Kendimi kaptırmak istemiyorum

Fake olduğunu okurken bile anladım, ondandır.
Ben sanmıyorum bu zihniyette bi kadının gelip buraya böyle bi şey yazacağını.
Hem kendini duygusuz gibi göster hem gel buraya dert yan, oldu.

+1
Baştan aşağı feyk konu sahibesinin önceki konularından mı, kaslı yakışıklı eğitimli zeki duygusal yaralı 23lük avukattan mı derseniz....her yerinden anlarım. Konudan feriştahın fantazileri akıyor.

Konularına şöyle bir göz gezdirirseniz konunun gerçekçiliği hakkında yeterince fikir ediniyorsunuz zaten.

Kalleşlik mi

Bu bey sizle duygusuz sex yaparak en büyük kalleşliği yapıyor zaten.

sevmeden sevişmek..
Sevmediğim insanı hormonlarım istiyor diye koynuma sokmam

Bende benzer bişey yaşadım ve bahsettiğiniz erkeğin yerinde olan bendim

As
asırı ahlak dışı düşünce tarzınız konuşmalarınız kusura bakmayın ıs bıtırmek fln.ınanın mıdem bulandı keske okumamış olsaydım konuyu.kadın kendıne nefsıne vucuduna duygularına hakım oldugu zaman hem degerlı hem ahlaklı olur bana göre erkekler tarafından da dedıyınız gıbı tatmın edılmek ıcın bır obje degıl hayatını duygularını ömrünü paylasması ıcın degerlı bır varlık olur kadın kendıne sahıp çıkmazsa esıne varana kadar cooook kısıyı tatmın etmekle geçer omru bu ıse modernlık degıl bana göre...

Başlığa istinaden " yafrum senin kendini kaptirmaktan korkmana gerek yok. Sen çoktan kolunu kaptirmissin. Geçmiş olsun... "

Tam bir tanriça (!)
Kiymetlissss efendimisssss

Yasam tarzınız, hayata bakış açınız o kadar ahlak dışı, o kadar mide bulandırıcı ki, bu sizin görüşünüz ise yaptığım yorum da benim görüşümdür. Bir kadın olarak kendi mahreminize sevmediğiniz bir insanı rahatlıkla gayet olagan bir sey gibi nasıl dahil edebilirsiniz ki, işimizi görmek için bir araya geliyorduk nasıl bir konuşma şeklidir ki???? Insanın öncelikle kendisine saygısı olacak bu hayatta arkadaş, kendine saygısı olmayanın bulunduğu konuma bak ağlanacak haline gülüyor!! yazık çok yazık.

kendi tercihiniz açıkcası zorla hoşlanacak sevecek haliniz yok.alın karşınız konuşun benim amacım cinselik deyin oda ona göre davransın bunda aklınızı karıştıracak bişey yokki.

Yaş farkımız çok fazla olsa da sizi anlıyorum. Yirmi yaşında ilk gördüğüyle evlenicem diye tutturan genç kızlardan çok daha makul bana göre tavrınız.
Yine de ailesiyle ilgili değişiklikler nedenli olabilir bu yaklaşımı. Sığınacak bir liman arıyor olabilir. Bir süre daha nötr kalın. Kendinizi kaptırmayın.
Hayatı stabil hale geldikten sonra hala aynı yakınlığı gösteriyorsa konuyu başka bir gözle değerlendirirsiniz.

Hayvanı ilişkiden insanı ilişkiye geçmişiniz.iğrenç bir yasam şekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…