Senin çok büyük bir avantajın çar, garanti bir mesleğin var elinde. Bunun için içini ferah tut.
Zorlu şartlarda da olsa, iş bulabilirsin aradığında.
Ama akıllıca hareket etmelisin.
Eşin seni sevmiyor belli. Annenin de sana aynı şekilde davrandığından bahsetmişsin. Küçükken böyle ezilerek büyümüş Kişiler, evliliklerinde de yanlış tercih yapıp, böyle kendilerine aynı şekilde davranan insanları seçiyorlar. Psikolojik bir durum bu ve ben de aynı şeyi yaşadım. Seninkisi kadar olmasa da. Bir annemle, bir eşimle uğraşıyorum.
Planlı programlı davranmalıydın. Buradakilerin gazına gelip, hemen evi terk etmemeliydin. Bugün ben boşanmak istesem, 40 bin türlü ayarlama yapar, işimi garantiye alır, birikimimi kenara koyar, öyle boşanır, evden ayrılırdım. Gerekirse, 1 sene de beklenir, hiç niyetini belli etmeden, iş bulunur, yaşamak için uygun şartlar oluşturulur ve öyle ayrılabilir insan.
Evden gidip gelmeler, yalnızca senin ciddiyetini düşürür. Gittiği gibi gelir izlenimini yaratır.
Yapacağın şey, zor kolay bakmadan bir iş bulmak. Kalacağın yeri, lojman filan da olsa ayarlamak.
Arkadaş yanında ne kadar kalacaksın? Bin düşün, bir Adım at. Kadınlar çok güçlü emin ol ama etrafındakiler kendi güçsüzlüklerini seni ezerek gidermeye çalıştıkları için, sen kendi gücünü bilmiyorsun henüz. Onu keşfettiğinde, eşine ve annene de rahatlıkla karşı koyabileceksin.