Kendimi kaptırmak istemiyorum

kusura bakmayın 5 günlük bir ban yediğim için hiçbir mesaja cevap veremedim. Konumun fake olduğunu düşünenler olmuş lakin hayır, fake değil. Bu konuyla ilgili bir hanım önceki konularıma değinmiş onlarla ilgili açıklama yapayım. önceki konumda konuştuğum bir beyin tavırlarıyla ilgili fikrinizi sormuştum onun için bu kadar utangaç bir kız böyle bir şey yapamaz demişsiniz ancak ben orada bana karşı düşüncelerinden emin olmadığım birine adım atmak konusunda utangaç olduğumu ifade etmeye çalışmıştım nitekim konumda bahsettiğim bey de bana karşı bu adımları atmasaydı ben asla atmazdım. ikinci olarak yine aynı hanım eski sevgililerimle ilgili yaptığım yorumları alıntılamış. bir tanesinde eski sevgilimi terk ettiğim diğerinde de terk edildiğim yazıyor ve bu hanım bu iki kişiyi aynı kişi sanmış. hayır bu ikisi ayrı kişiler. üçüncü olarak KILLARIMA bolca değinilmiş. yani bu konuya açıklama yapma gereği dahi duymuyorum zira jilet, epilatör ve ağda denen şeyler var. bir de başka bir hanım konumda bahsettiğim beyefendinin kaslı yakışıklı duygusal anlamda yaralı avukat oluşundan konunun fake olduğunu anladığını söylemiş. yani ben de muhtemelen 2 yıl sonra avukat olacağım kendimi gayet güzel bulurum ve gelin görün ki duygusal açıdan yaralarım olduğu da doğru yani bu kombinasyon pek az rastlanan bir şey değil. gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum tabi yine inanıp inanmamakta özgürsünüz

daha aramızda duygusal bir ilişki yokken dahi acaba ne olacak ne yapmam lazım üzülür müyüm korkusundan kendimi yedim bitirdim resmen bu halde bir ilişkiye başlamam ne kadar doğru olur hiç bilmiyorum

öncelikle ahlak, etik gibi kavramlar yüzyıllardır filozofların hakkında kitapları dahi yazdığı kavramlardır bu konuda kimseyle aramda görüş birliği olmasını aramıyorum. ben kimseyi üzmemeye dikkat eden, yalan söylemeyen, karşısındaki insana saygı duyan, kimsenin hakkını yemeden kendi halimde yaşayıp giden bir insanım ve evet bu özelliklerim sayesinde kendimi son derece ahlaklı bir insan olarak görüyorum. ikinci olarak bu olayın nefsime hakim olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum nefis sadece cinsellikten mi ibarettir sizce? mesela ben dilimin ucuna kadar gelen kelimeleri sırf kimsenin kalbini kırmamak için geri yutuyorsam bu da nefsine hakim olma meselesi değil midir? velev ki nefsime hakim olamıyorum. bunun kimseye bir zararı yok dolayısıyla benim nefsim sizi niye bu kadar ilgilendirdi anlamadım.
üçüncü olarak bu ilişki karşılıklı bir şey bunu eminim siz de biliyorsunuzdur yani ben bir tatmin aracı değilim. velev ki tatmin aracıyım, karşıdaki kişi de aynı şekilde o halde.
bu yaptığımın modernlik olduğunu vs. söylemedim yorumlarımı okuduysanız hiçkimseye yobaz, gerici, cahil gibi cevaplar vermedim her zaman nezaketimi korudum. iyi günler

halimde ağlanacak bir şey yok benim keyfim yerimde benim için kendinizi üzmeyin siz kendiniz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin benim hayatım veya ahlak anlayışımın sizi zerre kadar ilgilendireceğini zannetmiyorum :)

yorumunuz için çok teşekkürler. ben de sizin dediğiniz gibi olmasından korkuyorum. ya yaşadığı duygusal sallantıdan dolayı bana karşı duygusal bir şeyler hissettiğini zannediyorsa ve ben kendimi kaptırıp ona bağlandıktan sonra benden vazgeçerse? nece olur halim tahmin dahi edemiyorum

öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :) şu an o kadar ileri odaklı elbette düşünemiyorum sırf beynimi kemiren ya beni bırakırsa soruları yüzünden

öncelikle çok geçmiş olsun. sanırım burada yazdığım konudan dolayı ben biraz her önüne gelen insanla cinsel ilişki yaşayan bir kadın gibi algılandım ama hayır aslında öyle değil :) olabildiğince dikkat etmeye çalışıyoruz ikimiz de

aslında benim cinselliğe bakış açım işte bu konuda toplumdan biraz sıyrılıyor sanırım. zira ben cinsellik bu denli önemli bir olgu gibi yansıtıldığı için günümüzde ve geçmişte kadınların bu denli zorbalıklara maruz kaldığı görüşündeyim. bilmiyorum cinselliğe olan bu bakış açım belki de toplumsal yargılara kendimce geliştirdiğim bir tepki ve savunma mekanizmasıdır

