Ben eşim cimri,bana para vermiyor demedim hiç. Ben çok tutumluyum da demiyorum hatta bunu hiç demiyorum asla tutumlu değilim. Ama evimiz,arabamız varken ve hele ki eşim herkese bu kadar verirken neden ben tutumlu olayım onu anlamıyorum?
Tartışma şurdan çıktı. Kardeşi şuan askerde ve evlilikleri 2 çocuğa rağmen çok kötü. Çünkü karısına ve çocuklarına gerek sözlü gerek fiziksel şiddet uygulayan bir insan. En son karısını saçından tutup kapının önüne koymuş ve bize de bunu çocukları bırakıp tatile gitti diye anlattılar. Biz bayram için gittiğimiz de eltim bunları anlattı kimse de sesini çıkarmadı. Bende çıldırdım. Çünkü işin aslını bilmediğim için eltimi çocuklarını 1 ay boyunca bıraktığı için kınamıştım. Gerçekler ortaya çıkınca kaynanama seninde kızın var nasıl vicdanın el veriyor bu zulmüne dedim. Ben birşey dersem bana da vurur dedi. Bende eşime sen nasıl abisin niye bir dur demiyorsun dedim oda sen karışma, diyorum ama dinlemiyor falan dedi. Bende kaynanamın yanında senin oğlun insan evladı değil dedim. Karısına,çocuğuna zulüm ediyor sizde sessiz kalıyorsunuz size de birşey demiyorum dedim. Eşim de haddini bil annemin yanında düzgün konuş dedi. Bu olay sonrasında da ben ona kardeşin hem paranı yiyor hemde senin saymıyor dedim die bana “eşşek gibi çalışıyorum sende yiyorsun, milleti eleştiriyorsun da senin ne vasfın var, ondan ne farkın var” cümlelerini sarf etti. Karısı gitsin boşansın sanane, senin evliliğin çok mu düzgün, dilin 3 metre diye uzadı gitti bu konuşma.