Kendimi kaptırmak istemiyorum

Ben de zamana bırakmayı düşünüyorum ama o sürekli adım atıyor öyle olunca ister istemez mesafemiz daralıyor

Öncelikle anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim şurada binlerce insanız hepimiz birbirimizden farklıyız düşüncelerimizin de farklı olması son derece doğal. Bu arada tavırları arkadaşça değil yani arkadaşlarıyla olan ilişkilerini de biliyorum ama dediğiniz gibi yüksek ihtimalle duygusal boşluğundan kaynaklanıyor

O zaman acikca konuşun. Şu anda burada kendinizi nasıl ifade ediyorsanız onada bunları anlatın
Keşşşke yapabilsem çocukla yüzyüze geliyoruz bi elimi tutuyo dünyam tersine dönüyo resmen hebele hübele etmeye başlıyorum ben de eskiden böyle değildim o yakın davranmaya başladıktan sonra bu hale geldim mesafeli durmak için o kadddaaar efor sarf ediyorum ki bu yüzden yüzyüzeyken konuşamıyorum telefonda konuşmayı da kendine yakıştıramıyorum ama öyle yapacağım galiba

Size bir soru sormak istiyorum. Biraz yuvarlak cevaplar vermişsiniz. Sizin bir kadın olarak cinselliğe bakış açınız tam olarak nedir? Ve buradaki kadınlardan farklı düşündüğünüz nokta nedir?

Son düzenleme:
Anlaşılan sizde ondan etkilenip duygusal boyuta gecmissiniz.Mesafeli durmadan da anlatabilirsiniz kafanıza takılanları.dürüst olun,açık olun yeterli bence

valla cesaretinize hayran kaldım. benim yapmak isteyip de yapamadığım şeyleri yaşamışsınız. doğru bildiğinizden şaşmayın şu üç günlük dünyada, umarım mutlu olursunuz birlikte. kimin ne dediğine bakmayın akışına bırakın sadece

Size bir soru sormak istiyorum. Biraz yuvarlak cevaplar vermişsiniz. Sizin bir kadın olarak cinselliğe bakış açınız tam olarak nedir? Ve buradaki kadınlardan farklı düşündüğünüz kısmı nedir?
Ben cinselliği çok önemsemiyorum yani önemsemiyorum derken bunun bi insan hakkında ipucu verebilecek şeyler sıralamasında sonlarda olduğunu düşünüyorum. Somutlaştırmam gerekirse bi insanla tanışırım belki cinselliğe çok düşkündür şimdiye dek çok kişiyle bunu yaşamıştır bunlar beni hiç ilgilendirmez. Yine aynı şekilde kendimi bir kişiye saklıyorum mantığı da bana biraz ters geliyor evet tamam bedenen yapılan bir evlilik olacak ama önemli olan zihinlerin birlikteliğidir. Cevaplarım size çok yuvarlak gelmiş olabilir çünkü bu düşüncelerim çok soyut. Ben her zaman maddi olana değil soyut olana merak salmışımdır zaten hayatım boyunca. Yani demem o ki evet bu beden bana ait ama asıl beni ifade eden şey benim bilincim, iradem. Bu nedenle cinsellik veya dış görünüş veya dışa yansıtılan davranışlar -kısacası somut maddi şeyler- benim için kişinin bilinci ve iradesinden sonra geliyor

Offfff hanımefendi birincisi mübağaladan zerre anlamadığınız çok açık ikincisi yorum dahi yapmayacağım demek için yorum yapmayın o zaman
O zaman mubagala yaptiginiz bir konuyu bdv acip burayi mesgul etmeyinki gercekten derdi olanlara yorum yapip yardimci olalim.

Ikincisi yorum dahi yapmayacagim konu "sevgilimle cinsellik yasiyorum demen" bana ters ama yorum yapmam senin hayatin.

Ucuncusu asil yorumum sevmedigin bir adamla nasil cinsellik yasiyorsun yani en azindan evlilik oncesi cinselliginde bir adabi olmali diyorum.

