Kendimi kaptırmak istemiyorum

Bu konuyla alakali sanki birseyler eksik,mesela sevgili olmadan cinselligi bir insan bir insana nasil teklif edebilir?yani nasil basladi bu surec?siz mi teklif ettiniz o mu? Bir kadinda bir erkekte sevgilisi olmayan birine cinsellik teklif edemez diye dusunuyorum.

Dusunuyorumda bekar olsam bir arkadas gelip bana sevgili olmamiza gerek yok ama seninle cinsel iliski yasayalim dese ilk tepkim beni ne zannediyorsun olurdu herhalde.

Kisacasi size nasil teklif edildi ya da siz mi teklif ettiniz?

Dediğiniz gibi ailelerin çocuklarını yetiştirme tarzları da çok etkili.. bir kız çocuğu oyun oynarken bacaklarını açarak otursa uyarılıyor ama erkek çocuğa göster oğlum şeyini diye cesaret veriliyor bu çok can sıkıcı sonuçlara yol açıyor elbet

Bunu bu cocuk icin demiyorum dane zamanakadar korkacaksin ki,mutlakaasik olacaksin ve evleneceksin,bence gecmisi birak, aşkguzeldir aşka kusme vekorkma :)
Bu arada cinsellikbaglayicidir.
Sanırım biraz daha zaman vermem gerekecek kendime bunun için ne kadar sürer bilemiyorum 1,5 yıllık ilişki için daha kaç yıl bu halde kalacağım kim bilir..

Bi yorumumda anlatmıştım bunu ortak arkadaşlarımız vardı o sayede tanıştık ama özel bi tanıştırılma durumu değil denk geldik. Sonra kendisi benle konuşmak istedi konuşmaya başladık bikaç defa buluştuk sonra kendisi beni evine davet etti. Böyle bir halde ben de olayların gidişatını tahmin ederek kabul ettim evine gitmeyi yani aslında bu biraz da üstü kapalı bir teklif gibiydi. Kaldı ki kendisi sonradan sevgili olmak istedi ama ben istemedim

Sen mutluysan problem yok, bu hayatta da senden değerli hiç bişey yok. O yüzden yaptığın utanılacak bişey değil. Farkındasın zaten. Sevgili olmak istemiyorsan olma. Ama o muhtemelen sevgili olmak istiyor, senden olumsuz cevap alınca da görüşmeyi tamamen kesebilir ya da Sen bu birlikteliği devam ettirirken o sana daha da aşık olabilir dikkat et.

Dış görünümle ılgılı bırsey yazmadım ben dıkkatlı okuyun ıkıncısı cahıl dıye hakaret etmekten vazgecın üçüncüsü doğru bıze ne burası herkese açık pılatform herkes ben dahıl bırsuru doğru kendımıze göre haklı haksız yorumlar aldık bu çok normal.egıtım cehaletı alır esseklık bakı kalır dıye ıma ederek şahsıma hakaret edıyorsunuz farkında olarak bunu yapıyorsunuz Türkçeye çok güzel hakımsınız ve bılerek hakaret edıyorsunuz.buna hakkınız yok metres metres dıye vurguluyorsunuz benım ağzımdan metres lafı böle çıkmadı Allah hıcbır kadına o durumu nasıp etmesın. Kendınız hakaret edıp aynı zamanda metres lafını dılınıze alıyorsunuz,adam yerıne koyup fln da yazmışsın.yasın daha 20,evet anneyım ahını fln da almak ıstemem emın ol neyse ya umarım hakkında hayırlısı olur kendını üzecek şeyler yapmazsın.hakaretlerını durdur artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendine bakan bir insanım demişsiniz bunu dışgörünüşüzle ilgili yazdığınızı düşünüyorum ve şimdiye dek yazdıklarınızdan, mide bulandırıcı olduğumdan, size binlerce kez bunun benim hayatım olduğunu anlatmama rağmen anlamamanızdan, ağzınıza ne gelirse onu söylemenizden cahil olduğunuz haricinde çıkarabileceğim hiçbir sonuç yok. Size hakaret etmek istesem zekanıza hakaret ederdim ki buna yeltenmedim dahi. Anlayacağınız o ki siz bir insana mide bulandırıcısın güçsüzsün değersizsin nefsine hakim olamıyorsun gelecekte yuva yıkarsın diyip karşılığında o kişi size bu sizi ilgilendirmez dediği halde ısrarla hakaretlerinizi devam ettiriyorsanız karşınızdaki kişinin size cahil demesini olumlu bir ekeştiri olarak dahi kabul edebilirsiniz.
Metreslik mevzusuna gelirsek.. siz benim için "bu zihniyete sahip birisi ileride kaç yuva yıkar bilmiyorum" dediğinizde bundan ne anlamam gerekir? Ben insanların yuvasını nasıl yıkabilirim? Bunun evli bir erkekle birliktelik yaşamak dışında bir yolu olduğunu görmüyorum. Bunun adı da metresliktir. Kısacası siz bana bu kız ileride metres olur dediniz. Herhalde şimdiye dek size sabırla cevap verdim diye kurduğunuz cümlelerin nereye vardığını fark etmediğimi falan düşündünüz. Oysa öyle değil, ne demek istediğinizi açıkça anlayabiliyorum.
Size karşı yumuşak cevaplar verdikçe tabiri caizse tepeme çıktınız. En son sabrımı zorlayıp sert bir cevap alınca yaptığınız bu 180 derecelik dönüş karakterinizi resmen ortaya koydu. Konuma onlarca kişi yorum yaptı benle en ters düşüneniyle bile böylesine uzun uzadıya bir laf dalaşına girmedim, kimse de haddini sizin kadar aşmadı.
Son olarak kimsenin ahını almak istemiyorum demişsiniz ya. siz 20 yaşındaki bir genç kıza bu ileride yuva yıkar diyip nasıl ah almadığınızı düşünüyorsunuz hayret verici bir durum bu doğrusu. Ve idrak etmenizi çok istediğim bir şey daha var o da şu: nefis sadece beline sahip olma meselesi değildir. Bir insan eline beline diline sahip olursa ancak nefsine hakim olabilir. Sizinse dilinizden zehir akıyor. Umarım kendi nefsinizi bu anlamda terbiye etmeden bir daha kimsenin nefsine dil uzatmasınız.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet o benimle sevgili olmak istiyormuş bu konuyu masaya yatırdık. Ondan istediğim kadar tatmin edici cevaplar alamadım ilişki konusunda ve kendimin de ilişkiye hazır olmadığımı düşündüm bu yüzden en iyisi yolları ayırmak olur dedim. Şu an görüşmüyoruz