Bir insan cinsellik yaşıyor diye ahlaksız olmaz. Burada ki yorumlar iki uçlu. Ya destek ya da suçlama şeklinde. Aslında sizinle yaşam tarzım farklı olsa da sizin bu durumunuzu garipsemedim. Ve yargılamıyorum. Sadece bunu sağlıklı bulmuyorum. Çünkü cinsellik mekanik bir şey değil ki iki insan arasında duygusal aktarım oluyor. Duygu ve bağlılığın olmadığı ilişkilerin insan ruhunu yaraladığına inanıyorum...

benim güçsüz olduğum kanısına nereden vardınız zira hayatıma dair en ufak fikriniz yok. ikinci olarak bu nefis meselesi çok kişisel bir mesele daha önce de bir yorumumda bahsettim mesela siz bu yorumu acaba ben kırılır mıyım diye zerre kadar düşünmeden pata küte yazdınız iyi güzel. ama ben şu an sırf siz kırılmayın diye dilimin ucuna gelen kelimeleri yutuyorum. bu nefsine hakim olmak değil midir? kimsenin hakkını yemeden şimdiye kadar yaşamış olmak nefsine hakim olmak değil midir? ayrıca velev ki ben nefsime hakim olamıyorum. bunun benim dışımda kime zararı var? bu sizi niye bu denli sinirlendirdi. velhasılkelam nefsim sadece kendimi ilgilendirir. ne zaman ki benim nefsimle olan problemim benden başka birini etkilemeye başlar işte o vakit bu konuyu eleştirebilirsiniz

yani benim biriyle cinsel ilişki yaşamış olmam benim iyi bir eş veya anne olacağım gerçeğini ne denli etkiler bilemiyorum. ikinci olarak bugüne kadar (en gurur duyduğum özelliklerimden biri kesinlikle bu) kendini bilmez insanların arkamdan konuştuklarına aldırış etmedim. ben neysem oyum ben mutluysam elaleme laf düşmez diye düşünüyorum

öncelikle yorumunuz için teşekkürler. midesi bulananlarla pek muhatap olmadım zaten zira ortak paydada buluşamayız kendileriyle.
kafana takma demişsiniz ama benim şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri (eski sevgilim sağolsun) bir ilişki içince üzülmek.. kendime aylarımı alıyor diyeceğim de gördüğünüz üzere hala daha kendime gelebilmiş değilim

aslına bakarsanız ben cinsellik konusunda toplumdan biraz farklı düşünüyorum. bunun bu kadar yüceltilmemesi gerektiği kanaatindeyim ve bence geçmişte ve günümüzde hüküm süren eril tahakkümün temeli cinselliğin bu denli yüceltilmiş olmasından kaynaklanıyor. daha önceki bir yorumumda da bahsettim belki cinselliğe olan bu bakış açım toplumsal sorunlara karşı geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıdır

He hee canım anlat anlat yaa heyecanlı oluyor valla. Adam kaç zamandır sadece cinsellik için sizinle birlikte oluyor aynı şekilde siz de işimizi hallediyorduk gidiyorduk gibi cümleler kurabiliyorsunuz ki hiçbirşey hissetmediğiniz ve hissetmediğini bildiğiniz kişilerle nasıl ilişkiye girebiliyorsunuz sırf tatmin olmak içim onu da anlamış değilim ama adam daha o kadar zamandan sonra ailenizin ayrı olduğunu bile yeni öğreniyor ve sırf bu yüzden bir anda aşk böcüğüne dönüyor işi dadece yatak olan adam. Siz çok fazla dizi izliyorsunuz bence. Kaslı yakışıklı adama selamlar rüyanızda tabii. Vee sadece 20 yaşında hızlı bir cinsel hayat maşallah..

Merhaba denizt. Öncelikle fikrimi beyan edeyim eğer guvenebilecegin bir insansa kültürel olarak filan uyumluysaniz ve seninle birlikte olduğun için filan seni yargilamicaksa mutlu olacağına inaniyorsan kalbini aç gitsin..Sonrada hayırlı bir yuvan olur..Kocanla istediğin gibi takıl. hemde kalben rahat hissedersin ve hayatı paylaştığın adamla mutlu mesut gidersin belli bir düzenin olur.yalniz senin bakış acinla benim bakisacim arasında ucurumlar olduğu için seni anlamaya calisiyorum.sunu merak ettim eğer cevaplarsan sevinirim.cinselligi çok küçük yaslardami yasadiniz? Kaç yaşındasıniz? Cinsellik noktasında hep aktifmiydin çocukluktan beri.

öncelikle şey ayrı yazılır. ikinci olarak hayatınızda hiç kaslı adam görmediniz herhalde bu sıradışı bir şey değil kaldı ki ben de hiiç fena bir tip değilim adamı neden yanıma yakıştıramadınız hiç anlamadım :) neyse kendiniz bilirsiniz size bir şey ispatlamak durumunda değilim neyse ki

Sen bildiğin fuckbody imişsin hahah hiçbir adam sadece cinsel obje olarak gördüğü kadına sonradan değer vermez. Muhtemelen dönemsel bir duygu açlığı içerisinde. Düzelince tekrar onun fuckbodysi olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…