Kendimi kaptırmak istemiyorum

kusura bakmayın 5 günlük bir ban yediğim için hiçbir mesaja cevap veremedim. Konumun fake olduğunu düşünenler olmuş lakin hayır, fake değil. Bu konuyla ilgili bir hanım önceki konularıma değinmiş onlarla ilgili açıklama yapayım. önceki konumda konuştuğum bir beyin tavırlarıyla ilgili fikrinizi sormuştum onun için bu kadar utangaç bir kız böyle bir şey yapamaz demişsiniz ancak ben orada bana karşı düşüncelerinden emin olmadığım birine adım atmak konusunda utangaç olduğumu ifade etmeye çalışmıştım nitekim konumda bahsettiğim bey de bana karşı bu adımları atmasaydı ben asla atmazdım. ikinci olarak yine aynı hanım eski sevgililerimle ilgili yaptığım yorumları alıntılamış. bir tanesinde eski sevgilimi terk ettiğim diğerinde de terk edildiğim yazıyor ve bu hanım bu iki kişiyi aynı kişi sanmış. hayır bu ikisi ayrı kişiler. üçüncü olarak KILLARIMA bolca değinilmiş. yani bu konuya açıklama yapma gereği dahi duymuyorum zira jilet, epilatör ve ağda denen şeyler var. bir de başka bir hanım konumda bahsettiğim beyefendinin kaslı yakışıklı duygusal anlamda yaralı avukat oluşundan konunun fake olduğunu anladığını söylemiş. yani ben de muhtemelen 2 yıl sonra avukat olacağım kendimi gayet güzel bulurum ve gelin görün ki duygusal açıdan yaralarım olduğu da doğru yani bu kombinasyon pek az rastlanan bir şey değil. gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum tabi yine inanıp inanmamakta özgürsünüz

Aslinda sizde onun gibisiniz. Sakladiginiz hassas ve duygusal bir yönünüz var gibi geliyor bana. Hassas noktanizi korumak isteyerek yaşadiginiz bu tarz ilişki/ilişkiler zaman icinde sizi üzecek diye düşünüyorum. Henüz yaş 20.
Bu adama gelince, ben kendinizi frenlemeyin derim icten ice sizde duygusallik hissediyorsunuz bence o belli ama gözünüzüde kapatmayin.
daha aramızda duygusal bir ilişki yokken dahi acaba ne olacak ne yapmam lazım üzülür müyüm korkusundan kendimi yedim bitirdim resmen bu halde bir ilişkiye başlamam ne kadar doğru olur hiç bilmiyorum

As

asırı ahlak dışı düşünce tarzınız konuşmalarınız kusura bakmayın ıs bıtırmek fln.ınanın mıdem bulandı keske okumamış olsaydım konuyu.kadın kendıne nefsıne vucuduna duygularına hakım oldugu zaman hem degerlı hem ahlaklı olur bana göre erkekler tarafından da dedıyınız gıbı tatmın edılmek ıcın bır obje degıl hayatını duygularını ömrünü paylasması ıcın degerlı bır varlık olur kadın kendıne sahıp çıkmazsa esıne varana kadar cooook kısıyı tatmın etmekle geçer omru bu ıse modernlık degıl bana göre...
öncelikle ahlak, etik gibi kavramlar yüzyıllardır filozofların hakkında kitapları dahi yazdığı kavramlardır bu konuda kimseyle aramda görüş birliği olmasını aramıyorum. ben kimseyi üzmemeye dikkat eden, yalan söylemeyen, karşısındaki insana saygı duyan, kimsenin hakkını yemeden kendi halimde yaşayıp giden bir insanım ve evet bu özelliklerim sayesinde kendimi son derece ahlaklı bir insan olarak görüyorum. ikinci olarak bu olayın nefsime hakim olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum nefis sadece cinsellikten mi ibarettir sizce? mesela ben dilimin ucuna kadar gelen kelimeleri sırf kimsenin kalbini kırmamak için geri yutuyorsam bu da nefsine hakim olma meselesi değil midir? velev ki nefsime hakim olamıyorum. bunun kimseye bir zararı yok dolayısıyla benim nefsim sizi niye bu kadar ilgilendirdi anlamadım.
üçüncü olarak bu ilişki karşılıklı bir şey bunu eminim siz de biliyorsunuzdur yani ben bir tatmin aracı değilim. velev ki tatmin aracıyım, karşıdaki kişi de aynı şekilde o halde.
bu yaptığımın modernlik olduğunu vs. söylemedim yorumlarımı okuduysanız hiçkimseye yobaz, gerici, cahil gibi cevaplar vermedim her zaman nezaketimi korudum. iyi günler

