- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 27
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Of yeter bence ama ya. Herkesin doğrusu yanlışı, sevabı günahı kendine. Karşınızdaki de sizin gibi bir kadın ve emin olun sizin burada vermeye çalıştığınız akılları kendisi de düşünebiliyordur.
B Bremenmizikacisi kardeşim, bu sitede neden böyle bir konu açtın? Bilmiyor musun ki burası genelde "görümcemle kavga ettim, kaynanam bende kalıyor, kocam çok sinirli, evliliğimde mutsuzum" konularının revaçta olduğu bir yer. Sen böyle bir ortama fazla geldin. Bizim insanımız genel olarak mutsuz yapıda. Tabuları yıkan, özgür olan, istediği gibi yaşayan kadınlara asla tahammül edemezler. Kendi mutsuzlukları gibi mutsuz bir hayat yaşamasını isterler herkesin. Onun için bence böyle yorumlara çok takılma. İçinden geldiği gibi davran ve yaşa.
+1Of yeter bence ama ya. Herkesin doğrusu yanlışı, sevabı günahı kendine. Karşınızdaki de sizin gibi bir kadın ve emin olun sizin burada vermeye çalıştığınız akılları kendisi de düşünebiliyordur.
B Bremenmizikacisi kardeşim, bu sitede neden böyle bir konu açtın? Bilmiyor musun ki burası genelde "görümcemle kavga ettim, kaynanam bende kalıyor, kocam çok sinirli, evliliğimde mutsuzum" konularının revaçta olduğu bir yer. Sen böyle bir ortama fazla geldin. Bizim insanımız genel olarak mutsuz yapıda. Tabuları yıkan, özgür olan, istediği gibi yaşayan kadınlara asla tahammül edemezler. Kendi mutsuzlukları gibi mutsuz bir hayat yaşamasını isterler herkesin. Onun için bence böyle yorumlara çok takılma. İçinden geldiği gibi davran ve yaşa.
Sen ondan etkilenseydin mantik yurutemezdin ne olursa olsun isterdin.cunki hep.olumlu dusunurdunMerhaba hanımlar benim hayatımda bir çocuk var. kendisi 23 yaşında avukat yakışıklı kaslı ses tonu mükemmel her şeyiyle mükemmel bi insan ancak aramızda sadece cinsel içerikli bi ilişki vardı.ikimiz açısından da duygusal bir şey yoktu ve ben bu durumdan son derece memnundum.haftada bir onun evinde bir araya geliyor işimizi görüyor sohbetimizi ediyorduk.bu arada beraberken sıkılma gibi bir durumumuz yoktu ikimiz de hoş sohbet ediyorduk hem iyi iki arkadaştık hem de birbirimizi tatmin ediyorduk ama aramızda duygusal bir şey olmadığı için de ne birbirimizi darlıyorduk ne de birbirimizi kırıyorduk. Bu bahsettiğim çocuk dışarıdan çok soğuk görünen bir insan nitekim 2 hafta öncesine kadar ben de onun hiçbir şeye üzülmeyen katı kalpli bir insan olduğunu zannediyordum o profili çok iyi çizmişti. Bundan iki hafta önce yine onlardayken hoş vakit geçirip sohbet ediyorduk. Konu ailelere geldi ona anne ve babamın yıllardır ayrı olduğunu söyledim. Bunun üzerine o da kendi annesinin ve babasının ayrılmak üzere olduğundan