- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Henüz 20 yaşımdayım içinde cinsellik barındırmayan sadece aşk olan bi ilişki zaten ruhumu tüketti ama bunlardan ona hiç bahsetmedim genellikle bu yönümden kimseye bahsetmem
Sükür cinsel iliskimi helali oldugum esimle tatmin edebiliyorum.madem sen o dürtmeye karsi cikamiyorsan doğru dürüst evlenip yuvani Kur öyle adamlarin kirli mendili olma.Midemle ilgili bir sıkıntım yok sizin cinsel dürtüleriniz yok anladığım kadarıyla
Gerçeten üzülmekten çok korkuyorum ama onun bana sarıldığında sakinleşmesi saçlarıyla oynarken uyuması vs. Akşıma Geldikçe sanki onu bırakırsam kalleşlik edermişim gibime geliyor ona karşı duygusal anlamda yakınlaşmamak için gerçekten kendimi zor frenliyorumİlişki şeklini onaylamıyorum ama yetişkin bireyler olarak kendi kararlarınızı verebilecek noktadasınız, ki zaten konu da bu değil.
Kokularınızın kendinizce bir sebebi illa ki vardır, fakat eğer içinizde küçükte olsa bir his varsa denemeniz zarar vermeyecektir. Sonuçta en kötü ihtimal ayrılmak olur. Hayatımdan çıkmasın istiyorum demişsiniz ama kimse kimsenin hayatında öyle sonsuza kadar kalamıyor ne yazık ki hele ki isimsiz bir ilişki söz konusuysa. İlerleyen zamanlarda siz ya da o bir sebepten birbirinizin hayatından çıkacaksınız illa ki.
Yok korkuyorum denemek istemiyorum derseniz de dürüst bir şekilde bu tarz duygular sezdim ama ben buna hazır değilim diye açıklama yapabilirsiniz.
Ben kirli bir mendil değil 20li yaşlarında eğitimine devam eden kendini geliştiren ailesi ve arkadaşları tarafından sevilen kendi arzu ve düşünceleri olan bir bireyim siz helalinizle ilişkinize devam edin benim yaşam tarzım sizi ilgilendirmezSükür cinsel iliskimi helali oldugum esimle tatmin edebiliyorum.madem sen o dürtmeye karsi cikamiyorsan doğru dürüst evlenip yuvani Kur öyle adamlarin kirli mendili olma.
Eğer ben kendimi durduramazsam da aramızda cinsellik dışında bir ilişki başlarsa zaten ben dakikasında yelkenleri indiririm dediğim gibi o bana sarıldığında ben de ona sarılmamak onun omzunda ağlamamak için kendimi zor tutuyorumEğer duygusal bir ilişki içine girmek istemiyorsan uzaklaş çünkü artık hisler ortaya çıkmaya başlamış en azından karşı taraf için. Yani olay cinselliği aşmış artık. Onu bu durumda yalnız bırakmak istemediğini söylemişsin ama sana bağlanırsa ve yürümezse de acı çekecek. Bence bir an önce karar vermen lazım.
Gerçeten üzülmekten çok korkuyorum ama onun bana sarıldığında sakinleşmesi saçlarıyla oynarken uyuması vs. Akşıma Geldikçe sanki onu bırakırsam kalleşlik edermişim gibime geliyor ona karşı duygusal anlamda yakınlaşmamak için gerçekten kendimi zor frenliyorum
Yo aksine bu konularda son derece seçiciyimdir :)Tamamen erkek kafasi bu. Bir kizda olmasi hosuma gitmedi ama beni de ilgilendirmez.
Roller tamamen degismis sanki. Ayrilin... Beklentin fazla olmadigi icin yeni birini isik hizinda bulacagina eminim.
Hay allah razı olsun cidden mantıklı teşekkürlerOnu bırakırsanız kalleşlik etmişsiniz gibi hissetmeniz bana duygusallıktan daha çok acıma gibi geldi. Hayatın her alanında bir şekilde üzülüyoruz neticede tüm bunların sonunda da en çok üzüldüklerimiz içimizde kalanlar, yaşayamadıklarımız oluyor. Duygunuzun acıma mı yoksa hislenme mi olduğuna karar verip ona göre hareket etmelisiniz. Dediğim gibi ufacık bile bir his varsa denememek en kötü yol bence.
Evet, bu işin sonunda üzülmek var ama mutlu olmakta var.
Yo aksine bu konularda son derece seçiciyimdir :)
Evet güçlü duramadım bunu zaten inkar etmiyorum ama bu şekilde kadınlığımı yitirdiğimi düşünmüyorum yine de beni düşündüğünüz için teşekkürler20 yaş çok erken bir yaş.
Hayata küsüp kendini erkeklerin tatmin aracına dönüştürmek için de erken. Seni üzen kişi de şu haline baksa memnun olurdu bittiğinden. Çünkü güçlü duramamış gibisin. Kendini harcıyorsun.
Birinde yıpranıp 20 yasında bu tutumu tercih etmek yanlış.
Daha önünde kocaman bir hayat varken henüz, bir aşk acısı sonrasında sadece tatmin aracına dönüşme.
Senin de işin görülüyor gb tabirler var ya. Yaşınıza göre ileri seviye ve "avam" tabirler. İşiniz görülüyor diye kadınlığınızı yitiriyorsunuz. Ve geleceğinizi.
Rica ederim. Neyse ilerde anlarsın.Evet güçlü duramadım bunu zaten inkar etmiyorum ama bu şekilde kadınlığımı yitirdiğimi düşünmüyorum yine de beni düşündüğünüz için teşekkürler
Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz :)Hay allah razı olsun cidden mantıklı teşekkürler
merak ediyorum kardıdaki insanla böylr ilişki kuracagınızı nasıl planlıyorsunuz ve basıl birbirinize acıyorsunuzİnternetten tanışmadık aynı okuldan mezunuz ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık ve korunuyoruz