Kendimi kaptırmak istemiyorum

kültürel anlamda vs. evet uyumluyuz zevklerimiz benzeşiyor ama korkum onun sadece şu an duygusal bir dönemden geçtiği için bana böyle davranıyor olma ihtimali. bu arada 19 yaşındayım ama hayır küçüklükten beridir cinsel hayatım aktif değildi

e benim basit bir insan olduğum yaşadığım cinsel ilişkiye mi bakıyor? benim kafamın içinin, düşüncelerimin, içsel benliğimin hiç mi kıymeti yok?
Insan hem iciyle hem disiyla bir butundur ruhunuz gibi bedeniniz de degerli olmali.
10 dakikalik haz sonra herkes kendi yoluna.
Duygusal birlesme olmadan bedensel birlesme olmamali.
Kendinize ve bedeninize deger verin nasilki herkese kalbimizi acmiyorsak bedenimizide acmamak gerek diye dusunuyorum.
Hayat sizin hayatiniz ama ruhla beden ayni butunlukte degilse psikolojik cokuntu yasatir.

Erich Froom'u bilirsiniz. Cinsellikle ilgili düşüncesini çok beğenmiştim. Diyor ki; cinselliğin yaşam anayasanın bir parçası olduğunu kabul et. Ama baş tacı etme. Tabular yanlış olduğu gibi sınırsızlıkta yanlıştır." Hayatta hepimiz bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Ve bir takım baş etme yöntemleri geliştiriyoruz. Bu da bir baş etme yöntemi olabilir. Bu arada ben tabu olarak gören ve bakirelik takıntısı olan kadınları sağlıklı bulmuyorum. Ama modern kadın özgür kadın diye adlandırılan kadın modelini de sağlıklı bulmuyorum. Bunun bir ortak noktası olmalı...

fuckbody olmam sizi neden bu kadar eğlendirdi anlamadım evet belki dediğiniz gibi olabilir ama hayır sizin düşündüğünüz üzere ben sadece cinsel bir obje değilim. 19 yaşındayım çok yakında 20 olacağım, iyi bir eğitim hayatım var, güzel bir arkadaş çevrem var, kendini geliştiren kültürlü bir insanım ve her şeyden önemlisi duygularım, düşüncelerim soyut bir kimliğim var yani yanılıyorsunuz ben obje değilim :)

düşünceleriniz çok güzel ama biraz farklı düşünüyoruz bu konuda

sormayın ya aşağılanmadık yönüm kalmadı

Ben de zaten adamın seni cinsel obje olarak gördüğünden bahsediyorum. Seks arkadaşın meslektaşımmış, avukat erkekler zaten genel olarak katı, disiplinli olur. Biraz duygusuz görünürler.
Bilmem eğlenmedim de şu fuckbody kelimesi beni nedense güldürür Yoksa sen istediğinle sevişebilirsin, kimsenin sana bir laf etmeye hakkı yok.
Hayat senin vücut senin, kime ne ? :)

hmm kusura bakmayın alınganlık etmişim

sormayın ya aşağılanmadık yönüm kalmadı
Bence bu tarz konuları buraya sormayın; faydadan çok zararı oluyor genelde. Hem de en iyisini aslında kendiniz bilirsiniz. İç sesinizi dinleyin. Duygu ve mantık karşılaştırmasını yapın. Biraz da zamana bırakın. Kendi kendine yolunu bulacaktır aranızdaki durum.

zannettikleri kadar güçsüz bi insan olsam muhtmelen zararlı olurdu ama neyse ki pek önemsemedim. az da olsa çok mantıklı dönüşler aldım ama burada

erkekler duygu olarak birşey hisetmeden birliktelik yaşarda kadınların da duygusal bişi hisetmeden olması değişik olmuş ama buraya dertlenmeniz olmamış :)))

Bence biraz zamana bırakın. Dediğiniz gibi duygusal bir süreçten geçiyor olduğu için size yaklaşımı da o yönde olabilir.Değişip değişmeyeceğini ancak zamanla görebilirsiniz.Kaybetmek istemiyorsanız beklemekten başka çareniz yok.Ama bu süre içinde siz kendi duygularınızı kontrol altında tutmalisiniz ki sonunda hayal kırıklığı olmasın.
Burada hakarete varacak yorumlar gördüm. Takmayın. Herkes farklı düşünür