bahsetti ve o dağ gibi çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı. Bikaç aydır tanışıyoruz ama ben ilk kez o gün onu gerçekten tanıdığımı fark ettim. O güne kadar hiç yaklaşmadığımız gibi yaklaştık o gün birbirimize sakinleşmesi için ona sarıldım önceden de sarılırdım ama o günkü farklıydı. Hiç elimi tutmamıştı mesela o gün saatlerce elimi bırakmadı.Sonra beni eve bıraktı normalde bıraktığında arabanın içinde sadece yanağımdan öperdi ama o gün öyle olmadı benle birlikte arabadan indi bana sarıldı ve saçlarımı öptü normalde hiç yaptığı bir şey değildir. Dedim herhalde duygusal bi dönemden geçiyor o yüzden. Ama sonra çocuğun tavırları çok değişti. Normalde gün içinde pek konuşmazdık günde iki üç defa aramaya başladı seni özledim demeye başladı. Ama bu süreçte ben hala ona karşı duygusal bir şey hissetmiyordum ve onunkinin de geçici olduğunu düşündüm. Geçen hafta yine evine gittik ve o gün aramızda cinsel hiçbir şey geçmedi. Sadece dizlerime uzandı film izledik sevdiğim tüm abur cuburları almıştı ve hatta ufak bir hediye de almıştı. Tüm gün ellerimi öptü kokumu içine çekti ama ben şok kesinlikle ne karşılık verebiliyorum ne de kendimi geri çekebiliyorum.O gün de yine saçlarımdan öperek uğurladı beni ve hala bana karşı eskisinden çok duygusal davranıyor hayatıma dahil olmak istiyor ama ben ona karşı o kadar güçlü duygular hissetmiyorum. Bunun sebebi muhtemelen ilişki yaşarsan üzüleceğimden korkmak bu yüzden bir ilişki istemiyorum. Bu yüzden tavırlarına çok karşılık vermiyorum eskisi gibi davranıyorum ama o hep daha yakın olmak istiyor. Geri de çeviremiyorum çünkü hem onu üzmekten hem onu kaybetmekten korkuyorum. Kısacası kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
konunun fake olup olmadığıyla ilgili açıklamam 13. sayfada
Konuyla ilgili gelişme: kedisiyle görüştüğümüzde bana karşı tavırların değişti dedim o da anlamamazlıktan geldi yoo falan dedi evet değişti dedim sonradan dökülmeye başladı.. ilk zamanlarda sana karşı hislerim yoktu ama seni tanıdıkça oluşmaya başladı dedi kısacası uzun uzun anlatamıyorum telefondan yazdığım için özet geçiyorum. Ben de ona geçmişte yaşadığım üzüntüden ve tekrar üzülmekten çok korktuğumu söyledim. İşler bundan sonra biraz farklılaşmaya başladı çünkü kendisi beni asla üzmeyeceğinden beni sonsuza kadar seveceğinden falan bahsetti. ZIIRRR YANLIŞ CEVAP!! Tipik erkek lafları. Bunlardan daha inandırıcı şeyler söylemesini beklerdim ama beklentilerimin karşılığını bulamadım. Velhasılkelam bu çocuk seni üzer deniz tanrıçası dedim ve ona bi ilişki istemediğimi söyledim. Konuşma çooook uzun sürdü ama ayrıntıları anlatmaya ne mecalim ne isteğim var. Sonuç olarak bi ilişki yaşamayı gözüm kesmedi ve artık görüşmeyeceğiz..
