Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

eşin bir daha aramadı mı?

eşin bir daha aramadı mı?
Mesajlaştık. Eşim de şöyle bir problem var lafı söylüyor ama sonrasın da ben öyle söylemek istemedim sinirliydim, sende sinirliyken söylüyorsun diye kıvırıyor. Ben o kadar şerefsiz bir insan mıyım? Falan yazmış. Ben sensiz yapamam sen bensiz ama eğer boşanma celbini gönderirsen bende boşanırım falan dedi

ne yapmayı planlıyorsun

ne yapmayı planlıyorsun
Bilmiyorum. Bu evliliği herkesin dediği
Gibi para için yapmadım. Ve çok zor oldu bu yuvayı kurmak. Şuan bütün hayatımı anlatasım var . Bu benim ilk yenilgim değil. Tecavüz gibi birşeyi tek başına atlatmış bir insanım. Kimsenin dediği gibi laf yemiyorum. Sadece yorgunum, 22 yaşındayım ama yaşanmışlığım çok fazla. Korkuyorum niye kimse bunu anlamak istemiyor ki

o zaman bulunduğun yerde bir müddet kal mümkünse bir ay iki ay üç ay kafanı net topla eşinin telefonlarını da engelle görüşme duyma sesini kendini dinle kararını öyle ver.

sen bu sıkıntı içinde bir de buradakilerin sana inanmaması veya para için evlenmen vs gibi söylemlerini neden dert ediniyorsun? zaten hassasın bir de burdaki yorumları okuyup üzülmeye gerek var mı? seni biz tanımıyoruz neler yasadıgını bilemeyiz, anlattıgın kadar ancak yorum yapıyor millet burda...Bence bi kendinle kal ve düşün tart ölç biç iyice...

Burada herkes yazılanlar üzerinden yorum yapıyor. Bütün yasiminizi birkaç cümleden anlayamayiz. Hayatınızı yazıp dertleşmek isterseniz de okur destek olmaya çalışırız. Bu bölüm bunun için var. Eşinizle iletisiminizi en iyi siz bilirsiniz. Ama söylediği laflar kavga anında sinirle söylenecek laflar değil. Çok çiğ laflar. Hani denir ya kavgada bile denmez o kulvarda laflar bunlar. Ayrı kalmak size biraz iyi gelecek. Bir süre kafanızı dinleyin ilişkinizi gözden geçirin bu adamla olmak isteyip istemediginize öyle karar verin. Tabi bir de çaba gösterip göstermediği de önemli bu noktada. Bizim için hadi bosan demek çok kolay. Ama ilişkinizi siz bilirsiniz. Sadece biraz düşünmeye kendinizi toplamaya ihtiyacınız var.

o zaman bulunduğun yerde bir müddet kal mümkünse bir ay iki ay üç ay kafanı net topla eşinin telefonlarını da engelle görüşme duyma sesini kendini dinle kararını öyle ver.
Utanıyorum arkadaşımdan bu kadar uzun süre isteyemem zaten o kadar param da yok altınları almadım evde bıraktım eşim 500 lira atmış hesabıma muhtemelen birkaç ay görüşmeyelim desem ailemi arayıp beni yerden yere vurur

Ablası değil canım..daha da vahim..
Annesi, abisi , abisinin esi ve cocuklari

Reactions: Den
Altınları hangi akılla evde bıraktın, dönme niyetin var o zaman.

Ablası değil canım..daha da vahim..
Annesi, abisi , abisinin esi ve cocuklari
Abisi değil erkek kardeşi. 23 yaşında 2 çocuk babası. Atanamayan bir ablası var arada ona da destek oluyor birde İstanbul’da evli ama eşi çalışmayan bir ablası var her gittiğimiz de 100-200 ona da veriyor. Annesi, eltim ve görümcem aynı evde yaşıyor o evin kredisini ödeyip annesine de 500-1000 arası veriyor

siz evi terkettiniz ama eşiniz size para yollamış doğru mu

esınde yorulmus herkese para vermekten bence acısını senden cıkarıyor bıraz senı ozlesın uzak dur sonra karar verırsınız neresındesın ızmırın

Evet Yanımda para olmadığını biliyordu

düşündüm de konuyu detaylı acıklamadın sen...eşin o kadar da kötü değil sanki...ne adamlar var evi terkedip gidene ne para vericem der...daha once de soyledim sana 1500tl veren bir eş var ortada harclık olarak...yani bu adam benim paramı yiyorsun lafını hangi tartısma hangi olay uzerine soyledi? o da onemli...adam o kadar cimri olsa psikolog parası falan asla vermezdi...şu an bile seni düşünüp para gönderiyor...o soyledigi sozlerin baslangıcını falan detaylı anlatırsan sana daha cok yardımcı olabiliriz

Calismiyorum bekarken çalıştığım halde şu an işi bıraktım. Eşim bu lafların bir gramini kullanmadi kullansa sanırım eşim olmazdi?

Ben de yukarıda bi arkadaşın yazdığına katılıyorum herkese para yetiştirmeye çalışarak yıpranmış ve acısını senden çıkarıyor gibi görünüyor. Şimdilik uzak dur kendine gelmeye çalış anlaşılan o ki sen de çok yorulmuş yıpranmışsın ikinizin de biraz sakin kalmaya ihtiyacı var.

Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah en güzeli neyse senin için o olur, üzülme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…