- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ilıskının karşılıklı olduğunu bılıyorum
Haddimi sizden öğrenecek değilim 20 yaşlı heveslerini daha kontrol etmeyi bile öğrenememiş tecrubesizliyiyle vücuduna kadınlıgina değer koymayı öğrenememiş küçük kadın
Yarası olan gocunur misali. Bazı şeyler içlerinde kalmış, çeşitli baskılardan dolayı isteklerini dizginlemek zorunda kalmışlar, onun acısını özgür insanlardan çıkarıyorlar. Oldukça üzücü bir durum. Bizimki gibi baskıcı toplumların bir klasiği.Bazi kadinlar elinden gelse bir kasik suda bogacak konu sahibini.
@surak Takdir ediyorum sizi, konu sahibiyle cok baska dusunuyorsunuz ama ne kadar saygilisiniz.
Halımde bırsey yok kuzum yabancı vatandaşım,Türkçeyı senın gıbı yazma ve konuşma zorunlulugum yok sen ve başkaları benı anlıyorlar gayet saatlerce sohbet edebılıyorum Türkçe herseyı anlıyorum demekkı sorun yok ayrıca Rusçada bılıyorum hafıfden ıngılızcede kenardan bakıyorum da kendıme komık bır durum yok senın daha senelerce okuyup ulasmaya calıstıgın yerdeyım bılgı konusunda. Ben bu halıme bakıyorum durum gayet ıyı sorun yok merak etme (su halınıze bakmadan fln demıssın ya)...komık olan bırsey de yok neyse...Ha bir de derhal güzel Türkçemizi katletmeye son verin ve şu halinize bakmadan beni eleştirmeyin kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz
Bakın evlılık dışı cınsellıgı her turlu onaylamasamda,bazı seyler mantıklı bır sekılde bellı bır yasda yaşanmalı,konu sahıbesı 20 yasında cınsellık benım ıcın çokta onemlı degıl dıyor,yanı bu düşünce bu ınsanı daha nıce yanlışlara ıtebılecegını düşünmek bıle ıstemıyorum,onun kendı tercıhı ıfade etdıyı gıbı,ama böle cınsellıyı umursamayan bır kadın yüzünden kaç tane aıle kaç tane ılıskı zedelenır,yıkılır ılerde o da bılınmez...ınanın kımsenın vücudu umrumda degıl kendı vucudumdan.Çok çirkin konuşuyorsunuz, üzgünüm. Evlilik dışı cinselliğe bu kadar tepkiliyseniz yorum yapmazsanız olur biter. Bir kadının vücudu sizi neden ilgilendiriyor?
Türkçe rusça ve ingilizce anlamanız sizin laftan anlamadığınız gerçeğini ne yazık ki değiştirmiyor. Bakımlıyım demişsiniz gelin görün ki laftan anlamadığınız en çok buradan belli. Ben sizin dış görünüşüzü eleştirmedim tam aksine sizin zihniyetinizi eleştirdim. Yaşça benden çok büyüksünüz e bir zahmet bilgi konusunda benden daha iyi bir yerde olun bu övünülecek bir mesele değil ama hadi övün kendinizi gönlünüz olsun :)) bu konuda çok güzel bir laf vardır: eğitim cehaleti alır... diye başlıyor siz bu sözün tamamını bi okuyun isterseniz :) komik olansa baştan aşağı sizsiniz ama bunun farkında bile olmayışınız daha komik.Halımde bırsey yok kuzum yabancı vatandaşım,Türkçeyı senın gıbı yazma ve konuşma zorunlulugum yok sen ve başkaları benı anlıyorlar gayet saatlerce sohbet edebılıyorum Türkçe herseyı anlıyorum demekkı sorun yok ayrıca Rusçada bılıyorum hafıfden ıngılızcede kenardan bakıyorum da kendıme komık bır durum yok senın daha senelerce okuyup ulasmaya calıstıgın yerdeyım bılgı konusunda. Ben bu halıme bakıyorum durum gayet ıyı sorun yok merak etme (su halınıze bakmadan fln demıssın ya)...komık olan bırsey de yok neyse...
Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Az önceki yorumumda laftan anlamadığınızı söylenmiştim bunu bir kez daha kanıtladınız. Ben cinselliğe önem vermiyorum dedim ve cinselliğin yüceltilmesinin erkek egemenliğine yol açtığını söyledim. Tabi işinize ne gelirse onu anlar oradan vurursunuz siz değil mi karakteriniz bu anlaşılan. Cahil ile sohbet etmek zordur bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline. Bu söz tam olarak sizin için söylenmiş. Siz gelip benim hakkımda bu cinselliğe önem vermiyor ileride yuva yıkar DİYEMEZSİNİZ. İleride kaç yuva yıkar bilemiyorum demişsiniz ya, bu yaşa gelip bu kadar eğitim alıp bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanız gerektiğini öğrenememişsiniz. Yazık gerçekten çok yazık yaşınıza başınıza bakmadan 20 yaşındaki bir genç kıza "geleceğin metresi" yakıştırması yapıyorsunuz. Haddimi senden öğrenecek değilim demiştiniz bana ama şu yorumunuzla size haddinizi bildirmek durumundayım çünkü haddinizi bilmiyorsunuz.Bakın evlılık dışı cınsellıgı her turlu onaylamasamda,bazı seyler mantıklı bır sekılde bellı bır yasda yaşanmalı,konu sahıbesı 20 yasında cınsellık benım ıcın çokta onemlı degıl dıyor,yanı bu düşünce bu ınsanı daha nıce yanlışlara ıtebılecegını düşünmek bıle ıstemıyorum,onun kendı tercıhı ıfade etdıyı gıbı,ama böle cınsellıyı umursamayan bır kadın yüzünden kaç tane aıle kaç tane ılıskı zedelenır,yıkılır ılerde o da bılınmez...ınanın kımsenın vücudu umrumda degıl kendı vucudumdan.
Bunu daha önce de açıkladım bunu karşıdaki insanı tatmin etmek olarak görmüyorum pek zira tatmin iki taraflı ileride bundan pişman olur muyum bilmiyorum ama kullanılmıi hissetmeyeceğime eminimbasta okudugumda himm normal genc ayaklari ustunde duran yetiskin bi kadin demistim amaa 19yasinda oldugunu okuyunca is degisti sen sevgiyi aski yasaman kendini gelistirmen hayati taniman gereken yasta olmadik bi adamin zevkini tatmin ediyorsun simdi her sey iyi hos da bu iliski bitince kendini kullanilmis gibi hissedeceksin
Hicde cirkin degil..Çok çirkin konuşuyorsunuz, üzgünüm. Evlilik dışı cinselliğe bu kadar tepkiliyseniz yorum yapmazsanız olur biter. Bir kadının vücudu sizi neden ilgilendiriyor?
Gerçekten anlatmak istediğimi karşı tarafa aktarabildiğimi görmek beni mutlu etti. Evet erkekler kadınlara kendini önemli hissettirme konusunda son derece yetersiz ama hepimiz önemliyiz ve bunu bilmek için erkeklere ihtiyaç duymamalıyız :)Keşke buraya bu konuyu açmasaydınız, zira konunuz kk genel kitlesi açısından epeyce extreme kategorisinde.
haddini aşan yorumlar, imalar için kendinizi sıkmaya değmezdi.
evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı mıyım? bir zamanlar evet..fakat artık bilmiyorum.
bunun kadına önemli bir getirisi olduğunu hiç görmedim.maalesef barzo takımı dışında bunun bir kadını değerli kıldığını, önemli hissettirdiğini görmedim.
evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmemiş bir kadının kocası olacak adamın aynı hassasiyeti gösterdiğini görmedim.Kısacası artık bunun kadınları daha da baskılamak adına uydurulmuş bir şey olduğunu düşünüyorum ne yazık ki..
O nedenle sizi yargılamıyorum, yaptıklarınızı yapabilir miyim sanmıyorum ama size saygı duyuyorum.
konunuza gelince, böyle bir deneyimim olmaması nedeniyle belki gerçekçi olamam ama ben de partnerinizin duygusal bir boşluk yaşadığı, aslında sizi duygusal açıdan tatmin edemeyecek bir yapıda oldugunu düşünüyorum.
Aynen aynen cevap verirdim de daha bağlaç olan de/da'yı ayırmayı bilmiyorsunuz o yüzden biraz kendinizi geliştirdiğinde görüşürüzHicde cirkin degil..
Aslindw ben cok guzel konusurumda ban yiyemem bu konu icin..
Toplumda bu tarz iliskileri normal gostermk bu toplumun ahlaki degerleri acisindan hic uygun degil..