Yasam tarzınız, hayata bakış açınız o kadar ahlak dışı, o kadar mide bulandırıcı ki, bu sizin görüşünüz ise yaptığım yorum da benim görüşümdür. Bir kadın olarak kendi mahreminize sevmediğiniz bir insanı rahatlıkla gayet olagan bir sey gibi nasıl dahil edebilirsiniz ki, işimizi görmek için bir araya geliyorduk nasıl bir konuşma şeklidir ki???? Insanın öncelikle kendisine saygısı olacak bu hayatta arkadaş, kendine saygısı olmayanın bulunduğu konuma bak ağlanacak haline gülüyor!! yazık çok yazık.
halimde ağlanacak bir şey yok benim keyfim yerimde benim için kendinizi üzmeyin siz kendiniz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin benim hayatım veya ahlak anlayışımın sizi zerre kadar ilgilendireceğini zannetmiyorum :)

Yaş farkımız çok fazla olsa da sizi anlıyorum. Yirmi yaşında ilk gördüğüyle evlenicem diye tutturan genç kızlardan çok daha makul bana göre tavrınız.
Yine de ailesiyle ilgili değişiklikler nedenli olabilir bu yaklaşımı. Sığınacak bir liman arıyor olabilir. Bir süre daha nötr kalın. Kendinizi kaptırmayın.
Hayatı stabil hale geldikten sonra hala aynı yakınlığı gösteriyorsa konuyu başka bir gözle değerlendirirsiniz.
yorumunuz için çok teşekkürler. ben de sizin dediğiniz gibi olmasından korkuyorum. ya yaşadığı duygusal sallantıdan dolayı bana karşı duygusal bir şeyler hissettiğini zannediyorsa ve ben kendimi kaptırıp ona bağlandıktan sonra benden vazgeçerse? nece olur halim tahmin dahi edemiyorum

Fotokopi hayat yaşamamanız çok hoşuma gitti. bence güçlü kadınsınız. insanların ahlak sınırlarına göre yaşamınızı şekillendirmemişsiniz.
Tavsiye verecek durumum yok benzer bir durumu yaşamadım veya empati yapamadım...
belki güzel bir çift olacaksınız ilerde. bizim ülkede "adam senle birlikte olursa senle evlenmez" diye net, değişmez bir yargı var. genel bir yargıdır olabilir ama birine şahit oldum kız için ölüyordu desem yeridir. kıza evlenme teklifi falan etti zamanla.
belki de adam sadece duygusal boşlukta. bir süre sonra bu dönemi atlatacak ve eski düzeninize döneceksiniz. bunları yaşayıp görebilirsiniz.
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :) şu an o kadar ileri odaklı elbette düşünemiyorum sırf beynimi kemiren ya beni bırakırsa soruları yüzünden

Cinsel dürtülerini gidermek için hastalık kapma dikkat et. Her şey korunmakta değil. Tek eşlilik asıl korunma yöntemi. Tabi eşinde senin gibi olmalı. Benim eşimin benden önce cinsel hayatı oldukça aktifmiş ve sağolsun bana hpv bulaştırdı. Doktor doktor gezdim. Rahim ağzı kanseri riskiyle başbaşa yaşıyorum. 3 ayda 1 smear testi yaptırıyorum. Yakalanma riskim yüksek üzgünüm ama aksini söyleyen olmadı. Hücrelerde değşim gözlenirse hemen tedaviye başlanacak. Prezervatif falan korumuyor tensel temasla geçiyor. Bu belki en basitlerinden biri. Ne hastalıklar var. Aklını başına al yavrucum başına dağlara taşlara vurursun sonra benim gibi. Bunu yaşayacağımı bilsem evlenmezdim. Aman ne olacak herkesin kendi hayatı benden önceki beni ilgilendirmez dedim kabak başımda patladı.
öncelikle çok geçmiş olsun. sanırım burada yazdığım konudan dolayı ben biraz her önüne gelen insanla cinsel ilişki yaşayan bir kadın gibi algılandım ama hayır aslında öyle değil :) olabildiğince dikkat etmeye çalışıyoruz ikimiz de

