Kendimi kaptırmak istemiyorum

Of yeter bence ama ya. Herkesin doğrusu yanlışı, sevabı günahı kendine. Karşınızdaki de sizin gibi bir kadın ve emin olun sizin burada vermeye çalıştığınız akılları kendisi de düşünebiliyordur.
B Bremenmizikacisi kardeşim, bu sitede neden böyle bir konu açtın? Bilmiyor musun ki burası genelde "görümcemle kavga ettim, kaynanam bende kalıyor, kocam çok sinirli, evliliğimde mutsuzum" konularının revaçta olduğu bir yer. Sen böyle bir ortama fazla geldin. Bizim insanımız genel olarak mutsuz yapıda. Tabuları yıkan, özgür olan, istediği gibi yaşayan kadınlara asla tahammül edemezler. Kendi mutsuzlukları gibi mutsuz bir hayat yaşamasını isterler herkesin. Onun için bence böyle yorumlara çok takılma. İçinden geldiği gibi davran ve yaşa.

Ne bileyim düşününce yıl 2017.. hani ortaçağ falan da değil ki insanların özgürlükleri kanunlarla güvence altına alınmış olmasın, kadının değeri olmasın vs. Yaşam tarzım ve özgürlüklerim saygı görür sandım nitekim gördü de haksızlık etmek istemem.. haddini bilmekten uzak birkaç insan için kimseye haksızlık etmek istemem :) bu arada size de fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim

+1

Sen ondan etkilenseydin mantik yurutemezdin ne olursa olsun isterdin.cunki hep.olumlu dusunurdun
Bence fazlada etkilememis seni.bence su guvensizligini ortadan kaldirmaya bak.herkes ayni degil sonucta bir kisinn hatasini onlarca kisiye yukleme umarim hayatinn askini blursun.ayrica yaptigini yadrgamiorm yanls anlama ama seni sen oldugun icin sevsinler ben bu kozla yattim.die parmakla gosterilme kendine bi duzen kurmaya bak canim.zaten aile yasantisi gormemisin anne babadan sen hayatini mtsuz kilma

Kızlar sizden böyle mesajlar alınca inanın çok sevindim çünkü bi tarafta benim gelecekteki hayatımda metres olup elalemin yuvasını yıkma ihtimalimi diline dolayan bi zihniyet varken diğer tarafta sizin gibi insanların olması beni çok mutlu etti çoook teşekkürler şekerlerim

Deniz tanricasi hemen hemen tum yorumlarini okudum.Senin dedigin gibi Cocuk duygusal bir doneminde olabilir.Gercekte olabilir duygularin yerinde olsam canim bir dene derim.Belli mi olur belki cok iyi gidecek iliskiniz korkmana hic gerek yok.Ayriyeten bu sizin yasam tarziniz burdaki bayanlarin her dedigini takmayin midesi bulananlar kusuunlar rahatlarlar belki.Cogunlukla kendileri istemedikleri hayatlari yasadiklari icin farkli bir yasam stilini hor goruyorlar.

Bu zamana kadar arkadasinda mesaj geldi mi hic ?Merak ettim

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içermiş ya, işte benimki de bu mesele. Bu kadar incinmemişken böylesi bir durum yaşasam "aman mutsuz olacaksam da bunla mutsuz olayım" der direkt kaptırır giderdim. Ama o mutsuzluğu tadınca tekrar aynısını yaşamak beni o kadar korkuttu ki çocuğa karşı içimde bir kelebeklenme olsa hemen aklıma kör olasıca eski sevgilimin yediği haltları getirdim.. bu yüzden mantığımı önde tutmayı başardım umarım doğru olanı yapmışımdır. Bu arada annemle ne kadar didişsem de annem iyi ki annem onun kadar güçlü bir kadın daha görmedim.. babama gelirsek evlerden ırak bir tip kendisi bilmiyorum erkekleri bu denli değersiz ve bu dünyaya kadınlara eziyet çektirmeye gelmiş varlıklar olarak görmemin bir sebebi de babamdır belki..

Ah ah benim şimdiye dek bir beye verdiğim şanslar ömrümden öyle ömür götürdü ki birine şans verirken bir değil bin kez düşünüyorum nitekim yorumlardan da anlaşılmıştır çocukla adamakıllı konuşabilmek için bile günlerce burada fikir aldım
Bu arada hayır, kendisi de bir daha mesaj atmadı. Atsaydı sevinirdim ama.. terslerdim de keşke atsaydı yav

Canim belli olmaz ki gercekten bir dene derim.Bir erkekte kolay kolay birine sarilip aglamaz soyleyim.

Yarin mesaj atabilirsin:))Gunaydin diye ya da beraber kahvaltiya gidin tekrak yoklayin duygularinda emin olun .Kadinlar hisseder emin ol bu yuzden korkma .

