- 28 Nisan 2015
- 253
- 199
- 38
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ben farkli bir sey soylemedim ki.tek gecelik ilişki yaşayan erkekler bunu bir kadınla yapıyor sonuçta
40 yilin basi asiri bir iyimserlik takindim onda da saf gibi fake konuya yazmişim.
Ben farkli bir sey soylemedim ki.
Ironidoğamıza aykırı demişsiniz ya.. değil demek istedim.. tek gecelik ilişki yaşayan kadın aşık olduğu için sevişmiyor ki..
Lütfen beni yanlış anlamayın. Kimsenin hayatını ve tercihlerini yargılamak bana düşmez. Haddim de değildir. Sadece anlamlandıramıyorum. Sırf bedenini beğendiğiniz gerekçesiyle bir insanla en özel paylaşım olan cinsellik yaşıyorsunuz. Cinsellik yemek içmek gibi basit bir eylem değildir. Ruhani bir tarafı var. Bilemiyorum ben mi farklı algılıyorum ama sırf zevk almak için yapıldığında kişilerin arasında sevgi ve bağlılık yoksa bu eylem insan ruhuna zarar verir. Daha gergin ve doymamış insanlar olursunuz. Çünkü birleşmek dediğiniz şeyin ruhsal bir boyutu var. Ben bekaretin ruhlarda olduğuna inanıyorum. Gelişigüzel kurulan cinsel ilişkiler insan ruhunu hasta eder.Merhaba hanımlar benim hayatımda bir çocuk var. kendisi 23 yaşında avukat yakışıklı kaslı ses tonu mükemmel her şeyiyle mükemmel bi insan ancak aramızda sadece cinsel içerikli bi ilişki vardı.ikimiz açısından da duygusal bir şey yoktu ve ben bu durumdan son derece memnundum.haftada bir onun evinde bir araya geliyor işimizi görüyor sohbetimizi ediyorduk.bu arada beraberken sıkılma gibi bir durumumuz yoktu ikimiz de hoş sohbet ediyorduk hem iyi iki arkadaştık hem de birbirimizi tatmin ediyorduk ama aramızda duygusal bir şey olmadığı için de ne birbirimizi darlıyorduk ne de birbirimizi kırıyorduk. Bu bahsettiğim çocuk dışarıdan çok soğuk görünen bir insan nitekim 2 hafta öncesine kadar ben de onun hiçbir şeye üzülmeyen katı kalpli bir insan olduğunu zannediyordum o profili çok iyi çizmişti. Bundan iki hafta önce yine onlardayken hoş vakit geçirip sohbet ediyorduk. Konu ailelere geldi ona anne ve babamın yıllardır ayrı olduğunu söyledim. Bunun üzerine o da kendi annesinin ve babasının ayrılmak üzere olduğundan bahsetti ve o dağ gibi çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı. Bikaç aydır tanışıyoruz ama ben ilk kez o gün onu gerçekten tanıdığımı fark ettim. O güne kadar hiç yaklaşmadığımız gibi yaklaştık o gün birbirimize sakinleşmesi için ona sarıldım önceden de sarılırdım ama o günkü farklıydı. Hiç elimi tutmamıştı mesela o gün saatlerce elimi bırakmadı.Sonra beni eve bıraktı normalde bıraktığında arabanın içinde sadece yanağımdan öperdi ama o gün öyle olmadı benle birlikte arabadan indi bana sarıldı ve saçlarımı öptü normalde hiç yaptığı bir şey değildir. Dedim herhalde duygusal bi dönemden geçiyor o yüzden. Ama sonra çocuğun tavırları çok değişti. Normalde gün içinde pek konuşmazdık günde iki üç defa aramaya başladı seni özledim demeye başladı. Ama bu süreçte ben hala ona karşı duygusal bir şey hissetmiyordum ve onunkinin de geçici olduğunu düşündüm. Geçen hafta yine evine gittik ve o gün aramızda cinsel hiçbir şey geçmedi. Sadece dizlerime uzandı film izledik sevdiğim tüm abur cuburları almıştı ve hatta ufak bir hediye de almıştı. Tüm gün ellerimi öptü kokumu içine çekti ama ben şok