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içermiş ya, işte benimki de bu mesele. Bu kadar incinmemişken böylesi bir durum yaşasam "aman mutsuz olacaksam da bunla mutsuz olayım" der direkt kaptırır giderdim. Ama o mutsuzluğu tadınca tekrar aynısını yaşamak beni o kadar korkuttu ki çocuğa karşı içimde bir kelebeklenme olsa hemen aklıma kör olasıca eski sevgilimin yediği haltları getirdim.. bu yüzden mantığımı önde tutmayı başardım umarım doğru olanı yapmışımdır. Bu arada annemle ne kadar didişsem de annem iyi ki annem onun kadar güçlü bir kadın daha görmedim.. babama gelirsek evlerden ırak bir tip kendisi bilmiyorum erkekleri bu denli değersiz ve bu dünyaya kadınlara eziyet çektirmeye gelmiş varlıklar olarak görmemin bir sebebi de babamdır belki..Sen ondan etkilenseydin mantik yurutemezdin ne olursa olsun isterdin.cunki hep.olumlu dusunurdun
Bence fazlada etkilememis seni.bence su guvensizligini ortadan kaldirmaya bak.herkes ayni degil sonucta bir kisinn hatasini onlarca kisiye yukleme umarim hayatinn askini blursun.ayrica yaptigini yadrgamiorm yanls anlama ama seni sen oldugun icin sevsinler ben bu kozla yattim.die parmakla gosterilme kendine bi duzen kurmaya bak canim.zaten aile yasantisi gormemisin anne babadan sen hayatini mtsuz kilma
Ah ah benim şimdiye dek bir beye verdiğim şanslar ömrümden öyle ömür götürdü ki birine şans verirken bir değil bin kez düşünüyorum nitekim yorumlardan da anlaşılmıştır çocukla adamakıllı konuşabilmek için bile günlerce burada fikir aldımDeniz tanricasi hemen hemen tum yorumlarini okudum.Senin dedigin gibi Cocuk duygusal bir doneminde olabilir.Gercekte olabilir duygularin yerinde olsam canim bir dene derim.Belli mi olur belki cok iyi gidecek iliskiniz korkmana hic gerek yok.Ayriyeten bu sizin yasam tarziniz burdaki bayanlarin her dedigini takmayin midesi bulananlar kusuunlar rahatlarlar belki.Cogunlukla kendileri istemedikleri hayatlari yasadiklari icin farkli bir yasam stilini hor goruyorlar.
Bu zamana kadar arkadasinda mesaj geldi mi hic ?Merak ettim
Canim belli olmaz ki gercekten bir dene derim.Bir erkekte kolay kolay birine sarilip aglamaz soyleyim.Ah ah benim şimdiye dek bir beye verdiğim şanslar ömrümden öyle ömür götürdü ki birine şans verirken bir değil bin kez düşünüyorum nitekim yorumlardan da anlaşılmıştır çocukla adamakıllı konuşabilmek için bile günlerce burada fikir aldım
Bu arada hayır, kendisi de bir daha mesaj atmadı. Atsaydı sevinirdim ama.. terslerdim dekeşke atsaydı yav
Ya ben konuştuğumuz gün çocuğa çok net konuştum "durumlar böyle böyle artık görüşmememiz gerek"Canim belli olmaz ki gercekten bir dene derim.Bir erkekte kolay kolay birine sarilip aglamaz soyleyim.
Yarin mesaj atabilirsin:))Gunaydin diye ya da beraber kahvaltiya gidin tekrak yoklayin duygularinda emin olun .Kadinlar hisseder emin ol bu yuzden korkma .
Her ne kadar tasnif edilmesede durumun en iyisini yapiyorsun uzulmek yerine uzerim diyosun .erkekler senin yaptigini yapinca playboy delikanli.. Kadinlar yapinca ahlaksiz vsMerhaba hanımlar benim hayatımda bir çocuk var. kendisi 23 yaşında avukat yakışıklı kaslı ses tonu mükemmel her şeyiyle mükemmel bi insan ancak aramızda sadece cinsel içerikli bi ilişki vardı.ikimiz açısından da duygusal bir şey yoktu ve ben bu durumdan son derece memnundum.haftada bir onun evinde bir araya geliyor işimizi görüyor sohbetimizi ediyorduk.bu arada