Lütfen beni yanlış anlamayın. Kimsenin hayatını ve tercihlerini yargılamak bana düşmez. Haddim de değildir. Sadece anlamlandıramıyorum. Sırf bedenini beğendiğiniz gerekçesiyle bir insanla en özel paylaşım olan cinsellik yaşıyorsunuz. Cinsellik yemek içmek gibi basit bir eylem değildir. Ruhani bir tarafı var. Bilemiyorum ben mi farklı algılıyorum ama sırf zevk almak için yapıldığında kişilerin arasında sevgi ve bağlılık yoksa bu eylem insan ruhuna zarar verir. Daha gergin ve doymamış insanlar olursunuz. Çünkü birleşmek dediğiniz şeyin ruhsal bir boyutu var. Ben bekaretin ruhlarda olduğuna inanıyorum. Gelişigüzel kurulan cinsel ilişkiler insan ruhunu hasta eder.
aslında benim cinselliğe bakış açım işte bu konuda toplumdan biraz sıyrılıyor sanırım. zira ben cinsellik bu denli önemli bir olgu gibi yansıtıldığı için günümüzde ve geçmişte kadınların bu denli zorbalıklara maruz kaldığı görüşündeyim. bilmiyorum cinselliğe olan bu bakış açım belki de toplumsal yargılara kendimce geliştirdiğim bir tepki ve savunma mekanizmasıdır

Bir insan cinsellik yaşıyor diye ahlaksız olmaz. Burada ki yorumlar iki uçlu. Ya destek ya da suçlama şeklinde. Aslında sizinle yaşam tarzım farklı olsa da sizin bu durumunuzu garipsemedim. Ve yargılamıyorum. Sadece bunu sağlıklı bulmuyorum. Çünkü cinsellik mekanik bir şey değil ki iki insan arasında duygusal aktarım oluyor. Duygu ve bağlılığın olmadığı ilişkilerin insan ruhunu yaraladığına inanıyorum...

Konu sahibine güçlü kadın diyende olmus güçlü kadın ne acaba nefsine defalarca yenik dusenmi kendini değersiz kılarak seksi duygusuz şekilde yasamayi başaran mı? Veya modern neye deniliyor acaba din örf adet aile kültür bunların hepsini elinin tersiyle itenlere mi?çok garip avrupa ya özene özene çok daha beter senaryolar oluştu .yobazlık ne peki bazıları kendilerine cerceve değer koyan sahip çıkan ve bu düşünceni destekleyenlere yobaz diyo yobaz onlar değil aslında....nefsine vucuduna hakim olmayanlardır
benim güçsüz olduğum kanısına nereden vardınız zira hayatıma dair en ufak fikriniz yok. ikinci olarak bu nefis meselesi çok kişisel bir mesele daha önce de bir yorumumda bahsettim mesela siz bu yorumu acaba ben kırılır mıyım diye zerre kadar düşünmeden pata küte yazdınız iyi güzel. ama ben şu an sırf siz kırılmayın diye dilimin ucuna gelen kelimeleri yutuyorum. bu nefsine hakim olmak değil midir? kimsenin hakkını yemeden şimdiye kadar yaşamış olmak nefsine hakim olmak değil midir? ayrıca velev ki ben nefsime hakim olamıyorum. bunun benim dışımda kime zararı var? bu sizi niye bu denli sinirlendirdi. velhasılkelam nefsim sadece kendimi ilgilendirir. ne zaman ki benim nefsimle olan problemim benden başka birini etkilemeye başlar işte o vakit bu konuyu eleştirebilirsiniz

Günümüz gençleri ne duruma geldi yahu? Yazık günah gençliğine sen bir genç kızsın.Ebeveynlerin ne kadar ayrılmış olsalar da senin bir yuvan olmayacak mı? Arkandan konuşmayacaklar mı? Ya güzel kardeşim aşık oldum yaptım ettim desen bi nebze diyeceğim de bir bayan hiç bişey hissetmeden nasıl birlikte olur ya :KK47::KK47:
yani benim biriyle cinsel ilişki yaşamış olmam benim iyi bir eş veya anne olacağım gerçeğini ne denli etkiler bilemiyorum. ikinci olarak bugüne kadar (en gurur duyduğum özelliklerimden biri kesinlikle bu) kendini bilmez insanların arkamdan konuştuklarına aldırış etmedim. ben neysem oyum ben mutluysam elaleme laf düşmez diye düşünüyorum

konu troll falan değilse ben yaşadığın şeyi yadırgamıyorum, bu senin seçimin senin tercihin. ister kendini kocana saklarsın istersen günde 10 farklı adamla birlikte olursun, kocaman harflerle haykırmak lazım: KİME NE? buraya gelip yazmışlar ay yok midem bulandı bilmem ne diye, Allah aşkına bunu diyen kafaların yarısı aynı şeyi erkek yapsa "ama onlar erkek, nefsi var bik bik" diye öterler. sen bakma kimseye, elalemin mide bulantısı senin derdin değil.

