- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
eşin bir daha aramadı mı?İzmirdeyim ve telefonumla ilgili yaşadığım problem yüzünden pek giremiyorum buraya. Kusura bakmayın...
evi terkettiğime inanmayanlar var ama terkettim yani sizleri nasıl ikna edebilirim buna bilemiyorum. Yapmadığım birşeyi yaptığımı söylerek ne kazanabilirim?
Mesajlaştık. Eşim de şöyle bir problem var lafı söylüyor ama sonrasın da ben öyle söylemek istemedim sinirliydim, sende sinirliyken söylüyorsun diye kıvırıyor. Ben o kadar şerefsiz bir insan mıyım? Falan yazmış. Ben sensiz yapamam sen bensiz ama eğer boşanma celbini gönderirsen bende boşanırım falan dedieşin bir daha aramadı mı?
ne yapmayı planlıyorsunMesajlaştık. Eşim de şöyle bir problem var lafı söylüyor ama sonrasın da ben öyle söylemek istemedim sinirliydim, sende sinirliyken söylüyorsun diye kıvırıyor. Ben o kadar şerefsiz bir insan mıyım? Falan yazmış. Ben sensiz yapamam sen bensiz ama eğer boşanma celbini gönderirsen bende boşanırım falan dedi
Bilmiyorum. Bu evliliği herkesin dediğine yapmayı planlıyorsun
o zaman bulunduğun yerde bir müddet kal mümkünse bir ay iki ay üç ay kafanı net topla eşinin telefonlarını da engelle görüşme duyma sesini kendini dinle kararını öyle ver.Bilmiyorum. Bu evliliği herkesin dediği
Gibi para için yapmadım. Ve çok zor oldu bu yuvayı kurmak. Şuan bütün hayatımı anlatasım var . Bu benim ilk yenilgim değil. Tecavüz gibi birşeyi tek başına atlatmış bir insanım. Kimsenin dediği gibi laf yemiyorum. Sadece yorgunum, 22 yaşındayım ama yaşanmışlığım çok fazla. Korkuyorum niye kimse bunu anlamak istemiyor ki
Bilmiyorum. Bu evliliği herkesin dediği
Gibi para için yapmadım. Ve çok zor oldu bu yuvayı kurmak. Şuan bütün hayatımı anlatasım var . Bu benim ilk yenilgim değil. Tecavüz gibi birşeyi tek başına atlatmış bir insanım. Kimsenin dediği gibi laf yemiyorum. Sadece yorgunum, 22 yaşındayım ama yaşanmışlığım çok fazla. Korkuyorum niye kimse bunu anlamak istemiyor ki
Burada herkes yazılanlar üzerinden yorum yapıyor. Bütün yasiminizi birkaç cümleden anlayamayiz. Hayatınızı yazıp dertleşmek isterseniz de okur destek olmaya çalışırız. Bu bölüm bunun için var. Eşinizle iletisiminizi en iyi siz bilirsiniz. Ama söylediği laflar kavga anında sinirle söylenecek laflar değil. Çok çiğ laflar. Hani denir ya kavgada bile denmez o kulvarda laflar bunlar. Ayrı kalmak size biraz iyi gelecek. Bir süre kafanızı dinleyin ilişkinizi gözden geçirin bu adamla olmak isteyip istemediginize öyle karar verin. Tabi bir de çaba gösterip göstermediği de önemli bu noktada. Bizim için hadi bosan demek çok kolay. Ama ilişkinizi siz bilirsiniz. Sadece biraz düşünmeye kendinizi toplamaya ihtiyacınız var.Bilmiyorum. Bu evliliği herkesin dediği
Utanıyorum arkadaşımdan bu kadar uzun süre isteyemem zaten o kadar param da yok altınları almadım evde bıraktım eşim 500 lira atmış hesabıma muhtemelen birkaç ay görüşmeyelim desem ailemi arayıp beni yerden yere vururo zaman bulunduğun yerde bir müddet kal mümkünse bir ay iki ay üç ay kafanı net topla eşinin telefonlarını da engelle görüşme duyma sesini kendini dinle kararını öyle ver.
Ablası değil canım..daha da vahim..Sende geçmişimdeki halimi gördüm. Şu an mantıklı düşünemiyorsun ama bir an önce kaç kurtul o adamdan.çünkü olay senin çalışıp calismaman değil.onun yapısı.
Kpss ye gir, benim atanan hemşire arkadaşlarım var okul bittikten sonra 1 yıl hazirlandilar ve ikisi de atandılar. Özelde nöbet falan çok yorucu olduğunu en makulunun devlette çalışmak olduğunu söylüyordu onlar da. Ve oyle çok aman aman üstün yetenekli de değiller, sadece çalıştılar ve atandılar.
Ayrıca şu konuya da değinmek istiyorum eşinin sırtında sen değil annesiyle ablası kambur bence :)) adamı resmen kullanıyorlar onlar anne ve abla olabilir ama eşin evli barklı biri ve ilk olarak kendi ailesine yani sana öncelik vermek zorunda. eşin para biriktirmek istiyorsa kendi hayatına baksın, kimse kimseye bakmak zorunda değilse annesiyle ablasina da bakmasin o zaman onlar yatalak mi?Sakat mı?bakıma mi muhtaç. Adam kendisiyle çelişiyor resmen. Sana yükleniyor ama annesinin ablasının evini de paşa paşa ödüyor bu durumda kim kambur? Ev kredisi biter yarın başka bir şey çikar emin ol.bu böyle sürüp gider sen de arada mahvolan hayatinla kalırsın.bence kaç
Altınları hangi akılla evde bıraktın, dönme niyetin var o zaman.Utanıyorum arkadaşımdan bu kadar uzun süre isteyemem zaten o kadar param da yok altınları almadım evde bıraktım eşim 500 lira atmış hesabıma muhtemelen birkaç ay görüşmeyelim desem ailemi arayıp beni yerden yere vurur
Abisi değil erkek kardeşi. 23 yaşında 2 çocuk babası. Atanamayan bir ablası var arada ona da destek oluyor birde İstanbul’da evli ama eşi çalışmayan bir ablası var her gittiğimiz de 100-200 ona da veriyor. Annesi, eltim ve görümcem aynı evde yaşıyor o evin kredisini ödeyip annesine de 500-1000 arası veriyorAblası değil canım..daha da vahim..
Annesi, abisi , abisinin esi ve cocuklari
Utanıyorum arkadaşımdan bu kadar uzun süre isteyemem zaten o kadar param da yok altınları almadım evde bıraktım eşim 500 lira atmış hesabıma muhtemelen birkaç ay görüşmeyelim desem ailemi arayıp beni yerden yere vurur
Hayır bana hırsız demesin diye bıraktım. Bir keresinde harcadım diye demişti hemde annemi arayıp onlara dedi bende aileme bulaşmasın diye almadımAltınları hangi akılla evde bıraktın, dönme niyetin var o zaman.
Evet Yanımda para olmadığını biliyordusiz evi terkettiniz ama eşiniz size para yollamış doğru mu
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun..Evet Yanımda para olmadığını biliyordu
Evet Yanımda para olmadığını biliyordu
İzmirdeyim ve telefonumla ilgili yaşadığım problem yüzünden pek giremiyorum buraya. Kusura bakmayın...
evi terkettiğime inanmayanlar var ama terkettim yani sizleri nasıl ikna edebilirim buna bilemiyorum. Yapmadığım birşeyi yaptığımı söylerek ne kazanabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?