beraberken sıkılma gibi bir durumumuz yoktu ikimiz de hoş sohbet ediyorduk hem iyi iki arkadaştık hem de birbirimizi tatmin ediyorduk ama aramızda duygusal bir şey olmadığı için de ne birbirimizi darlıyorduk ne de birbirimizi kırıyorduk. Bu bahsettiğim çocuk dışarıdan çok soğuk görünen bir insan nitekim 2 hafta öncesine kadar ben de onun hiçbir şeye üzülmeyen katı kalpli bir insan olduğunu zannediyordum o profili çok iyi çizmişti. Bundan iki hafta önce yine onlardayken hoş vakit geçirip sohbet ediyorduk. Konu ailelere geldi ona anne ve babamın yıllardır ayrı olduğunu söyledim. Bunun üzerine o da kendi annesinin ve babasının ayrılmak üzere olduğundan bahsetti ve o dağ gibi çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı. Bikaç aydır tanışıyoruz ama ben ilk kez o gün onu gerçekten tanıdığımı fark ettim. O güne kadar hiç yaklaşmadığımız gibi yaklaştık o gün birbirimize sakinleşmesi için ona sarıldım önceden de sarılırdım ama o günkü farklıydı. Hiç elimi tutmamıştı mesela o gün saatlerce elimi bırakmadı.Sonra beni eve bıraktı normalde bıraktığında arabanın içinde sadece yanağımdan öperdi ama o gün öyle olmadı benle birlikte arabadan indi bana sarıldı ve saçlarımı öptü normalde hiç yaptığı bir şey değildir. Dedim herhalde duygusal bi dönemden geçiyor o yüzden. Ama sonra çocuğun tavırları çok değişti. Normalde gün içinde pek konuşmazdık günde iki üç defa aramaya başladı seni özledim demeye başladı. Ama bu süreçte ben hala ona karşı duygusal bir şey hissetmiyordum ve onunkinin de geçici olduğunu düşündüm. Geçen hafta yine evine gittik ve o gün aramızda cinsel hiçbir şey geçmedi. Sadece dizlerime uzandı film izledik sevdiğim tüm abur cuburları almıştı ve hatta ufak bir hediye de almıştı. Tüm gün ellerimi öptü kokumu içine çekti ama ben şok kesinlikle ne karşılık verebiliyorum ne de kendimi geri çekebiliyorum.O gün de yine saçlarımdan öperek uğurladı beni ve hala bana karşı eskisinden çok duygusal davranıyor hayatıma dahil olmak istiyor ama ben ona karşı o kadar güçlü duygular hissetmiyorum. Bunun sebebi muhtemelen ilişki yaşarsan üzüleceğimden korkmak bu yüzden bir ilişki istemiyorum. Bu yüzden tavırlarına çok karşılık vermiyorum eskisi gibi davranıyorum ama o hep daha yakın olmak istiyor. Geri de çeviremiyorum çünkü hem onu üzmekten hem onu kaybetmekten korkuyorum. Kısacası kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
konunun fake olup olmadığıyla ilgili açıklamam 13. sayfada
Konuyla ilgili gelişme: kedisiyle görüştüğümüzde bana karşı tavırların değişti dedim o da anlamamazlıktan geldi yoo falan dedi evet değişti dedim sonradan dökülmeye başladı.. ilk zamanlarda sana karşı hislerim yoktu ama seni tanıdıkça oluşmaya başladı dedi kısacası uzun uzun anlatamıyorum telefondan yazdığım için özet geçiyorum. Ben de ona geçmişte yaşadığım üzüntüden ve tekrar üzülmekten çok korktuğumu söyledim. İşler bundan sonra biraz farklılaşmaya başladı çünkü kendisi beni asla üzmeyeceğinden beni sonsuza kadar seveceğinden falan bahsetti. ZIIRRR YANLIŞ CEVAP!! Tipik erkek lafları. Bunlardan daha inandırıcı şeyler söylemesini beklerdim ama beklentilerimin karşılığını bulamadım. Velhasılkelam bu çocuk seni üzer deniz tanrıçası dedim ve ona bi ilişki istemediğimi söyledim. Konuşma çooook uzun sürdü ama ayrıntıları anlatmaya ne mecalim ne isteğim var. Sonuç olarak bi ilişki yaşamayı gözüm kesmedi ve artık görüşmeyeceğiz..
