- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Duygu olmadan sizin tabirinizle sadece isi gorup herkes kendi yoluna midem bulandi kendunizi bu kadar basitlestirmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlar öyle bir konuşuyor ki herkes onlar gibi yaşamak Zorunda sanki isteyen istediği gibi yaşar kimseye zarar vermedenBen kirli bir mendil değil 20li yaşlarında eğitimine devam eden kendini geliştiren ailesi ve arkadaşları tarafından sevilen kendi arzu ve düşünceleri olan bir bireyim siz helalinizle ilişkinize devam edin benim yaşam tarzım sizi ilgilendirmez
22 yaşında avukat olamaz ki 18 yaşında üniye başlanıyor, 22 de mezun olur. 1 sene staj yapar, 23 yaşında yeni ruhsatını almış olur.22 yaşında avukat, ben 20 yaşındayım üniversiteye yeni başlayacağım. Hayata çok geç atıldım.
Konuda dikkatimi tek bu çekti.
Konuya gelirsek sadece cinsel bir ilişki yaşadığınız ilişkiden romantik bir ilişkiye kaymak saçma olur diye düşünüyorum.
Hanımlar,
konu ve üye fake mi? Henüz belli birşey yok ortada, lütfen üsluplara da dikkat edelim, her ne kadar burada sizlere özel hayatlarını anlatsalarda herkesin özel hayatı, yaşam biçimi kendini alakadar eder, belki eleştirilebilir ama yargılamak bizlere düşmez.
Neyse ki evli degilim koca aday adayim bile yok shdhd
Ya ben utanıyorum
Ya oyle hemen sevgili olalim gibi bi beklentim yok yalnızca flort mu ediyoruz arkadaş miyiz onu bileyim istiyorum
Merhaba hanımlar benim hayatımda bir çocuk var. kendisi 23 yaşında avukat yakışıklı kaslı ses tonu mükemmel her şeyiyle mükemmel bi insan ancak aramızda sadece cinsel içerikli bi ilişki vardı.ikimiz açısından da duygusal bir şey yoktu ve ben bu durumdan son derece memnundum.haftada bir onun evinde bir araya geliyor işimizi görüyor sohbetimizi ediyorduk.bu arada beraberken sıkılma gibi bir durumumuz yoktu ikimiz de hoş sohbet ediyorduk hem iyi iki arkadaştık hem de birbirimizi tatmin ediyorduk ama aramızda duygusal bir şey olmadığı için de ne birbirimizi darlıyorduk ne de birbirimizi kırıyorduk.. Bikaç aydır tanışıyoruz ama ben ilk kez o gün onu gerçekten tanıdığımı fark ettim.
Henüz 20 yaşımdayım içinde cinsellik barındırmayan sadece aşk olan bi ilişki zaten ruhumu tüketti ama bunlardan ona hiç bahsetmedim genellikle bu yönümden kimseye bahsetmem
Neyse ki eski sevgilimi bana yuzundeki tuyleri al dedigi icin 'sana mi sorcam varos begenmiyosan defol git sictigim bok ben sana lutfedip baktim da bi tatava mi yapiyosun okuz degnegi' diyerek terk etmistim sbdndnd
Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Sanane kadinPeki o isi sadece onunlami yapiyorsun yani listende sadece o adami var.ya nasil bir migdeye sahipsin kardesim.
Hanımlar,
konu ve üye fake mi? Henüz belli birşey yok ortada, lütfen üsluplara da dikkat edelim, her ne kadar burada sizlere özel hayatlarını anlatsalarda herkesin özel hayatı, yaşam biçimi kendini alakadar eder, belki eleştirilebilir ama yargılamak bizlere düşmez.
Günümüz gençleri ne duruma geldi yahu? Yazık günah gençliğine sen bir genç kızsın.Ebeveynlerin ne kadar ayrılmış olsalar da senin bir yuvan olmayacak mı? Arkandan konuşmayacaklar mı? Ya güzel kardeşim aşık oldum yaptım ettim desen bi nebze diyeceğim de bir bayan hiç bişey hissetmeden nasıl birlikte olur ya
Miss,Mune üye değil ama konu feyk.
Konu sahibesinin bir önceki konusu okulda bir çocukla bakışıyorum konuşamıyorum utandım stili bir şey. Karşı cinse bakmaya utanan kız F*** buddy edinsin olacak iş değil.