konuya gelince, eğer bu çocuğa karşı bişeyler hissediyorsan sevgili olabilirsin, yoksa da boşver takma kafana fazla. öyle bağlanmaktan korkuyorum şu bu diye diye geçmez hayat, bağlansan ne olacak, en fazla birkaç ay üzülürsün sonra hayat senin için normale döner ve yaşamış olduğun şeyler yanına kalır iyisi ve kötüsüyle.
öncelikle yorumunuz için teşekkürler. midesi bulananlarla pek muhatap olmadım zaten zira ortak paydada buluşamayız kendileriyle.
kafana takma demişsiniz ama benim şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri (eski sevgilim sağolsun) bir ilişki içince üzülmek.. kendime aylarımı alıyor diyeceğim de gördüğünüz üzere hala daha kendime gelebilmiş değilim

Bir insan cinsellik yaşıyor diye ahlaksız olmaz. Burada ki yorumlar iki uçlu. Ya destek ya da suçlama şeklinde. Aslında sizinle yaşam tarzım farklı olsa da sizin bu durumunuzu garipsemedim. Ve yargılamıyorum. Sadece bunu sağlıklı bulmuyorum. Çünkü cinsellik mekanik bir şey değil ki iki insan arasında duygusal aktarım oluyor. Duygu ve bağlılığın olmadığı ilişkilerin insan ruhunu yaraladığına inanıyorum...
aslına bakarsanız ben cinsellik konusunda toplumdan biraz farklı düşünüyorum. bunun bu kadar yüceltilmemesi gerektiği kanaatindeyim ve bence geçmişte ve günümüzde hüküm süren eril tahakkümün temeli cinselliğin bu denli yüceltilmiş olmasından kaynaklanıyor. daha önceki bir yorumumda da bahsettim belki cinselliğe olan bu bakış açım toplumsal sorunlara karşı geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıdır

He hee canım anlat anlat yaa heyecanlı oluyor valla. Adam kaç zamandır sadece cinsellik için sizinle birlikte oluyor aynı şekilde siz de işimizi hallediyorduk gidiyorduk gibi cümleler kurabiliyorsunuz ki hiçbirşey hissetmediğiniz ve hissetmediğini bildiğiniz kişilerle nasıl ilişkiye girebiliyorsunuz sırf tatmin olmak içim onu da anlamış değilim ama adam daha o kadar zamandan sonra ailenizin ayrı olduğunu bile yeni öğreniyor ve sırf bu yüzden bir anda aşk böcüğüne dönüyor işi dadece yatak olan adam. Siz çok fazla dizi izliyorsunuz bence. Kaslı yakışıklı adama selamlar rüyanızda tabii. Vee sadece 20 yaşında hızlı bir cinsel hayat maşallah..

Merhaba denizt. Öncelikle fikrimi beyan edeyim eğer guvenebilecegin bir insansa kültürel olarak filan uyumluysaniz ve seninle birlikte olduğun için filan seni yargilamicaksa mutlu olacağına inaniyorsan kalbini aç gitsin..Sonrada hayırlı bir yuvan olur..Kocanla istediğin gibi takıl. hemde kalben rahat hissedersin ve hayatı paylaştığın adamla mutlu mesut gidersin belli bir düzenin olur.yalniz senin bakış acinla benim bakisacim arasında ucurumlar olduğu için seni anlamaya calisiyorum.sunu merak ettim eğer cevaplarsan sevinirim.cinselligi çok küçük yaslardami yasadiniz? Kaç yaşındasıniz? Cinsellik noktasında hep aktifmiydin çocukluktan beri.

