benimde iyi niyetim çok kullanılmıştır...hatasını anlatıp o kişiye eski verdiğin değeri vermiceksin.söyledim ya söylemez olur muyum ama sinirim geçmese de vicdan yapıyorum alttan alıyorum bu sefer fena sinirlendim cidden sabah işe gidecem akşamdan sigara böreği sardım sabah kızartır yer öyle çıkarız diye salak mıyım neyim
aynen öyle düşünüyor galiba bide gezmeyi gösterişi seviyor illaki dışarı çıkınca pahalı yerlere oturmak istiyor cebinde para yoksa bile bende çalışıyordum işe yeni grdim gidemiyordum normal uygun bi yerlere gitmeye yanaşmıyordu. ayyyyyyyEvet ya , bak bu sanada bir isaret aslinda , boyle bir insandan arkadas olmayacagini anlaman icin . Ciddiye almiyor seni belliki , amannn nede olsa nezaman istersem bana ayni muameleyi yapicak salla gitsin kafasinda gibi anladim arkadasini
hiç sorma ya acayip bozuldumen nefret ettiğim insan tipi sorumsuz düşüncesiz böyleleri yüzünden insanın günü hiç oluyor.
yakınız evet ama ne bilim bi tabak yıkamış değildir bizde. bende yardım et demiyorum. saygısızlık bu şuanda haber vermedi bile saat kaç oldu hala ses yokya ben mi bunda bişey görmedim anlamadım ki..
samimi bir arkadaşın dimi karşındaki rahatlıkla sana geliyim gidiyim diyebiliyor. yani durumuna göre karar da değiştirebilir, samimisiniz haber veriyor geç de olsa, belli ki karakteri de rahat bir insan..
siz de o kadar hazırlık yapmayın ayrıca, gelince kahvaltıyı beraber hazırlayın, ne bileyim verin mısırı o patlatsın.. o samimiyetteyseniz yani..
bu kadar mesele edecek bişey yok kii... dostun değil mi bu kişi? bu kadar içselleştirmeyin küçük bi meseleyi..
siz ne kadar candansınız demekki istediği gibi arayıp sana şöyle yapıyım böyle yapyım diyebiliyor.. arkadaşlığınız o boyutta demekki..
dostunuz olduğuna sevinin bence bu kadar küçük bişeyi eleştirmek yerine...
ya o kadar bozuldum ki anlatamam bunu söylemek yanlış belki ama fedakarlık yaptıgım çok olmuştur onun için salak gibi kaldım
canım arkadaşının senin gibi arkadaşlık ve saygı kavramı yok bence .Boşver takma kafana ilk yapışımı bunu bilmiyorum ama devamlı böyleyse sorumsuz insanla dost olmaDün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer
maddi açıdan sorunları var bişey talep etmem en fazla gelirken ekmek al derim gelince parasını atarım çantasına ama gel demem artıkbence açık ol..dersinki..hazırlık yapıyorum..sürekli iptal ediyorsun..birdakine sen gelirken getir malzemeleri beraber yaparız..
ilk değil bebeğim malesef kötü hissettim kendimicanım arkadaşının senin gibi arkadaşlık ve saygı kavramı yok bence .Boşver takma kafana ilk yapışımı bunu bilmiyorum ama devamlı böyleyse sorumsuz insanla dost olma
olmam artıkfedakar olma bebişim
yaramıyor kımseye
bu sefer öyle yapıcam yazarsa dönüş yapmayı düşünmüyorumbenimde iyi niyetim çok kullanılmıştır...hatasını anlatıp o kişiye eski verdiğin değeri vermiceksin.
Anlattikca sinirlerim hopliyiiaynen öyle düşünüyor galiba bide gezmeyi gösterişi seviyor illaki dışarı çıkınca pahalı yerlere oturmak istiyor cebinde para yoksa bile bende çalışıyordum işe yeni grdim gidemiyordum normal uygun bi yerlere gitmeye yanaşmıyordu. ayyyyyyy
artık bişey yapmayı düşünmüyorum sağolsun baya kötü hissettim kendimisana deger vermeyene deger vermiyeceksin
bukadar basit
böyle arkadas olmaz..saygisizlik yapmis resmen
ne hakki var zamanini calmaya
söylüyorum ama olmuyor daha öncede yaptı bunu. Annem bile kardeşimin yatagını onun için hazırladı gelince kalsın yeri olsun diye kaldırmıyor yorganı falan. zoruma gitti bu sefer
maddi açıdan sorunları var bişey talep etmem en fazla gelirken ekmek al derim gelince parasını atarım çantasına ama gel demem artık
Yaaa kiyamam sana yaa valla cok uzuldumsöyledim ya söylemez olur muyum ama sinirim geçmese de vicdan yapıyorum alttan alıyorum bu sefer fena sinirlendim cidden sabah işe gidecem akşamdan sigara böreği sardım sabah kızartır yer öyle çıkarız diye salak mıyım neyim
valla bence de artık yazmayı düşünmüyorum napayım valla sabrımın bi sonu var benimdeAnlattikca sinirlerim hopliyii, sen cok gec kalmissin tekmeyi basmamakta bacim
canım bi daha özenmem zaten yapılan muameleye baksana çok bozuldum ay aklıma geldikçe sinirleniyorumböyle insanlara da kıl olurum.Hep kendilerini davet ettirirler sonra da ay gelmesem olur mu sonra gelsem mi tarzı hint kumaşı tavırları
bence takma tatlım sende bir daha bu kadar özenmezsin olur biter
takma güzelim sen gerekeni yapmışsın demek ki değer veriyorsun ama o yeterince değer verememiş belli kivalla bence de artık yazmayı düşünmüyorum napayım valla sabrımın bi sonu var benimde
canım bi daha özenmem zaten yapılan muameleye baksana çok bozuldum ay aklıma geldikçe sinirleniyorum