kendimi kötü hissediyorum. fazlasıyla..

benimde iyi niyetim çok kullanılmıştır...hatasını anlatıp o kişiye eski verdiğin değeri vermiceksin.

Evet ya , bak bu sanada bir isaret aslinda , boyle bir insandan arkadas olmayacagini anlaman icin . Ciddiye almiyor seni belliki , amannn nede olsa nezaman istersem bana ayni muameleyi yapicak salla gitsin kafasinda gibi anladim arkadasini
aynen öyle düşünüyor galiba bide gezmeyi gösterişi seviyor illaki dışarı çıkınca pahalı yerlere oturmak istiyor cebinde para yoksa bile bende çalışıyordum işe yeni grdim gidemiyordum normal uygun bi yerlere gitmeye yanaşmıyordu. ayyyyyyy

bence açık ol..dersinki..hazırlık yapıyorum..sürekli iptal ediyorsun..birdakine sen gelirken getir malzemeleri beraber yaparız..

yakınız evet ama ne bilim bi tabak yıkamış değildir bizde. bende yardım et demiyorum. saygısızlık bu şuanda haber vermedi bile saat kaç oldu hala ses yok

canım arkadaşının senin gibi arkadaşlık ve saygı kavramı yok bence .Boşver takma kafana ilk yapışımı bunu bilmiyorum ama devamlı böyleyse sorumsuz insanla dost olma

bence açık ol..dersinki..hazırlık yapıyorum..sürekli iptal ediyorsun..birdakine sen gelirken getir malzemeleri beraber yaparız..
maddi açıdan sorunları var bişey talep etmem en fazla gelirken ekmek al derim gelince parasını atarım çantasına ama gel demem artık

Anlattikca sinirlerim hopliyii , sen cok gec kalmissin tekmeyi basmamakta bacim

böyle insanlara da kıl olurum.Hem kendilerini davet ettirirler sonra da ay gelmesem olur mu sonra gelsem mi tarzı hint kumaşı tavırları
bence takma tatlım sende bir daha bu kadar özenmezsin olur biter

Benım de bir arkadasım aynısını yapmıştı bana Ramazan'da. Iftara gidecektik kız iftara on bes dk kala arayıp sen git yemeye başla ben sonra gelirim dedi. Saka gibi.

söylüyorum ama olmuyor daha öncede yaptı bunu. Annem bile kardeşimin yatagını onun için hazırladı gelince kalsın yeri olsun diye kaldırmıyor yorganı falan. zoruma gitti bu sefer

O zaman arkadaşının pek sözüne güven olmuyor..Salla gitsin. Bir daha geleceğim derse işim var dersin. Sözüne güvenmediğin insanla ne dostluk yapılır nede evlilik. Üzülcek bişey yok takma kafana..

maddi açıdan sorunları var bişey talep etmem en fazla gelirken ekmek al derim gelince parasını atarım çantasına ama gel demem artık

o zaman sende hazırlık yapma..gelde deme..gelirse dahi ufak birşeyler hazırlarsın..kahvalıtık felan..böylesi bunları hakkediyor..evet çok sinir bozucu bir durum..ben olsam müsait değilim derdim..

Yaaa kiyamam sana yaa valla cok uzuldumNe kadar iyi niyetli birisin sen boyle.benim arkadasim olsana valla patliyom ewde gelcem dersem gelirim ben hem söz

Anlattikca sinirlerim hopliyii , sen cok gec kalmissin tekmeyi basmamakta bacim
valla bence de artık yazmayı düşünmüyorum napayım valla sabrımın bi sonu var benimde
böyle insanlara da kıl olurum.Hep kendilerini davet ettirirler sonra da ay gelmesem olur mu sonra gelsem mi tarzı hint kumaşı tavırları
bence takma tatlım sende bir daha bu kadar özenmezsin olur biter
canım bi daha özenmem zaten yapılan muameleye baksana çok bozuldum ay aklıma geldikçe sinirleniyorum

valla bence de artık yazmayı düşünmüyorum napayım valla sabrımın bi sonu var benimde

canım bi daha özenmem zaten yapılan muameleye baksana çok bozuldum ay aklıma geldikçe sinirleniyorum
takma güzelim sen gerekeni yapmışsın demek ki değer veriyorsun ama o yeterince değer verememiş belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…