- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Valla bakış açınız bana baya bir farklı, benimle bir dünya görüşü fark varBu ikimiz için de sorun değildi yetişkin iki insanız ve birbirimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz bakış açımız biraz farklı sanırım
Bu ikimiz için de sorun değildi yetişkin iki insanız ve birbirimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz bakış açımız biraz farklı sanırım
Belki bana sarılıp ağlamasaydı ben de öyle düşünürdüm ama aslında içinde çok duygusal olduğunu gördüm ve şu an kesinlikle zor bir dönemden de geçiyor onu böyle bırakmak kalleşlik olur gibiBir sekilde izini kaybettir bence. Onun yerinde sen olsan uzulmeni takacagini pek sanmiyorum, onun uzuntusunu de sen takma.
Sevisecek yakinligi kurduysaniz ben sadece cikarlarim icin seninleyim diye soyleyebilirsiniz.Bir ilişki istemiyorum çünkü üzülmekten korkuyorum ona karşı onun bana davrandığı gibi davranmamak için kendimi frenliyorum mesele cinsel ilişki de değil sadece o kişiyi insan olarak seviyorum ve onun hayatımdan tamamen çıkmasını da göze alamıyorum
Hahaha sanırım erkekimAma kadinlar asik olmadan seks yapamaz ki, dogamiza aykiri
Merhaba hanımlar benim hayatımda bir çocuk var. kendisi 23 yaşında avukat yakışıklı kaslı ses tonu mükemmel her şeyiyle mükemmel bi insan ancak aramızda sadece cinsel içerikli bi ilişki vardı.ikimiz açısından da duygusal bir şey yoktu ve ben bu durumdan son derece memnundum.haftada bir onun evinde bir araya geliyor işimizi görüyor sohbetimizi ediyorduk.bu arada beraberken sıkılma gibi bir durumumuz yoktu ikimiz de hoş sohbet ediyorduk hem iyi iki arkadaştık hem de birbirimizi tatmin ediyorduk ama aramızda duygusal bir şey olmadığı için de ne birbirimizi darlıyorduk ne de birbirimizi kırıyorduk. Bu bahsettiğim çocuk dışarıdan çok soğuk görünen bir insan nitekim 2 hafta öncesine kadar ben de onun hiçbir şeye üzülmeyen katı kalpli bir insan olduğunu zannediyordum o profili çok iyi çizmişti. Bundan iki hafta önce yine onlardayken hoş vakit geçirip sohbet ediyorduk. Konu ailelere geldi ona anne ve babamın yıllardır ayrı olduğunu söyledim. Bunun üzerine o da kendi annesinin ve babasının ayrılmak üzere olduğundan bahsetti ve o dağ gibi çocuk bana sarılarak ağlamaya başladı. Bikaç aydır tanışıyoruz ama ben ilk kez o gün onu gerçekten tanıdığımı fark ettim. O güne kadar hiç yaklaşmadığımız gibi yaklaştık o gün birbirimize sakinleşmesi için ona sarıldım önceden de sarılırdım ama o günkü farklıydı. Hiç elimi tutmamıştı mesela o gün saatlerce elimi bırakmadı.Sonra beni eve bıraktı normalde bıraktığında arabanın içinde sadece yanağımdan öperdi ama o gün öyle olmadı benle birlikte arabadan indi bana sarıldı ve saçlarımı öptü normalde hiç yaptığı bir şey değildir. Dedim herhalde duygusal bi dönemden geçiyor o yüzden. Ama sonra çocuğun tavırları çok değişti. Normalde gün içinde pek konuşmazdık günde iki üç defa aramaya başladı seni özledim demeye başladı. Ama bu süreçte ben hala ona karşı duygusal bir şey hissetmiyordum ve onunkinin de geçici olduğunu düşündüm. Geçen hafta yine evine gittik ve o gün aramızda cinsel hiçbir şey geçmedi. Sadece dizlerime uzandı film izledik sevdiğim tüm abur cuburları almıştı ve hatta ufak bir hediye de almıştı. Tüm gün ellerimi öptü kokumu içine çekti ama ben şok kesinlikle ne karşılık verebiliyorum ne de kendimi geri çekebiliyorum.O gün de yine saçlarımdan öperek uğurladı beni ve hala bana karşı eskisinden çok duygusal davranıyor hayatıma dahil olmak istiyor ama ben ona karşı o kadar güçlü duygular hissetmiyorum. Bunun sebebi muhtemelen ilişki yaşarsan üzüleceğimden korkmak bu yüzden bir ilişki istemiyorum. Bu yüzden tavırlarına çok karşılık vermiyorum eskisi gibi davranıyorum ama o hep daha yakın olmak istiyor. Geri de çeviremiyorum çünkü hem onu üzmekten hem onu kaybetmekten korkuyorum. Kısacası kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
Dediğim gibi 2 hafta önceki günü yaşamasaydık bunu yapabilirdim evet ama ne kadar duygusallaşabildiğini gördüm ve şu sıra çok zor bir dönemden de geçiyor bunu biliyorum ve galiba beni bir destek olarak görüyorSevisecek yakinligi kurduysaniz ben sadece cikarlarim icin seninleyim diye soyleyebilirsiniz.