Anladığım kadarıyla arkadaşın duygusal bir süreçten geçiyor ve evveliyatında sen ona karşı belli bir mesafede olduğun için senin duygusal yönünü o ana kadar görmemiş. Şimdi mevzu ailelerden açılınca ve yarası kanamaya başlayınca sana tutunmaya çalışıyor. Eğer seni daha iyi tanımaya başladığı için bağlanma alametleri gösteriyorsa bu aslında iyi bir şey çünkü sana güvendiğini gösterir. Esas mesele senin ona karşı yoğun duygular beslemiyor olman. Bence mesafeyi bir tık azaltıp durumu kontrol altında tut. Bu şekilde hem onun davranışlarının temel sebebinin duygusal bağlamda olup olmadığını, hem kendi hislerinde değişiklik olup olmayacağını tartarsın. Biraz zaman ver yani.

1.senın nefsın senı aşmış kı burada konu açmışsın 2.dılının ucuna gelenlerı sole ben ve bır çok üye yazdıklarını okurken emın ol dılımıze gelenlerı konuşmadık velhasıl dılıne gelenlerı konuşursan dılıme gelenlerı duyarsın.hayatına daır fıkır bız degıl sen üretdın beynımızde hayat tarzını anlatmakla ne benı ne kımseyı ılgılendırmez hayatını burada konu etdıyın ıcın yorumladık ve yaşadıkların yasıtlarına hıc ıyı bır örnek teskıl etmıyor emın ol her negatıf yorum yazan emınım ya kızkardesını yada kızınındusundu Allah herkese nefsıne sahıp çıkan evlatlar nasıp etsın

O degilde "Kasli birinin yanina yakisacak kadar guzelim demissiniz" ama daha once actiginiz konuda kil yumagi gibiyim demissiniz hatta killarimi almazsam Recep ivedige donuyorum demissiniz bence guzel bir bayan degilsiniz,aile skintilariniz var ve kendinizi hayal alemine atmissiniz.

Zira sevgilimle birliktelik yasiyorum diyene zaten yorum dahi yapmiyorum ama sevmeden sirf sizin tabirinizle is gormek icin birliktelik yasiyorum diyen biri ya hayal aleminde yasiyordur ya da psikolojisi bozuktur ruhsal anlamda doyrulmadigi icin bedensel hazlar pesine dusmustur.

Offfff hanımefendi birincisi mübağaladan zerre anlamadığınız çok açık ikincisi yorum dahi yapmayacağım demek için yorum yapmayın o zaman

allah insanı haddini bilenlerle karşılaştırsın hala anlamadınız ama size ne benim nefsimden

Ne diyeceğimi bilemiyorum yaşınız çok genç biz müslüman bir ülke oldugumuz için ve toplum tarafından oluşturulan tabular olduğu için bu konuyu uzunca anlatmışsınız,tabi doğal olarak da çogu kişi tepki vermiş, ha biz senin hayatına karışabilir miyiz tabi ki hayır ,benim fikrimce ancak tavsiye vermek lazım, doğru bulmayıp yanlış oldugunu düşünenler elbetteki olacak,ama set bir dille aşagılayıcı tarzda konuşmak yerine birer abla olarak öğüt verici olarak konuşulsaydı keşke.Ben onaylıyormuyum kendimce hayır, ama bu benim sorunum ,ancak sana su sekilde tavsiye verebilirim yaşın çok genç, okuyormussun da ,annen de çok tatlı bir bayanmış belki su an size basit gelebilir ama ileride de karşınıza çıkabilir.Mesafe koyun derim okulunuzu bitirmenizi ve güzel bir kariyer yolunda ilerlemenizi tavsiye ederim.Çocuk hakkındada büyük ihtimal her insnada oldugu gibi duygusal bir boşluguna denk gelmiş illaki sizden hoşlnamıs olarak değilde arkadaş olarak görmeye çalışmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…