Kimseyi üzmek de istemem elbet ama böyle bir durumda erkeklerin %90ı kendinden taviz vermez karşı tarafı umursamaz kadınların %90ı da karşı taraf için kendini yer bitirir. Ben kendimi önemsemeyi tercih ettim umarım artık her kadın bunu yapmayı tercih eder ve bi daha hiiiç kimse bizleri üzmeye yeltenemez dahi :)Her ne kadar tasnif edilmesede durumun en iyisini yapiyorsun uzulmek yerine uzerim diyosun .erkekler senin yaptigini yapinca playboy delikanli.. Kadinlar yapinca ahlaksiz vs
Supersin aynen oyleKimseyi üzmek de istemem elbet ama böyle bir durumda erkeklerin %90ı kendinden taviz vermez karşı tarafı umursamaz kadınların %90ı da karşı taraf için kendini yer bitirir. Ben kendimi önemsemeyi tercih ettim umarım artık her kadın bunu yapmayı tercih eder ve bi daha hiiiç kimse bizleri üzmeye yeltenemez dahi :)
Çünkü bana olan bu ilgisinin duygusal boşluğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Konuştuğumuzda bunu ona söyledim reddetti bunu ama ben pek ikna olamadım açıkçası. Bir de geçmiş ilişkimde yaşadığım üzüntüden ve bunu tekrar yaşamak istemediğimden bahsettim aa olur mu hiç öyle şey ben hayatta yapmam hayatta üzmem seni gibi klişe cümleler kurdu. Velhasılkelam benim açımdan pek ikna edici bir konuşma olmadı ve üzülür müyüm korkusu ağır bastı bu yüzden de yollarımızı ayırmanın kendim için en doğrusu olduğuna karar verdimBelki guzel seyler olurdu neden hemen kestirip attin
Anliyorum seni umarim dogru bir karar vermisindir.Suan onu cok ozluyorsan seninde hissiyatin olabilir.Belkide siz birbirnizin esisiniz bilemezin ki.Bana sorarsan tabularini yik tatlim eski sevgilelerin seni uzduyse buda uzcek diye bir sey yok.Ya ben konuştuğumuz gün çocuğa çok net konuştum "durumlar böyle böyle artık görüşmememiz gerek"
Şimdi ben çocuğa mesaj atsam zaten tutarsız tavırlar sergilemiş olurum onun da kafasını karıştırmaya hakkım yok hem de şimdi onun yokluğuna alışamadığım onu özlediğim bir dönemdeyim duygusal anlamda zayıf olduğum bir dönem yani. Böyle bir dönemde içgüdülerimle hareket etmem kendimi geçtim onu da yıpratabilir o yüzden artık bu yola girdim alışmaktan başka seçeneğim de yok gibi görünüyor.. umarım en yakın zamanda alışırım ama bu özlemim bana doğru bir karar verdiğimi hissettiriyor bir yandan da .. daha şimdiden çocuğa bu denli alışmışım kimbilir sevgili olup ayrılsak şimdi halim nice olurdu..
Haklı olabilirsiniz bilmiyorum eğer hayırlısıysa bir şekilde elbet bir gün yeniden karşılaşırız elbet hayırlısı değilse de allah hayırlısını nasip etsin ay ne çok hayırlısı dedim hayırlısıAnliyorum seni umarim dogru bir karar vermisindir.Suan onu cok ozluyorsan seninde hissiyatin olabilir.Belkide siz birbirnizin esisiniz bilemezin ki.Bana sorarsan tabularini yik tatlim eski sevgilelerin seni uzduyse buda uzcek diye bir sey yok.
Bunu bu cocuk icin demiyorum dane zamanakadar korkacaksin ki,mutlakaasik olacaksin ve evleneceksin,bence gecmisi birak, aşkguzeldir aşka kusme vekorkma :)Çünkü bana olan bu ilgisinin duygusal boşluğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Konuştuğumuzda bunu ona söyledim reddetti bunu ama ben pek ikna olamadım açıkçası. Bir de geçmiş ilişkimde yaşadığım üzüntüden ve bunu tekrar yaşamak istemediğimden bahsettim aa olur mu hiç öyle şey ben hayatta yapmam hayatta üzmem seni gibi klişe cümleler kurdu. Velhasılkelam benim açımdan pek ikna edici bir konuşma olmadı ve üzülür müyüm korkusu ağır bastı bu yüzden de yollarımızı ayırmanın kendim için en doğrusu olduğuna karar verdim