- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
kusura bakmayın 5 günlük bir ban yediğim için hiçbir mesaja cevap veremedim. Konumun fake olduğunu düşünenler olmuş lakin hayır, fake değil. Bu konuyla ilgili bir hanım önceki konularıma değinmiş onlarla ilgili açıklama yapayım. önceki konumda konuştuğum bir beyin tavırlarıyla ilgili fikrinizi sormuştum onun için bu kadar utangaç bir kız böyle bir şey yapamaz demişsiniz ancak ben orada bana karşı düşüncelerinden emin olmadığım birine adım atmak konusunda utangaç olduğumu ifade etmeye çalışmıştım nitekim konumda bahsettiğim bey de bana karşı bu adımları atmasaydı ben asla atmazdım. ikinci olarak yine aynı hanım eski sevgililerimle ilgili yaptığım yorumları alıntılamış. bir tanesinde eski sevgilimi terk ettiğim diğerinde de terk edildiğim yazıyor ve bu hanım bu iki kişiyi aynı kişi sanmış. hayır bu ikisi ayrı kişiler. üçüncü olarak KILLARIMA bolca değinilmiş. yani bu konuya açıklama yapma gereği dahi duymuyorum zira jilet, epilatör ve ağda denen şeyler var. bir de başka bir hanım konumda bahsettiğim beyefendinin kaslı yakışıklı duygusal anlamda yaralı avukat oluşundan konunun fake olduğunu anladığını söylemiş. yani ben de muhtemelen 2 yıl sonra avukat olacağım kendimi gayet güzel bulurum ve gelin görün ki duygusal açıdan yaralarım olduğu da doğru yani bu kombinasyon pek az rastlanan bir şey değil. gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum tabi yine inanıp inanmamakta özgürsünüz