kendimi kötü hissediyorum. fazlasıyla..

ben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normalde

oh iyi yapmışsın içimin yağları eridi valla. Sus sus nereye kadar en azından için soğur. Bundan sonra da ona göre davransın

ordan gerizekalı gibi mi görünüyorum ben olsam yüzüm tutmaz ne yapar ne eder gelir yada haber verirdiğim yaptğın çok ayıp ama verilen değerle alakalı anlıyorum seni falan dedim
iyi demıssın boyle ınsanlar yuzsuz oluyolar zaman gecınce gene arar senı

ben yazdım canım ya yanlış yazmışım saydırdım azıcık görmedi belkide biilerek okumuyor vatsaptan çıkmaz normalde

Acaba ciddi bir problem falan mı var? Daha önce yapmış mıydı bu şekilde?
Bu kadar genişlik olamaz bana göre.

yaptı daha öncede.. valla tam ben yazmadan saniyeler önce aktifti çok önemli bişey olsa giremezdi herhalde

O zaman saydırmakla iyi yapmışsın.
Bir daha ki sefer olur mu bilmem ben olsam müsait değilim derdim ama olur da gelmek isterse hiç hazırlık yapma bence.
İnsana en çok değer verdiklerinin davranışı koyuyor.

O zaman saydırmakla iyi yapmışsın.
Bir daha ki sefer olur mu bilmem ben olsam müsait değilim derdim ama olur da gelmek isterse hiç hazırlık yapma bence.
İnsana en çok değer verdiklerinin davranışı koyuyor.
aynen hiç sorma. yazacağını geleyim diyeceğini sanmıyorum ama yazarsa cevap vermeyi düşünmüyorum

Bnce sen bu kişiyi pek ciddiye alma.. Fazla çocukça davranmış,ki çocuklar bile bunu yapmaz artık...

Bizzat aynisini bi arkadasima bunu yaptim kucucuk cocugumla bi ton hazirlik yaptim verdigi saate yarim saat kala gelemiycem dedi diger gelisinde sadece kahve ikram ettim gelmezsin diye hazirlik yapmadim dedim odur budur hic saatini aksatmaz otobusteyim geliyorum diye arar hatta canim arkadasim :)

Ben olsam soylerdim saka amacli.
Geliyodun hani?onu bunu hazirlattim bana diye

Pek sanmıyorum ama gelecek olursa bende oyle yapayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…