kendimi kötü hissediyorum. fazlasıyla..

kesinlikle bütün evde seni bekledim benimde işlerim vardı birdaha kesin karar verip öyle ara de...çok ayıp yaptığı bende olsam çok kızardım..

mesafeni koy biriciğimm yani tavrını koy. sen iyi niyetlisin ama haketmiyor işte bazıları.

Zor bir durum benimde başıma gelmişti buna benzer bi olay.. İnsan kendini kötü hissediyor gerçekten salak yerine konduğunu düşünüyor.. Böyle hissetmemizi dost sandıklarımız sağlıyor zaten.. Yada biz haddinden fazla değer veriyoruz dostumuz diye.. Bizim değer verdiğimiz kadar onlar bize değer vermiyor demekki.. Bi laf var ya hani "Dost diyebilmek, Dost diye bilmek ikisi çok ayrı..!" aynen tamda böyle ikisi çok farklı bişey.. Bence sende bundan sonra hakkedene hakettiği değeri ver ben artık öyle yapıyorum.. Arayanı arıyorum, soranı soruyorum.. Bundan sonra böyle..

Aynen bende kendimi salak gibi hissettim karşısında arkadaşı geç bir insan var yani cok ayıp yaptığı bundan sonra bende öyle yapicam

En sevmediğim insan tipi, ya gelirsin ya gelmezsin, karşındaki de ona göre hazırlıyor kendini
Bana bir arkadaşım buna benzer bir hareket yaptı. (uzaktan akraba)
Kahvaltıya geliyim dedi. Ben çalışan kadınım bir hafta sonum var.
Cumartesi sabah erkenden kalktım, hazırlıklar yaptım pastaneden envayi çeşit
Ben değer veririm evime gelene, saat 9 oldu 10 oldu yok.!! yuh herşey soğudu saat 1 de geldi..
Uyuya kalmış.. çalışmıyo etmiyor.. bu ne ya saatini kursaydın, bu bana yapılan saygıssızlıktır.
Zaten bir daha da sözleşmedik onunla.. burcumun özelliği de bu ben netimdir. geldim geldim

Bence siz de bundan sonra tavrınızı koyun. Sizi tüm gün oyalamış durmuş. Sanki bana fizandan gelecek

Hiç sorma geleceği yer 10 dakikalık bi mesafe. Tamam gelmek istemeyebilir ama haber vermesi gerekirdi. Ki hazırlık yapacagimi da biliyor ama oda hakli daha oncede yapti yin3 geldiğinde gygüzel agirladim kuru çay koyacaktim önüne böyle olmazdi belkide

Aaa yok ben sinir yaparım.. ben beklemeyi bekletilmeyi hiç hazmedemem illa bir hır çıkartırım.
Benim halamla eşinin bi özelliği vardır çok severim.
Biri onlara gelecekse kaçta burada olursunuz diye hep sorarlar.
Herkeste alışmış onlara hep hangi saate dedilerse o saatte orda olurlar.
Halamlar da 7 de der 7 de orda olurlar . 5 10 dk anca oynar..

Bende öyle olacam valla artık ne bu yani saygısızlıktan baska bisey değil tavrimi koyucam srtik bende

Kendini bilmezin biri işte boşver
Müsait değilim dedi gitsin

Müsait değilim diyeceksin.Bu kadar basit.

Bence bu size bir ders olsun..eğer sürekli yapıyorsa göz yummayın..bu ne yaa belli ki sizi çantada keklik görmüş..bu nasıl dostluk böyle? Mesafe koyun ararsa müsait değilim deyin anlasın biraz değerinizi

Bence bu size bir ders olsun..eğer sürekli yapıyorsa göz yummayın..bu ne yaa belli ki sizi çantada keklik görmüş..bu nasıl dostluk böyle? Mesafe koyun ararsa müsait değilim deyin anlasın biraz değerinizi
Evet öyle görüyor bende de hata var tabii buna izin vermemeliydim

sen salak gibi falan kalmadın o konuda için rahat olsun. yaptığı terbiyesizlik. bi dahaki sefere müsait değilim de bence ya da gelirken pasta börek falan alsın boşuna hazırlık yapmayayım dersin

sen salak gibi falan kalmadın o konuda için rahat olsun. yaptığı terbiyesizlik. bi dahaki sefere müsait değilim de bence ya da gelirken pasta börek falan alsın boşuna hazırlık yapmayayım dersin
Bisey al diyemem ki brn kendide almaz ki almasin zaten sorun saygısızlık yapması amaaaan bi daha yapmam bişe boreklerimi de kendim yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…