kendimi kötü hissediyorum. fazlasıyla..

neden hemen art niyetli düşünüyorsunuz?

size dönüş parası olmadıgını soyleyecek kadar samimisiniz demek ki,
ustelik bu kadar hazırlık yaptıgınıza ve soyledigi her saate uygunum dediginize gore deger verdiginiz biri.

yerinizde olsam aksam olunca baktım hala gelmiyor merak eder, arar sorardım "trafige mi kaldın? bir sey mi oldu? yemedim seni bekliyorum..." eger yanıtı umursamaz bir sekilde ve unuttum vb cevaplar ise buna gore tavrım degisirdi.

arkadaslarıma güvenirim, gelemedilerse ve haber vermedilerse de o an hakikaten acil bir işleri olmustur.
bence siz iliskilerinizi gozden gecirin.

neden hemen art niyetli düşünüyorsunuz?

size dönüş parası olmadıgını soyleyecek kadar samimisiniz demek ki,
ustelik bu kadar hazırlık yaptıgınıza ve soyledigi her saate uygunum dediginize gore deger verdiginiz biri.

yerinizde olsam aksam olunca baktım hala gelmiyor merak eder, arar sorardım "trafige mi kaldın? bir sey mi oldu? yemedim seni bekliyorum..." eger yanıtı umursamaz bir sekilde ve unuttum vb cevaplar ise buna gore tavrım degisirdi.

arkadaslarıma güvenirim, gelemedilerse ve haber vermedilerse de o an hakikaten acil bir işleri olmustur.
bence siz iliskilerinizi gozden gecirin.
Gözden geçiriyorum zaten samimiyet ne olursa olsun haber verimeli bbenc ben gelemicem yazmak 1 dakikasını bile almaz. Ben yazdim zaten donus yapmadı mesajimi okudu ve çevrimiçi surekli

Dün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer :KK43:
yaptiginin ayip oldugunu, kirildgni kavga ckarmadan belirt.. onhn tavrina gore davranirsin..

X