- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
kültürel anlamda vs. evet uyumluyuz zevklerimiz benzeşiyor ama korkum onun sadece şu an duygusal bir dönemden geçtiği için bana böyle davranıyor olma ihtimali. bu arada 19 yaşındayım ama hayır küçüklükten beridir cinsel hayatım aktif değildiMerhaba denizt. Öncelikle fikrimi beyan edeyim eğer guvenebilecegin bir insansa kültürel olarak filan uyumluysaniz ve seninle birlikte olduğun için filan seni yargilamicaksa mutlu olacağına inaniyorsan kalbini aç gitsin..Sonrada hayırlı bir yuvan olur..Kocanla istediğin gibi takıl. hemde kalben rahat hissedersin ve hayatı paylaştığın adamla mutlu mesut gidersin belli bir düzenin olur.yalniz senin bakış acinla benim bakisacim arasında ucurumlar olduğu için seni anlamaya calisiyorum.sunu merak ettim eğer cevaplarsan sevinirim.cinselligi çok küçük yaslardami yasadiniz? Kaç yaşındasıniz? Cinsellik noktasında hep aktifmiydin çocukluktan beri.
Insan hem iciyle hem disiyla bir butundur ruhunuz gibi bedeniniz de degerli olmali.e benim basit bir insan olduğum yaşadığım cinsel ilişkiye mi bakıyor? benim kafamın içinin, düşüncelerimin, içsel benliğimin hiç mi kıymeti yok?
Erich Froom'u bilirsiniz. Cinsellikle ilgili düşüncesini çok beğenmiştim. Diyor ki; cinselliğin yaşam anayasanın bir parçası olduğunu kabul et. Ama baş tacı etme. Tabular yanlış olduğu gibi sınırsızlıkta yanlıştır." Hayatta hepimiz bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Ve bir takım baş etme yöntemleri geliştiriyoruz. Bu da bir baş etme yöntemi olabilir. Bu arada ben tabu olarak gören ve bakirelik takıntısı olan kadınları sağlıklı bulmuyorum. Ama modern kadın özgür kadın diye adlandırılan kadın modelini de sağlıklı bulmuyorum. Bunun bir ortak noktası olmalı...aslına bakarsanız ben cinsellik konusunda toplumdan biraz farklı düşünüyorum. bunun bu kadar yüceltilmemesi gerektiği kanaatindeyim ve bence geçmişte ve günümüzde hüküm süren eril tahakkümün temeli cinselliğin bu denli yüceltilmiş olmasından kaynaklanıyor. daha önceki bir yorumumda da bahsettim belki cinselliğe olan bu bakış açım toplumsal sorunlara karşı geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıdır
fuckbody olmam sizi neden bu kadar eğlendirdi anlamadımSen bildiğin fuckbody imişsin hahah hiçbir adam sadece cinsel obje olarak gördüğü kadına sonradan değer vermez. Muhtemelen dönemsel bir duygu açlığı içerisinde. Düzelince tekrar onun fuckbodysi olacaksın.
düşünceleriniz çok güzel ama biraz farklı düşünüyoruz bu konudaInsan hem iciyle hem disiyla bir butundur ruhunuz gibi bedeniniz de degerli olmali.
10 dakikalik haz sonra herkes kendi yoluna.
Duygusal birlesme olmadan bedensel birlesme olmamali.
Kendinize ve bedeninize deger verin nasilki herkese kalbimizi acmiyorsak bedenimizide acmamak gerek diye dusunuyorum.
Hayat sizin hayatiniz ama ruhla beden ayni butunlukte degilse psikolojik cokuntu yasatir.
sormayın ya aşağılanmadık yönüm kalmadıBen de bu tarz bir ilişki yaşamam fakat yaşayanı neden eleştirelim? Neden milletin işine burun sokuluyor? Herkesin seçimleri, kuralları farklıdır, özel hayatı kendini ilgilendirir. Bazı insanlar birilerinin yatak odasını kendine dert edinmeye ne de meraklı.
fuckbody olmam sizi neden bu kadar eğlendirdi anlamadımevet belki dediğiniz gibi olabilir ama hayır sizin düşündüğünüz üzere ben sadece cinsel bir obje değilim. 19 yaşındayım çok yakında 20 olacağım, iyi bir eğitim hayatım var, güzel bir arkadaş çevrem var, kendini geliştiren kültürlü bir insanım ve her şeyden önemlisi duygularım, düşüncelerim soyut bir kimliğim var yani yanılıyorsunuz ben obje değilim :)
hmm kusura bakmayın alınganlık etmişimBen de zaten adamın seni cinsel obje olarak gördüğünden bahsediyorum. Seks arkadaşın meslektaşımmış, avukat erkekler zaten genel olarak katı, disiplinli olur. Biraz duygusuz görünürler.
