Kendimi kaptırmak istemiyorum

Konu sahibine güçlü kadın diyende olmus güçlü kadın ne acaba nefsine defalarca yenik dusenmi kendini değersiz kılarak seksi duygusuz şekilde yasamayi başaran mı? Veya modern neye deniliyor acaba din örf adet aile kültür bunların hepsini elinin tersiyle itenlere mi?çok garip avrupa ya özene özene çok daha beter senaryolar oluştu .yobazlık ne peki bazıları kendilerine cerceve değer koyan sahip çıkan ve bu düşünceni destekleyenlere yobaz diyo yobaz onlar değil aslında....nefsine vucuduna hakim olmayanlardır

İnsanlar öyle bir konuşuyor ki herkes onlar gibi yaşamak Zorunda sanki isteyen istediği gibi yaşar kimseye zarar vermeden

Geçici bir durumdur bence çünkü sadece sevmeye sevilmeye ihtiyacı var gibi bir süre böyle devam eder yeni birini bulunca aynı konuma gelirsiniz diye düşünüyorum.

Hanımlar,
konu ve üye fake mi? Henüz belli birşey yok ortada, lütfen üsluplara da dikkat edelim, her ne kadar burada sizlere özel hayatlarını anlatsalarda herkesin özel hayatı, yaşam biçimi kendini alakadar eder, belki eleştirilebilir ama yargılamak bizlere düşmez.

22 yaşında avukat, ben 20 yaşındayım üniversiteye yeni başlayacağım. Hayata çok geç atıldım.

Konuda dikkatimi tek bu çekti.

Konuya gelirsek sadece cinsel bir ilişki yaşadığınız ilişkiden romantik bir ilişkiye kaymak saçma olur diye düşünüyorum.

22 yaşında avukat olamaz ki 18 yaşında üniye başlanıyor, 22 de mezun olur. 1 sene staj yapar, 23 yaşında yeni ruhsatını almış olur.

Üyenin fake olduğunu düşünmüyorum ben. 19 yaşında bir hukuk öğrencisi olarak kendini tanıtmış.
Ama konusunun fake olabileceğini düşünmedim değil Mune. Sadece 1 ay önce başka konuşup 1 ay sonra "aylar süren bir ilişkisi" olduğundan bahsetmesi. "Ayıdan 5 dakika önce doğmuşum" adlı konusunda sırf kıl tüy problemi yüzünden yaşadığı sıkıntıları anlatıyordu 2 hafta önce.

İnsanların aklına o konuda yazdıkları gelince "acaba işletiliyor muyuz kk olarak topluca hanım kızımız tarafından?" diye düşünmedik değil. Ben konu sahibini tanımam etmem yaşadığı hayatı kendi hayatı.

Sırf bir üye bunun filmi de yapılmıştı dediği için konuya istinaden oturdum " Friends and Benefits" i izledim. :) Filmi sevdim hatta. Doğru dedim insan sevdiğine kırılır eder diye çoğu şeyi söyleyemiyor ama arkadaş olarak birbirlerini ne güzel tanıdılar:)

Ama konuya "fake" ithamına sebep birkaç mesajı var üyenin. Aşağıya alıntılayabildiklerimi alıntılıyorum.

2 mayıs 2017 tarihinde açtığı konuda beğendiği çocuğa kahve ısmarlamaya utanan bir kız profili çiziyor:

Neyse ki evli degilim koca aday adayim bile yok shdhd

Ya ben utanıyorum

Ya oyle hemen sevgili olalim gibi bi beklentim yok yalnızca flort mu ediyoruz arkadaş miyiz onu bileyim istiyorum

30 haziran tarihinde açtığı bu konuda ise:

Henüz 20 yaşımdayım içinde cinsellik barındırmayan sadece aşk olan bi ilişki zaten ruhumu tüketti ama bunlardan ona hiç bahsetmedim genellikle bu yönümden kimseye bahsetmem

Derken 2 mayısta aslında kendisinin terk ettiğini söyleyen mesajı:

Neyse ki eski sevgilimi bana yuzundeki tuyleri al dedigi icin 'sana mi sorcam varos begenmiyosan defol git sictigim bok ben sana lutfedip baktim da bi tatava mi yapiyosun okuz degnegi' diyerek terk etmistim sbdndnd

Ayıdan 5 dakika önce doğmuşum konusundan…

Belki ben mesajları yanlış yorumladım bilmiyorum. Sonuçta insanım. Ama bu kadar kişi aynı şeylerde takılmış.
Sadece benim kafama takılan yerlerden bahsetmek istedim. Yoksa konu ve şahsın hayatı kendi hayatıdır beni hiç ilgilendirmez.

