Kendime Yeni Bir Ben Lazım :)

Eve gideyim canim yazacam listeye adini senin icin tiffany birebir o zaman kesinlikle yap 1 haftada bile fark gorebilirsin popo icinde eve gidince onereyim olur mu ☺
ben onceden yapıyordum tiffany bir zaman sonra sıkılıyorum ondan o cardio ise yararmı ilk sayfada paylastıgın?

ben onceden yapıyordum tiffany bir zaman sonra sıkılıyorum ondan o cardio ise yararmı ilk sayfada paylastıgın?

Tiffanyden sıkılma zaten 10 dk videosu etkilide ben o yüzden hiç sıkılmıyorum. Tabikide etkili hep kilo verirsin hemde sıkılaşırsın o videoyla şimdi sana kalça videoları koyacam onlardanda beğendiklerini yaparsın :)

ben callan+mari+tiffany
tiffany 15 gün yapıcam bi 15 te zumba eklicem sonra :) burdakileri benim 1 haftadır yaptığım sporlara eklicem dönüsümlü olarak :)

30 dk zumba yapıldı nasılda özlemişim 2 yıl sonra zumba yapmak iyi geldi resmen rahatlattı ama şuan aşırı terliyim azıcık dinlenim ya zumbanın diğer bölümünü yaparım yada fitnessblender yapıp peşine tiffany yaparım :KK6:

30 dk zumba yapıldı nasılda özlemişim 2 yıl sonra zumba yapmak iyi geldi resmen rahatlattı ama şuan aşırı terliyim azıcık dinlenim ya zumbanın diğer bölümünü yaparım yada fitnessblender yapıp peşine tiffany yaparım :KK6:
ben hepsini bitirdim valla yarım saaat yetti bana :) zumba yapcak alanım yok suan kücük odamda yaptım evde misafir varken dusun D:

ben hepsini bitirdim valla yarım saaat yetti bana :) zumba yapcak alanım yok suan kücük odamda yaptım evde misafir varken dusun D:
misafir varken vuhuuuuuuu :KK9:
ay benimde hiç halim yok yarında sınavım var :mad:
tiffany ve detoks yoga yapayım bari arınayım kötülüklerden :KK70:

Gece ölçülerimi yazcam demiştim. utanıyorum :KK43: ama yazayım ;

bel: 96
göğüs: 95
kalça: 102

şimdi ısınma hareketleriyle başlıyorum sonrasındaysa fitness blender :rolleyes:

ay yaptım yaptım müthiş bi video :KK70:
leslie 3 milden daha az zamanı ama ondan daha cok yorucu ve terletici :KK70:
cok sağol böyle bişiyi paylaştığın için :KK68:

ay yaptım yaptım müthiş bi video :KK70:
leslie 3 milden daha az zamanı ama ondan daha cok yorucu ve terletici :KK70:
cok sağol böyle bişiyi paylaştığın için :KK68:
Rica ederim canim ☺
Ay ben finallere calismaktan olcu alamadim sabahta 6da cikacam yola offff oleyim ben ya sabah 5 dk alayim not alayim bi yere bari eve gelincede tabloyu olustururum artik ☺

X