He hee canım anlat anlat yaa heyecanlı oluyor valla. Adam kaç zamandır sadece cinsellik için sizinle birlikte oluyor aynı şekilde siz de işimizi hallediyorduk gidiyorduk gibi cümleler kurabiliyorsunuz ki hiçbirşey hissetmediğiniz ve hissetmediğini bildiğiniz kişilerle nasıl ilişkiye girebiliyorsunuz sırf tatmin olmak içim onu da anlamış değilim ama adam daha o kadar zamandan sonra ailenizin ayrı olduğunu bile yeni öğreniyor ve sırf bu yüzden bir anda aşk böcüğüne dönüyor işi dadece yatak olan adam. Siz çok fazla dizi izliyorsunuz bence. Kaslı yakışıklı adama selamlar rüyanızda tabii. Vee sadece 20 yaşında hızlı bir cinsel hayat maşallah..
öncelikle şey ayrı yazılır. ikinci olarak hayatınızda hiç kaslı adam görmediniz herhalde bu sıradışı bir şey değil kaldı ki ben de hiiç fena bir tip değilim adamı neden yanıma yakıştıramadınız hiç anlamadım :) neyse kendiniz bilirsiniz size bir şey ispatlamak durumunda değilim neyse ki :KK70:

Merhaba hanımlar benim hayatımda bir çocuk var. kendisi 23 yaşında avukat yakışıklı kaslı ses tonu mükemmel her şeyiyle mükemmel bi insan ancak aramızda sadece cinsel içerikli bi ilişki vardı.ikimiz açısından da duygusal bir şey yoktu ve ben bu durumdan son derece memnundum.haftada bir onun evinde bir araya geliyor işimizi görüyor sohbetimizi ediyorduk.bu arada beraberken sıkılma gibi bir durumumuz yoktu ikimiz de hoş sohbet ediyorduk hem iyi iki arkadaştık hem de birbirimizi tatmin ediyorduk ama aramızda duygusal bir şey olmadığı için de ne birbirimizi darlıyorduk ne de birbirimizi kırıyorduk. Bu bahsettiğim çocuk dışarıdan çok soğuk görünen bir insan nitekim 2 hafta öncesine kadar ben de onun hiçbir şeye üzülmeyen katı kalpli bir insan olduğunu zannediyordum o profili çok iyi çizmişti. Bundan iki hafta önce yine onlardayken hoş vakit geçirip sohbet ediyorduk. Konu ailelere geldi ona anne ve babamın yıllardır ayrı olduğunu söyledim. Bunun üzerine o da kendi annesinin ve babasının ayrılmak üzere olduğundan bahsetti ve o dağ gibi çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı. Bikaç aydır tanışıyoruz ama ben ilk kez o gün onu gerçekten tanıdığımı fark ettim. O güne kadar hiç yaklaşmadığımız gibi yaklaştık o gün birbirimize sakinleşmesi için ona sarıldım önceden de sarılırdım ama o günkü farklıydı. Hiç elimi tutmamıştı mesela o gün saatlerce elimi bırakmadı.Sonra beni eve bıraktı normalde bıraktığında arabanın içinde sadece yanağımdan öperdi ama o gün öyle olmadı benle birlikte arabadan indi bana sarıldı ve saçlarımı öptü normalde hiç yaptığı bir şey değildir. Dedim herhalde duygusal bi dönemden geçiyor o yüzden. Ama sonra çocuğun tavırları çok değişti. Normalde gün içinde pek konuşmazdık günde iki üç defa aramaya başladı seni özledim demeye başladı. Ama bu süreçte ben hala ona karşı duygusal bir şey hissetmiyordum ve onunkinin de geçici olduğunu düşündüm. Geçen hafta yine evine gittik ve o gün aramızda cinsel hiçbir şey geçmedi. Sadece dizlerime uzandı film izledik sevdiğim tüm abur cuburları almıştı ve hatta ufak bir hediye de almıştı. Tüm gün ellerimi öptü kokumu içine çekti ama ben şok kesinlikle ne karşılık verebiliyorum ne de kendimi geri çekebiliyorum.O gün de yine saçlarımdan öperek uğurladı beni ve hala bana karşı eskisinden çok duygusal davranıyor hayatıma dahil olmak istiyor ama ben ona karşı o kadar güçlü duygular hissetmiyorum. Bunun sebebi muhtemelen ilişki yaşarsan üzüleceğimden korkmak bu yüzden bir ilişki istemiyorum. Bu yüzden tavırlarına çok karşılık vermiyorum eskisi gibi davranıyorum ama o hep daha yakın olmak istiyor. Geri de çeviremiyorum çünkü hem onu üzmekten hem onu kaybetmekten korkuyorum. Kısacası kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum :KK43: :KK43:
konunun fake olup olmadığıyla ilgili açıklamam 13. sayfada

Sen bildiğin fuckbody imişsin hahah hiçbir adam sadece cinsel obje olarak gördüğü kadına sonradan değer vermez. Muhtemelen dönemsel bir duygu açlığı içerisinde. Düzelince tekrar onun fuckbodysi olacaksın.

X