Bilmem eğlenmedim de şu fuckbody kelimesi beni nedense güldürürYoksa sen istediğinle sevişebilirsin, kimsenin sana bir laf etmeye hakkı yok.
Hayat senin vücut senin, kime ne ? :)
Bence bu tarz konuları buraya sormayın; faydadan çok zararı oluyor genelde. Hem de en iyisini aslında kendiniz bilirsiniz. İç sesinizi dinleyin. Duygu ve mantık karşılaştırmasını yapın. Biraz da zamana bırakın. Kendi kendine yolunu bulacaktır aranızdaki durum.sormayın ya aşağılanmadık yönüm kalmadı
zannettikleri kadar güçsüz bi insan olsam muhtmelen zararlı olurdu ama neyse ki pek önemsemedim. az da olsa çok mantıklı dönüşler aldım ama buradaBence bu tarz konuları buraya sormayın; faydadan çok zararı oluyor genelde. Hem de en iyisini aslında kendiniz bilirsiniz. İç sesinizi dinleyin. Duygu ve mantık karşılaştırmasını yapın. Biraz da zamana bırakın. Kendi kendine yolunu bulacaktır aranızdaki durum.
niçin olmamışerkekler duygu olarak birşey hisetmeden birliktelik yaşarda kadınların da duygusal bişi hisetmeden olması değişik olmuş ama buraya dertlenmeniz olmamış :)))
1.senın nefsın senı aşmış kı burada konu açmışsın 2.dılının ucuna gelenlerı sole ben ve bır çok üye yazdıklarını okurken emın ol dılımıze gelenlerı konuşmadık velhasıl dılıne gelenlerı konuşursan dılıme gelenlerı duyarsın.hayatına daır fıkır bız degıl sen üretdın beynımızde hayat tarzını anlatmakla ne benı ne kımseyı ılgılendırmez hayatını burada konu etdıyın ıcın yorumladık ve yaşadıkların yasıtlarına hıc ıyı bır örnek teskıl etmıyor emın ol her negatıf yorum yazan emınım ya kızkardesını yada kızınındusundu Allah herkese nefsıne sahıp çıkan evlatlar nasıp etsınbenim güçsüz olduğum kanısına nereden vardınız zira hayatıma dair en ufak fikriniz yok. ikinci olarak bu nefis meselesi çok kişisel bir mesele daha önce de bir yorumumda bahsettim mesela siz bu yorumu acaba ben kırılır mıyım diye zerre kadar düşünmeden pata küte yazdınız iyi güzel. ama ben şu an sırf siz kırılmayın diye dilimin ucuna gelen kelimeleri yutuyorum. bu nefsine hakim olmak değil midir? kimsenin hakkını yemeden şimdiye kadar yaşamış olmak nefsine hakim olmak değil midir? ayrıca velev ki ben nefsime hakim olamıyorum. bunun benim dışımda kime zararı var? bu sizi niye bu denli sinirlendirdi. velhasılkelam nefsim sadece kendimi ilgilendirir. ne zaman ki benim nefsimle olan problemim benden başka birini etkilemeye başlar işte o vakit bu konuyu eleştirebilirsiniz
Offfff hanımefendi birincisi mübağaladan zerre anlamadığınız çok açık ikincisi yorum dahi yapmayacağım demek için yorum yapmayın o zamanO degilde "Kasli birinin yanina yakisacak kadar guzelim demissiniz" ama daha once actiginiz konuda kil yumagi gibiyim demissiniz hatta killarimi almazsam Recep ivedige donuyorum demissiniz bence guzel bir bayan degilsiniz,aile skintilariniz var ve kendinizi hayal alemine atmissiniz.
Zira sevgilimle birliktelik yasiyorum diyene zaten yorum dahi yapmiyorum ama sevmeden sirf sizin tabirinizle is gormek icin birliktelik yasiyorum diyen biri ya hayal aleminde yasiyordur ya da psikolojisi bozuktur ruhsal anlamda doyrulmadigi icin bedensel hazlar pesine dusmustur.
allah insanı haddini bilenlerle karşılaştırsın hala anlamadınız ama size ne benim nefsimden1.senın nefsın senı aşmış kı burada konu açmışsın 2.dılının ucuna gelenlerı sole ben ve bır çok üye yazdıklarını okurken emın ol dılımıze gelenlerı konuşmadık velhasıl dılıne gelenlerı konuşursan dılıme gelenlerı duyarsın.hayatına daır fıkır bız degıl sen üretdın beynımızde hayat tarzını anlatmakla ne benı ne kımseyı ılgılendırmez hayatını burada konu etdıyın ıcın yorumladık ve yaşadıkların yasıtlarına hıc ıyı bır örnek teskıl etmıyor emın ol her negatıf yorum yazan emınım ya kızkardesını yada kızınındusundu Allah herkese nefsıne sahıp çıkan evlatlar nasıp etsın