kesinlikle ne karşılık verebiliyorum ne de kendimi geri çekebiliyorum.O gün de yine saçlarımdan öperek uğurladı beni ve hala bana karşı eskisinden çok duygusal davranıyor hayatıma dahil olmak istiyor ama ben ona karşı o kadar güçlü duygular hissetmiyorum. Bunun sebebi muhtemelen ilişki yaşarsan üzüleceğimden korkmak bu yüzden bir ilişki istemiyorum. Bu yüzden tavırlarına çok karşılık vermiyorum eskisi gibi davranıyorum ama o hep daha yakın olmak istiyor. Geri de çeviremiyorum çünkü hem onu üzmekten hem onu kaybetmekten korkuyorum. Kısacası kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
Kadın ve erkek bedenin metalaştırılıp bu kadar özel bir eylemin sadece hazza indirgenip üstüne pazarlıkların yapılması ne üzücü.Ne kadar insanilikten uzak. Bir genç kız 18 yaşında bekaretini açık artırma ile satacağını söylemiş. Hakkında haber bile yapıldı.Tinder dan yapıyorlar kıs ben de duyuyorum sürekli insanlar artık daha açık daha kolay söylüyor isteklerini ne bileyim
Belki bu forumdaki birçok insan sizinle aynı şeyleri belki de daha beterini yaşadı. Bende 4 yıl boyunca birini sevdim. O kadar yoğun du ki yaşama kendime küstüm. Ama sonra şunu anladım. Herşey bizler birşey ögrenelim biraz daha olgunlaşalım diye yaşanıyor. Şimdi o insana çok saygı duyuyorum. Ve şunu anladım. Bizim kendimize ettiğimiz kötülüğü alem birleşse yapamaz. Yardım almalısınız. Belli ki yoğun bastırdiğin bir öfkeniz ve kırgınlıklarınız var. Size güzel bir yaşam diliyorum. Ama bu ne sağlıklı bir yaşam ne de sağlıklı bir cinsellik...Ben delicesine aşık olduğum bi insan için hayatımın belki de en güzel zamanlarını uyku ilaçlarıyla sakinleştiricilerle geçirdim tekrar aynılarını yaşamaya takatim hiç yok oturduğumuz konuştuğumuz zaman birbirimize çok iyi geliyoruz ama ben bu konuda gerçek anlamda götleğim
Sabahtan beri yaziyorsunuz, iyi hos ama bosuna yoruluyorsunuz. Fake bu konuBelki bu forumdaki birçok insan sizinle aynı şeyleri belki de daha beterini yaşadı. Bende 4 yıl boyunca birini sevdim. O kadar yoğun du ki yaşama kendime küstüm. Ama sonra şunu anladım. Herşey bizler birşey ögrenelim biraz daha olgunlaşalım diye yaşanıyor. Şimdi o insana çok saygı duyuyorum. Ve şunu anladım. Bizim kendimize ettiğimiz kötülüğü alem birleşse yapamaz. Yardım almalısınız. Belli ki yoğun bastırdiğin bir öfkeniz ve kırgınlıklarınız var. Size güzel bir yaşam diliyorum. Ama bu ne sağlıklı bir yaşam ne de sağlıklı bir cinsellik...
Gerçekten mı? Nasıl anladınız? Valla öyle bir zamanda yaşıyoruz ki olabilir yani şaşırmadım.Sabahtan beri yaziyorsunuz, iyi hos ama bosuna yoruluyorsunuz. Fake bu konu
Konu sahibinin eski konularina bakabilirsiniz.Gerçekten mı? Nasıl anladınız? Valla öyle bir zamanda yaşıyoruz ki olabilir yani şaşırmadım.
Evet oyle kadinlar var zaten, ama herkese fake oldugunu dusunduren konu sahibinin eski konulariydi.Ben niyeyse konunun fake olmadığını düşünüyorum :) siz çok masumsunuz kızlar ehe benim tanıdığım var böyle şeyleri duygusuz şekilde yaşayabilen kızlardan onlardan herhangi birisi bu konuyu açmış olabilirdi mesela ..
Ama cidden sağlıklı gelmiyor bana insan aşık olmadan dokunamaz gibi ne bileyim
bakcam ama üşeniyom eheEvet oyle kadinlar var zaten, ama herkese fake oldugunu dusunduren konu sahibinin eski konulariydi.