Üzmeyin kendinizi biz böyle iyiyizGercekten su gencligin haline uzuluyorum...
Yazdiklarinizdan yola cikarak soyluyorum. Ya tatmin olup yolunuza bakin, ya da sizinle ayni sekilde takilacak baskasina bakin.Dediğim gibi 2 hafta önceki günü yaşamasaydık bunu yapabilirdim evet ama ne kadar duygusallaşabildiğini gördüm ve şu sıra çok zor bir dönemden de geçiyor bunu biliyorum ve galiba beni bir destek olarak görüyor
İfadeleriniz biraz tuhaf, ama yine de yazacağım.Bir araya geliş amacımız sadece oydu çünkü
Henüz 20 yaşımdayım içinde cinsellik barındırmayan sadece aşk olan bi ilişki zaten ruhumu tüketti ama bunlardan ona hiç bahsetmedim genellikle bu yönümden kimseye bahsetmemBen şok ben iptal. Sevmediğin bir insana nasıl dokunabiliyorsun?
Bu ilişkiler ruhunu tüketir , 20 sene sonra bi bakmışsın harcanmış bur vücut , ezilmiş egon ve sevgisiz bir ruh kalmış geriye...
Eğer çocuk iyi biriyse, birbirinizin yaralarını sarıp yol alabilirsiniz.
İçini dökebilirsin ona. Sana bağlanmaktan korkuyorum bana bu şekilde yaklaşma diyebilirsin.
İyi ama aramızdaki ilişki cinsellikten ibaretti kafalarımızın uyuşması cinsel anlamda bana çok şey ifade etmiyorİfadeleriniz biraz tuhaf, ama yine de yazacağım.
Adama karşı sığ bir bakış açınız var, iyi yönlerini tarif etmek isterken yakışıklı, kaslı ve avukat olmasından bahsetmişsiniz çünkü. Oysaki ben "kafalarımız uyuşuyor, sohbetimiz iyi" gibi ifadeleri bunlardan önce beklerdim. Bunca aydır gelişememiş bu aşırı sığ açıyla zaten bir duygusal ilişki yaşamaya uygun değilsiniz, bence de kendinizi kaptırmayın.
Ben delicesine aşık olduğum bi insan için hayatımın belki de en güzel zamanlarını uyku ilaçlarıyla sakinleştiricilerle geçirdim tekrar aynılarını yaşamaya takatim hiç yok oturduğumuz konuştuğumuz zaman birbirimize çok iyi geliyoruz ama ben bu konuda gerçek anlamda götleğimsen de etkilenmişsin o da etkilenmiş. o yüzden bir ilerleme olmuş ilişkide.
aşka dönüşebilir.
ama bunu kaldıracak kadar cesur değilsen uzaklaşacaksın. hem korkuyorum hem de yanımda olsun demekle yürümez.
hiç anlamam korkuyorum diyenleri.
korkarsın ama aşk ve tutku zaten böyle yaşanır.
ben de delicesine aşık olduğum bir adamla beraberim.
bu beni ürkütüyor. biterse hayatım gerçekten kötü olur.
ama sadece bir süre acı çekerim ve geçer. bu kadar abartmaya gerek yok. akışa bırak. çok düşünme ve karşılık ver. hayat böyle korkuyorum uzak durayım diyerek yaşanamaz. öyle olsa çok sıkıcı bir yere dönüşür.
Midemle ilgili bir sıkıntım yok sizin cinsel dürtüleriniz yok anladığım kadarıylaPeki o isi sadece onunlami yapiyorsun yani listende sadece o adami var.ya nasil bir migdeye sahipsin kardesim.
Peki o isi sadece onunlami yapiyorsun yani listende sadece o adami var.ya nasil bir migdeye sahipsin kardesim.