Hanımefendi beni yine yanlış anladınız kıllarımdan hoşnut değilim ama recep ivedik de değilim memnuniyetsizliğimi anlatmak ve biraz da nüktedan olmak açısından o konuyu açtım keza çok da iyi fikirler aldım
Evlilik öncesi cinselliğe gelirsek bu sizin fikriniz evet saygı duyuyorum kesinlikle ama bu konuda görüş ayrılıklarımız var benim için cinsellik o kadar fazla şey ifade etmiyor yani toplumda fazla yüceltilmiş bir kavram olduğunu ve bunun da eril tahakküme yol açtığını düşünüyorum ki bu konuyu açtıktan sonra iddialarımın haklılığını kendimce bir kez daha görmüş oldum zira kendi hemcinslerim hayatımdaki erkek öyle görmese dahi beni cinsel obje ve kirli mendil olarak tarif ettiler. Demem o ki herkes elbette istediğini düşünüp istediği gibi yaşayabilir ama ben az önce örneğini verdiğim hanımların benzetmelerine toplumdaki yüceltilmiş cinsellik kavramının yol açtığını düşündüğüm için cinselliği duyguyla birleştirmeye özelleştirmeye ihtiyaç duymadım kendi hayatımda

Herkes istediği konuda konu açabilir. Yani kendine dert ettiğin ve fikir almak istediği her konuda..karşıt fikirde olanlar yargılamak yerine konu sahibinin asil sormak istediğine yogunlassa daha iyi olmazmi?Konu sahibi bize" cinsel ilişki yaşadığım biri var acaba doğrumu yapıyorum?" diye sormuyor ki..

Cinsellikte soyut bir eylemdir. Duygularınıza ket vurmaya bağlanmamaya çalışıyorsunuz. Oysa cinsellik esnasında sağ beyinden sağ beyine aktarım var. Beden ve ruh birbirlerinden bağımsız değil ki.

Cinsellikte soyut bir eylemdir. Duygularınıza ket vurmaya bağlanmamaya çalışıyorsunuz. Oysa cinsellik esnasında sağ beyinden sağ beyine aktarım var. Beden ve ruh birbirlerinden bağımsız değil ki.
Şöyle anlatmaya çalışayım cinsellik bence duyguların tamamlayıcı bir parçasıdır zira birine karşı yoğun hisler hissediyor olsaydım bunun da cinsellikle tamamlanmasını her anlamda o kişiyi hissetmeyi tercih ederim ama bence duygular cinselliğin tamamlayıcı parçası değil yani bu kişiden kişiye çok değişen bir şey ben sizin görüşünüzü kesinlikle eleştirmiyorum böyle düşünmeniz gayet normal ama benim için dediğim gibi cinsellik duygular olmadan da yaşanabiliyor

Çok teşekkür ederim konuyu açınca yaklaşımların çoğunun bu şekilde olacağını zaten tahmin ediyordum ama yine de bu konu altında bana çok mantıklı tavsiyeler verenler ve benimle zıt görüşte olsalar dahi fikirlerimi istişare edebileceğim insanlar gördüğüm için mutluyum keşke herkes böyle olabilse

Bu birazda sizden kaynaklı bence.yaşınıza göre çok olgun ve mantıklı açıklamalarınız var.kendinizi doğru ifade edebilen ve güzel kelimeler seçen kültürlü bir genç hanım olduğunuz belli.Sizi tebrik ediyorum bu yüzden. Ve asla aklı cinsellik ten başka birşeye çalışmayan sadece eğlence için yaşayan bir insan olmadiginizin farkındayım.

Çok teşekkürler kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana :)

Ilıskının karşılıklı olduğunu bılıyorum
allah insanı haddini bilenlerle karşılaştırsın hala anlamadınız ama size ne benim nefsimden
Haddimi sizden öğrenecek değilim 20 yaşlı heveslerini daha kontrol etmeyi bile öğrenememiş tecrubesizliyiyle vücuduna kadınlıgina değer koymayı öğrenememiş küçük kadın

Size cevap dahi vermeyeceğim haddinizi de bildirmeye çalışmıyorum zira sizin gibi kendini geliştirmekten uzak bir insan için efor sarf edemem bu arada bu size çok batacak ama ben değerliyim hep değerliydim değerli olmaya da devam edeceğim siz kendinizi çooook değerli kıldığını zannettiğiniz sığ bakış açınızla hadsizlikte çığır açmaya devam edin :)

Ha bir de derhal güzel Türkçemizi katletmeye son verin ve şu halinize bakmadan beni eleştirmeyin kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…