Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Acaba aşırı bi harcama mı yapıyorsunuz gerçekten eşiniz kendini kötü hissedecek kadar?

Böyle bi insanla hayat gecmez. Sizi kabullense demez boyle seyler. Ben calisiyorum ayni seyleri param olduğu halde yasiyorum. Gizli olarak internetten siparis verip evime degil baska adrese kargoyla istiyorum. Carsiya gideriz magazaya girmemi istemez bi sey alacak diye. Allah bildigi gibi yapsin boyle insanlari..

Öncelikle eşinizin çok büyük bir uslup sorunu var , bu ne terbiyesizlik ? İnsan eşim dediği bi insanla nasıl böyle konuşabilir ? Bir sürü paramı yedin ne demek ? Yürütemiyorsan evlenmeseydin ne demek ? Bunları size söylemesine asla müsade etmeyin ve kendinizi de kambur gibi hissetmeyin . Paranı kullanmamı istemiyorsan evlenmeseydin diyin. Hem evlilikte senin paran benim param gibi bi düşünce varsa bu iki insan bir olamamış demektir.bence oturun bi bunu konuşun. .

En kısa sürede çocuk doğmadan boşanın ki sizi çocukla tehdit edemesin.
Çünkü lohusalık çok berbat ve güç tüketen bir durum.

Allah yardımcınız olsun.

Amin canim. Ailecek tam karari veremedik simdi mi dogum sonrasi mi diye. En dogrusunu yapip gidecegim.
3 doğum yapmış birisi olarak gebelik ilerlemeden derim.
Son aylar çok ağırlaşıyor insan.
Doğum sonrası kanından canından olan insanlardan bile nefret edecek hale geliyor insan.

Hepinize tekrar yorum yaptığınıziçin teşekkür ederim. Açtığım konuyu nasıl kapatabilirim bileğisin olan var mı? Ve lütfen birbiriniz kırmayın.

Ne cirkin bir üslubunuz var! Olasılıklar uzerine konuşuyoruz ve Biz bunu durup dururken soylemedik..
Konu sahibi meslegi geregi eşim kendi uzerine ev alamaz yazdi hanim efendi. Hangi kanunda yazıyor gumruk muayene memurlari kendi uzerlerine ev alamaz diye??? Konunun tamamini okuyunca fark ettik ki ortada esinin calismasini istemesinden cok daha buyuk sorunlar var. konu sahibinin ise sadece bununla dertlenmesi bir garip geldi.. Rusveti falan bir kenara birakalim da... Adam doğmamış evladina kiymiş kalkip paranin calismanin mevzusunu yapiyor konu sahibi..

Fakir mi? Çok komiksiniz.. acaba evime giren 1 aylık geliri kazanmak icin siz kim bilir kac ay calismak zorundasiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…