sözüne güven olmuyor..Salla gitsin. Bir daha geleceğim derse işim var dersin. Sözüne güvenmediğin insanla ne dostluk yapılır nede evlilik:KK20:. Üzülcek bişey yok takma kafana..

maddi açıdan sorunları var bişey talep etmem en fazla gelirken ekmek al derim gelince parasını atarım çantasına ama gel demem artık

o zaman sende hazırlık yapma..gelde deme..gelirse dahi ufak birşeyler hazırlarsın..kahvalıtık felan..böylesi bunları hakkediyor..evet çok sinir bozucu bir durum..ben olsam müsait değilim derdim..

söyledim ya söylemez olur muyum ama sinirim geçmese de vicdan yapıyorum alttan alıyorum bu sefer fena sinirlendim cidden sabah işe gidecem akşamdan sigara böreği sardım sabah kızartır yer öyle çıkarız diye salak mıyım neyim
Yaaa kiyamam sana yaa valla cok uzuldum:KK43:Ne kadar iyi niyetli birisin sen boyle.benim arkadasim olsana valla patliyom ewde gelcem dersem gelirim ben hem söz:KK74:

Anlattikca sinirlerim hopliyii :KK70: , sen cok gec kalmissin tekmeyi basmamakta bacim :-)
valla bence de artık yazmayı düşünmüyorum napayım valla sabrımın bi sonu var benimde :KK43:
böyle insanlara da kıl olurum.Hep kendilerini davet ettirirler sonra da ay gelmesem olur mu sonra gelsem mi tarzı hint kumaşı tavırları
bence takma tatlım sende bir daha bu kadar özenmezsin olur biter
canım bi daha özenmem zaten yapılan muameleye baksana çok bozuldum ay aklıma geldikçe sinirleniyorum

valla bence de artık yazmayı düşünmüyorum napayım valla sabrımın bi sonu var benimde :KK43:

canım bi daha özenmem zaten yapılan muameleye baksana çok bozuldum ay aklıma geldikçe sinirleniyorum
takma güzelim sen gerekeni yapmışsın demek ki değer veriyorsun ama o yeterince değer verememiş belli ki

X