Kendimi kaptırmak istemiyorum

20 yaş çok erken bir yaş.
Hayata küsüp kendini erkeklerin tatmin aracına dönüştürmek için de erken. Seni üzen kişi de şu haline baksa memnun olurdu bittiğinden. Çünkü güçlü duramamış gibisin. Kendini harcıyorsun.
Birinde yıpranıp 20 yasında bu tutumu tercih etmek yanlış.

Daha önünde kocaman bir hayat varken henüz, bir aşk acısı sonrasında sadece tatmin aracına dönüşme.
Senin de işin görülüyor gb tabirler var ya. Yaşınıza göre ileri seviye ve "avam" tabirler. İşiniz görülüyor diye kadınlığınızı yitiriyorsunuz. Ve geleceğinizi.

Henüz 20 yaşımdayım içinde cinsellik barındırmayan sadece aşk olan bi ilişki zaten ruhumu tüketti ama bunlardan ona hiç bahsetmedim genellikle bu yönümden kimseye bahsetmem

iyilesmen için bahsetmelisin... Çünkü ben seni normal görmüyorum. Çok sağlam bi aile sevgisi almış olsaydın boyle bir ilişkinin parçası asla olmazdın. Bu seni kendi içinde degersizzlestiriyor.

ya şu ahlak bekçiliğinden ne zaman vazgeçicez. hakikaten anlayamıyorum. size ne ki? size bi zararı yokken neden başkalrının dört duvar arasında yaşadıklarıyla ilgileniyorsunuz? size terstir ama ona göre normaldir. sizce bu ilişki ahlaki açıdan doğru mu değil mi diye sormamış ki. sadece bağlanmak üzere olduğunu ne yapması gerektiğini falan bilmiyor.

yani samimi değil aşık gibi görünerek cinsellik yaşamak istiyor sonra seni başından savacak gibi şeyler söyleyemem. çünkü zaten cinsellik yaşıyormuşsunuz birbirinizden bir şey beklemeden. o yüzden ben beyfendinin tavırlarında samimi olduğunu düşünüyorum.

Eğer duygusal bir ilişki içine girmek istemiyorsan uzaklaş çünkü artık hisler ortaya çıkmaya başlamış en azından karşı taraf için. Yani olay cinselliği aşmış artık. Onu bu durumda yalnız bırakmak istemediğini söylemişsin ama sana bağlanırsa ve yürümezse de acı çekecek. Bence bir an önce karar vermen lazım.

Gerçeten üzülmekten çok korkuyorum ama onun bana sarıldığında sakinleşmesi saçlarıyla oynarken uyuması vs. Akşıma Geldikçe sanki onu bırakırsam kalleşlik edermişim gibime geliyor ona karşı duygusal anlamda yakınlaşmamak için gerçekten kendimi zor frenliyorum

Sükür cinsel iliskimi helali oldugum esimle tatmin edebiliyorum.madem sen o dürtmeye karsi cikamiyorsan doğru dürüst evlenip yuvani Kur öyle adamlarin kirli mendili olma.
Ben kirli bir mendil değil 20li yaşlarında eğitimine devam eden kendini geliştiren ailesi ve arkadaşları tarafından sevilen kendi arzu ve düşünceleri olan bir bireyim siz helalinizle ilişkinize devam edin benim yaşam tarzım sizi ilgilendirmez

Eğer ben kendimi durduramazsam da aramızda cinsellik dışında bir ilişki başlarsa zaten ben dakikasında yelkenleri indiririm dediğim gibi o bana sarıldığında ben de ona sarılmamak onun omzunda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Onu bırakırsanız kalleşlik etmişsiniz gibi hissetmeniz bana duygusallıktan daha çok acıma gibi geldi. Hayatın her alanında bir şekilde üzülüyoruz neticede tüm bunların sonunda da en çok üzüldüklerimiz içimizde kalanlar, yaşayamadıklarımız oluyor. Duygunuzun acıma mı yoksa hislenme mi olduğuna karar verip ona göre hareket etmelisiniz. Dediğim gibi ufacık bile bir his varsa denememek en kötü yol bence.

Evet, bu işin sonunda üzülmek var ama mutlu olmakta var.

Hay allah razı olsun cidden mantıklı teşekkürler

Yo aksine bu konularda son derece seçiciyimdir :)

Birak simdi daha 20 yasindasin. Cinsel iliskiyi isi gormek anlaminda kullaniyorsun ama duygusal olarak baglanmaktan korkuyorsun. Sen once bir kendine durust ol.

Not : Ahlak bekcisi degilim ama bu sekil devam edersen kendine saygin kalmaz. Benden soylemesi.

Evet güçlü duramadım bunu zaten inkar etmiyorum ama bu şekilde kadınlığımı yitirdiğimi düşünmüyorum yine de beni düşündüğünüz için teşekkürler

Aslinda sizde onun gibisiniz. Sakladiginiz hassas ve duygusal bir yönünüz var gibi geliyor bana. Hassas noktanizi korumak isteyerek yaşadiginiz bu tarz ilişki/ilişkiler zaman icinde sizi üzecek diye düşünüyorum. Henüz yaş 20.
Bu adama gelince, ben kendinizi frenlemeyin derim icten ice sizde duygusallik hissediyorsunuz bence o belli ama gözünüzüde kapatmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…