Benim de bir kusurum olduysa bu uzun yazımla affola...

Konu sahtedir değildir bilemem, kimsenin yaşam tarzı da beni ilgilendirmez. Sadece bu tarz ilişkiler uzun sürdüğü takdirde taraflardan birinin gönlü diğerine meyletmeye başlıyor çünkü cinsellikle olan şey sadece fiziksel tatmin değil. Fiziksel tatminin ötesinde bir paylaşım. Kimseye bağlanmak istemiyorum kimse de bana bağlanmasın diye düşünenler bunu göz önünde bulundurmalı. Çok partner değiştirmek de hastalığı var sapığı var psikopatı var, tehlikeli. Siz bilirsiniz tabii ki.

Günümüz gençleri ne duruma geldi yahu? Yazık günah gençliğine sen bir genç kızsın.Ebeveynlerin ne kadar ayrılmış olsalar da senin bir yuvan olmayacak mı? Arkandan konuşmayacaklar mı? Ya güzel kardeşim aşık oldum yaptım ettim desen bi nebze diyeceğim de bir bayan hiç bişey hissetmeden nasıl birlikte olur ya

Mune üye değil ama konu feyk.

Konu sahibesinin bir önceki konusu okulda bir çocukla bakışıyorum konuşamıyorum utandım stili bir şey. Karşı cinse bakmaya utanan kız F*** buddy edinsin olacak iş değil.

Arkasından konuşsunlar. Ne güzel takmıyor işte. Yaşam tarzı bana da uygun değil fakat çevreyi takmamasını güzel buluyorum.

Mune üye değil ama konu feyk.

Konu sahibesinin bir önceki konusu okulda bir çocukla bakışıyorum konuşamıyorum utandım stili bir şey. Karşı cinse bakmaya utanan kız F*** buddy edinsin olacak iş değil.
Miss,
kesin fake değil veya fake diyemiyorum, zaten bunla ilgili bildirim yapılmış, yönetim bakar inceler durum değerlendirmesi yapar, direkt öyle demeyini ima eden sözlerimin sebebi bazen konular arası farklılık olsa veya üyeden fake diye şüphelenilse de gerçek çıkabiliyor, üyenin daha sonra açtığı konularda bu fake şöyle bir konusu var vb yorumlar olunca ister istemez üye şikayetçi oluyor beni yaftaladılar diye, içeriğe yorumdan ziyade fake denmeye başlıyor konu içinden çıkmaz hale geliyor.

Yoksa elbette sizlerin her şüphesi mutlaka değerlendiriliyor.

Hic inandirici degil,bir erkek sevmeden cinsellik yasar ama bir kadin sevmedigi bir erkekle sirf tatmin olmak icin birlikte olmaz tabi hayat kadini degilse.

konu troll falan değilse ben yaşadığın şeyi yadırgamıyorum, bu senin seçimin senin tercihin. ister kendini kocana saklarsın istersen günde 10 farklı adamla birlikte olursun, kocaman harflerle haykırmak lazım: KİME NE? buraya gelip yazmışlar ay yok midem bulandı bilmem ne diye, Allah aşkına bunu diyen kafaların yarısı aynı şeyi erkek yapsa "ama onlar erkek, nefsi var bik bik" diye öterler. sen bakma kimseye, elalemin mide bulantısı senin derdin değil.

konuya gelince, eğer bu çocuğa karşı bişeyler hissediyorsan sevgili olabilirsin, yoksa da boşver takma kafana fazla. öyle bağlanmaktan korkuyorum şu bu diye diye geçmez hayat, bağlansan ne olacak, en fazla birkaç ay üzülürsün sonra hayat senin için normale döner ve yaşamış olduğun şeyler yanına kalır iyisi ve kötüsüyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…