- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
ben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normaldene yazmıs?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normaldene yazmıs?
sen ne yazdın merak ettımben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normalde
ben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normalde
ordan gerizekalı gibi mi görünüyorum ben olsam yüzüm tutmaz ne yapar ne eder gelir yada haber verirdiğim yaptğın çok ayıp ama verilen değerle alakalı anlıyorum seni falan dedimsen ne yazdın merak ettım
ne olacağını biliyorum canım yazdığıma cevap vermez sonradan aradan baya zaman geçince ne yapıyorsun deroh iyi yapmışsın içimin yağları eridi valla. Sus sus nereye kadar en azından için soğur. Bundan sonra da ona göre davransın
iyi demıssın boyle ınsanlar yuzsuz oluyolar zaman gecınce gene arar senıordan gerizekalı gibi mi görünüyorum ben olsam yüzüm tutmaz ne yapar ne eder gelir yada haber verirdiğim yaptğın çok ayıp ama verilen değerle alakalı anlıyorum seni falan dedim
ben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normalde
yaptı daha öncede.. valla tam ben yazmadan saniyeler önce aktifti çok önemli bişey olsa giremezdi herhaldeAcaba ciddi bir problem falan mı var? Daha önce yapmış mıydı bu şekilde?
Bu kadar genişlik olamaz bana göre.
akıllancam ya valla yeter geriliyorum sadece bana saygısızlık yapıldığı içiniyi demıssın boyle ınsanlar yuzsuz oluyolar zaman gecınce gene arar senı
cevap yazarsa yaz buraya bakalım nasıl bahaneler uydurucakakıllancam ya valla yeter geriliyorum sadece bana saygısızlık yapıldığı için
yazmaz canım biliyorum içimde kalsın istemedim ama yazarsa atarım burayacevap yazarsa yaz buraya bakalım nasıl bahaneler uydurucak
yaptı daha öncede.. valla tam ben yazmadan saniyeler önce aktifti çok önemli bişey olsa giremezdi herhalde
aynen hiç sorma. yazacağını geleyim diyeceğini sanmıyorum ama yazarsa cevap vermeyi düşünmüyorumO zaman saydırmakla iyi yapmışsın.
Bir daha ki sefer olur mu bilmem ben olsam müsait değilim derdim ama olur da gelmek isterse hiç hazırlık yapma bence.
İnsana en çok değer verdiklerinin davranışı koyuyor.
aahhh bi becerebilseemHayatta "hayir" diyebilmekte bir meziyettir.
Bizzat aynisini bi arkadasima bunu yaptim kucucuk cocugumla bi ton hazirlik yaptim verdigi saate yarim saat kala gelemiycem dedi diger gelisinde sadece kahve ikram ettim gelmezsin diye hazirlik yapmadim dedim odur budur hic saatini aksatmaz otobusteyim geliyorum diye arar hatta canim arkadasim :)Kendinize bi iyilik yapın. Bir dahaki sefere gelicem dediğinde ya müsait değilim diyin. Ya da buyur gel deyip bi çay bile koymayın, geldiğinde de aaa yine gelmezsin sanıp hiç bişey hazırlamadın diyin.
Ben geçerli bi mazeretim olsa bile verdiğim sözü tutamadım beklettim diye yerin dibine girerim ne pişkin insanlar var ya
Kopariz heralde zaten bilmiyorum..Bnce sen bu kişiyi pek ciddiye alma.. Fazla çocukça davranmış,ki çocuklar bile bunu yapmaz artık...
Pek sanmıyorum ama gelecek olursa bende oyle yapayim :)Bizzat aynisini bi arkadasima bunu yaptim kucucuk cocugumla bi ton hazirlik yaptim verdigi saate yarim saat kala gelemiycem dedi diger gelisinde sadece kahve ikram ettim gelmezsin diye hazirlik yapmadim dedim odur budur hic saatini aksatmaz otobusteyim geliyorum diye arar hatta canim arkadasim :)