Boyle bisry yapiyorlarsada gizli yapsinlar bence genclere kotu ornek olmasin kimse!!!!
Bu yuzden ortalik cenin bebek dolu ..
Boyle dis iliskiler yasayipta sonra cocugu cope atan bilmem kac tane insan var gecler..
Hic iyiye gitmiyoruz bence...
Bu konuda kapansa keske..
Gerçekten anlatmak istediğimi karşı tarafa aktarabildiğimi görmek beni mutlu etti. Evet erkekler kadınlara kendini önemli hissettirme konusunda son derece yetersiz ama hepimiz önemliyiz ve bunu bilmek için erkeklere ihtiyaç duymamalıyız :)
Bu beyle olan ilişkimize gelirsem en son cuma günü görüştük kendisiyle.. uzun uzadıya her mesele masaya yatırıldı benim üzülmekten korkmam onun duygusal boşluğu aramızdaki cinsellik vs. Ve ben o gün bu kişinin bağlanmak isteyeceğim bir erkek olmadığını tipik bir erkek olduğunu fark ettim ve artık görüşmüyoruz.. biraz zor oluyor sonuçta aylardır hayatımdaydı yokluğu hissedilmiyor değil ama alışmam uzun sürmez diye ümit ediyorum..
O kendini kocasına saklama mantığı bana da biraz garip geliyor ha bazı kadınlar ben sadece eşim olan kişiyle bunu yaşarım o da sadece benle yaşasın isterim der anlarım ama şu "ben kendimi kocama saklıyorum ama o erkek FITRATINDA VAR yapmış olabilir ben TERTEMİZ olmalıyım" mantığı bana batıyorelbette kendimizi önemli hissetmek için bir erkeğe ihtiyacımız yok.Buna her zaman katıldım zaten.
ben orada biraz kinaye yapmak istemiştim aslında, "hmm bir kadının kendisini kocasına saklayanı makbuldür" argümanına gönderme yapmıştım. Çünkü toplumumuzda biliyorsunuz, sırf bakire kaldığı için kendini değerli hisseden kadınlar mevcut.Böyle öğretilen, bu şekilde baskılanan.Herneyse, tam anlaşılamadım sanırım.
Öyleyse boşverin bu adamı, görüşmemek her ikiniz açısından da en isabetli olanı.
Ben zaten kimsenin alkış tutmasını beklemiyorum benim allahla aramda olan mevzu benim günahım sevabım ve kendi nefsim. Hanımefendi nefsimi fütursuzca eleştirmişti ancak kendisi nefsi cinsellikten ibaret sanıp kendi nefsiyle övünüp kendi dilini tutamayan bir insan olduğu için ona bunları tane tane sabırla anlatmaktan başka seçeneğim ne yazık ki kalmamıştı. Duyduğunuz saygıdan dolayı da teşekkür ederimEvlenmeden cinsellik kişinin özgür iradesi ile seçebileceği bir durum ve ben buna saygı duyuyorum. Benim tercihim en azından çok sevdiğim biri ile yaşamak olurdu . Yani gerçekten ait olmak istediğim , çok aşık olduğum bir adam ile olmak isterdim . Sizin tercihinize de saygı duyuyorum . Fakat şunu unutmamak gerek hepimiz bireysel şekilde yorum yapıyor birbirimize saygı duyuyoruz . Fakat din yoruma açık değil . Yani kafamıza göre bunun normal olduğunu söyleyemez , yapanları destekleyemeyiz .(inanlar için ) bu dinimizce yasak . Bu dine inanıyorsak herkes yapmalı , yaşamalı , aa ne kadar özgüvenli , aa ne kadar modern diyemeyiz . Özetle siz ve Allah arasında bir mesele kimsenin size saygısızlık yapmaya hakkı yok . Ama alkış tutmak da bir o kadar yanlış gözüküyor .
Hicde cirkin degil..
Aslindw ben cok guzel konusurumda ban yiyemem bu konu icin..
Toplumda bu tarz iliskileri normal gostermk bu toplumun ahlaki degerleri acisindan hic uygun degil..
Boyle bisry yapiyorlarsada gizli yapsinlar bence genclere kotu ornek olmasin kimse!!!!
Bu yuzden ortalik cenin bebek dolu ..
Boyle dis iliskiler yasayipta sonra cocugu cope atan bilmem kac tane insan var gecler..
Hic iyiye gitmiyoruz bence...
Bu konuda kapansa keske..