Ya ben konuştuğumuz gün çocuğa çok net konuştum "durumlar böyle böyle artık görüşmememiz gerek"
Şimdi ben çocuğa mesaj atsam zaten tutarsız tavırlar sergilemiş olurum onun da kafasını karıştırmaya hakkım yok hem de şimdi onun yokluğuna alışamadığım onu özlediğim bir dönemdeyim duygusal anlamda zayıf olduğum bir dönem yani. Böyle bir dönemde içgüdülerimle hareket etmem kendimi geçtim onu da yıpratabilir o yüzden artık bu yola girdim alışmaktan başka seçeneğim de yok gibi görünüyor.. umarım en yakın zamanda alışırım ama bu özlemim bana doğru bir karar verdiğimi hissettiriyor bir yandan da .. daha şimdiden çocuğa bu denli alışmışım kimbilir sevgili olup ayrılsak şimdi halim nice olurdu..

Her ne kadar tasnif edilmesede durumun en iyisini yapiyorsun uzulmek yerine uzerim diyosun .erkekler senin yaptigini yapinca playboy delikanli.. Kadinlar yapinca ahlaksiz vs

Her ne kadar tasnif edilmesede durumun en iyisini yapiyorsun uzulmek yerine uzerim diyosun .erkekler senin yaptigini yapinca playboy delikanli.. Kadinlar yapinca ahlaksiz vs
Kimseyi üzmek de istemem elbet ama böyle bir durumda erkeklerin %90ı kendinden taviz vermez karşı tarafı umursamaz kadınların %90ı da karşı taraf için kendini yer bitirir. Ben kendimi önemsemeyi tercih ettim umarım artık her kadın bunu yapmayı tercih eder ve bi daha hiiiç kimse bizleri üzmeye yeltenemez dahi :)

Supersin aynen oyle

Belki guzel seyler olurdu neden hemen kestirip attin
Çünkü bana olan bu ilgisinin duygusal boşluğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Konuştuğumuzda bunu ona söyledim reddetti bunu ama ben pek ikna olamadım açıkçası. Bir de geçmiş ilişkimde yaşadığım üzüntüden ve bunu tekrar yaşamak istemediğimden bahsettim aa olur mu hiç öyle şey ben hayatta yapmam hayatta üzmem seni gibi klişe cümleler kurdu. Velhasılkelam benim açımdan pek ikna edici bir konuşma olmadı ve üzülür müyüm korkusu ağır bastı bu yüzden de yollarımızı ayırmanın kendim için en doğrusu olduğuna karar verdim

Anliyorum seni umarim dogru bir karar vermisindir.Suan onu cok ozluyorsan seninde hissiyatin olabilir.Belkide siz birbirnizin esisiniz bilemezin ki.Bana sorarsan tabularini yik tatlim eski sevgilelerin seni uzduyse buda uzcek diye bir sey yok.

Anliyorum seni umarim dogru bir karar vermisindir.Suan onu cok ozluyorsan seninde hissiyatin olabilir.Belkide siz birbirnizin esisiniz bilemezin ki.Bana sorarsan tabularini yik tatlim eski sevgilelerin seni uzduyse buda uzcek diye bir sey yok.
Haklı olabilirsiniz bilmiyorum eğer hayırlısıysa bir şekilde elbet bir gün yeniden karşılaşırız elbet hayırlısı değilse de allah hayırlısını nasip etsin ay ne çok hayırlısı dedim hayırlısı

Ben kadınların cinsellikten uzak durmasının sebebinin din olduğunu düşünmüyorum her iki cinsiyet için kesinlikle yasak ama evlenmeden cinsellik yaşamayan erkek az.halbuki kadınların büyük kısmı evlenmeden cinsellikten yaşamıyor. Bence bunun nedeni aile geniş ölçekte bakarsak toplum.çevreme bakıyorum aileler kızlarının sevgilisi olmasını dahi istemiyorlar,ama oğullarına sevgilin var mı gibi sorular soruyorlar ve bazıları oğullarının geneleve gitmesini dahi destekliyorlar. Bence bu ikiyüzlülüğü kadınların da dahil olmasi daha da acı ve konu sahibini eleştirenlere soruyorum.kaçınızin eşi evlendiğinde bakirdi. Eğer değilse bence konu sahibini dinle eleştirmeniz son derece saçma çünkü siz de dini olarak birliktelik yaşamış birisiyle evlenmemeliydiniz

Bunu bu cocuk icin demiyorum dane zamanakadar korkacaksin ki,mutlakaasik olacaksin ve evleneceksin,bence gecmisi birak, aşkguzeldir aşka kusme vekorkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…