Aynen aynen cevap verirdim de daha bağlaç olan de/da'yı ayırmayı bilmiyorsunuz o yüzden biraz kendinizi geliştirdiğinde görüşürüz
Sen yine mesajlarda turkçeye bu kadar takiliyorsun ki???
Sen turkce ogrenmissin ama başka hiçbirsey ogrenememissin..
Seni kinamiyorum..
Sadece insan yanlisinda bu kadr israrci olamamali diye dusunuyorum..
Allah sana ve senin gibilerine hidayet versin diyorum ..
Bu arada ilkokul mezunuyum..
Emin ol liseyi okusaydim senden daha iyi olurdu turkcem..
Cunku sadece dersimle ilgilenirdim...
Boş işlerle degil!

Sen geri cekersen daha cok usteler. Ama net istemiorum dersen iliski o yöne evrilmez. Hatta baskasini unutamadim vs diyebilirsin :) is görmek lafina ben de guldum ama benim hayatim da ayni oldugu icin iyi anliyorum. Cocugu istiyosan üzülmekten korkma. fbody hep öyle kalmali die bi kural yok. Ben bi kere neredeyse evleniodum. People change :)

Hahah bu konusularak olmuyo canim. Bunda bile teklif mi beklediniz ya :)) iki o niyette insan birbirini çözüp bir araya gelio. Fazla kafa yormayin bence. Yanıverir.

Kusura bakmayın da yaşam tarzımı beni "bu ileride yuva yıkar" tarzında eleştiren bi insana destek veren başka bi insanın zihniyetini de eleştiririm üslubunu da eleştiririm imla kurallarına uymayışını da eleştiririm. Bu okuma meselesi değil kendini ve ufkunu geliştirme meselesi. Yüksek lisans yapan bi insan da ilkokul mezunu bi insan da "peki bundan bana ne?" Diyebilmeli. Diyemiyorsa muhatap olmam hadi selametle

Seni kınamıyorum kesinlikle ama hiçbir erkek değer verdiği bir kadınla bu şekilde bir cinsellik yaşamaz. Şu an duygusal bir boşlukta olduğu için böyle davranıyor. Yaşın böyle maceralara atılmak için çok küçük.
Eğer bu durumu bir erkek yaşasaydı herkes topa tutardı bu da bir gerçek. Güçlü kadın diyenler olmuş bu nasıl bir mantık anlam veremedim. Bunu savunanlarin ilerde kızları böyle bir ilişki yasarlarsa fikirleri ne olur merak ediyorum doğrusu.

Ben değerimin karşımdaki bi erkeğin hakkımdaki düşünceleriyle ölçüldüğünü düşünmüyorum doğrusu bana değer verip vermemesini pek önemsemiyorum bile hayatımda büyük yer kaplayan bi insan değil sonuçta

Kusura bakmayın mesajınızı henüz görebiliyorum. Artık düşünmenin manası da kalmadı ama dediğiniz gibi de olmadı pek ben görüşmek istemediğimi söyledim o gün bu gündür görüşmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…