- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Bende bu mesajına takıldım. Tecavuze mi uğradın? Kocan mı yaptı sana bu kötülüğüBilmiyorum. Bu evliliği herkesin dediği
Gibi para için yapmadım. Ve çok zor oldu bu yuvayı kurmak. Şuan bütün hayatımı anlatasım var . Bu benim ilk yenilgim değil. Tecavüz gibi birşeyi tek başına atlatmış bir insanım. Kimsenin dediği gibi laf yemiyorum. Sadece yorgunum, 22 yaşındayım ama yaşanmışlığım çok fazla. Korkuyorum niye kimse bunu anlamak istemiyor ki
İnan’ın hiç önemli değil.Neden bu kadar yükleniyorsunuz ki. Ne gerek yani.
sanırım yapılan yorumlardan sonra paylaşmak istemediğim bir konu. Öyle ki bağırmadın sende istemişsindir diyecek hemcinslerimiz var.Bende bu mesajına takıldım. Tecavuze mi uğradın? Kocan mı yaptı sana bu kötülüğü
Ama eşim değil. Öyle bir insan da değil. Onu zan altında bırakmayayım.Bende bu mesajına takıldım. Tecavuze mi uğradın? Kocan mı yaptı sana bu kötülüğü
Ben bılmek ısterim sensin yanında olacak kadınlarda vardır burda. Ama bana tecavuz sonrası yapılan zorakı evlılık gibi geldı bu. Umarım kocan degıldır bunu yapan umarım evlenmek zorunda kalmadınsanırım yapılan yorumlardan sonra paylaşmak istemediğim bir konu. Öyle ki bağırmadın sende istemişsindir diyecek hemcinslerimiz var.
İyi bariAma eşim değil. Öyle bir insan da değil. Onu zan altında bırakmayayım.
Ben bılmek ısterim sensin yanında olacak kadınlarda vardır burda. Ama bana tecavuz sonrası yapılan zorakı evlılık gibi geldı bu. Umarım kocan degıldır bunu yapan umarım evlenmek zorunda kalmadın
Çok hassas bir konu ve ben bu konu da ki en ufak bir imaya dahi tahammül edecek gibi değilim. Evliliğim zora ki değil de ama ne yalnız kalabilecek gücü neden yeniden başlama gücünü kendim de bulabildim. Alışkanlığın ve başka insanları tanımaya dahi bulamadığım enerjimi emek verdim kaç yıl sonu evlilik olsun diye girdiğim bir yol. Belki kaçış belki kurtuluş. Ama kırık dökük ...Ben bılmek ısterim sensin yanında olacak kadınlarda vardır burda. Ama bana tecavuz sonrası yapılan zorakı evlılık gibi geldı bu. Umarım kocan degıldır bunu yapan umarım evlenmek zorunda kalmadın
İnanın bu yazdıklarınıza çok çok üzüldüm.sanırım yapılan yorumlardan sonra paylaşmak istemediğim bir konu. Öyle ki bağırmadın sende istemişsindir diyecek hemcinslerimiz var.
Bir süre terapiye gittim aslında ama sonra bıraktım. Teşekkür ederim beni anladığınız içinİnanın bu yazdıklarınıza çok çok üzüldüm.
Ben fevri hallerinizin, eltinizi hararetle savunmanızın altında bu travmanın yattığını düşünüyorum. Hem evliliğiniz hem kişisel psikolojik sağlığınız için terapi almayı düşünmez misiniz? Size daha iyi nasıl yardımcı olabilirim?
Bence bir müddet daha terapiye devam etmeniz size iyi gelecek. Tüm konuyu yorumlamam gerekirse eşiniz aslında kötü biri değil, sadece iletişim problemi yaşıyorsunuz. Birbirinize biraz zaman verin, kafanızı dinleyin, ben çözeceğinize inanıyorum.Bir süre terapiye gittim aslında ama sonra bıraktım. Teşekkür ederim beni anladığınız için
Canım bir kişinin mesleği gereği kendi üstüne ev araba alamaması ,kardeşinin üstüne alması o mülkün parasını karşılayacak bir maaş almamasındandir.Gumruk muhafaza,muayene memurlukları rüşvet ile en çok karşılaşılan memurluk alanlarıdır.Adam müsteşar değil,memur sonuçta..8000 TL alıyor olsun,yine konu sahibinin bahsettiği harcama kalemlerini karşılayamaz.
Konu sahibi ısrarla dönüp dolaşıp "mesleği gereği üstüne mal alamaz" demese böyle bir ithamda bulunmazdim inan.T.C vatandaşı herkesin hakkıdır mülk sahibi olmak.Harcama kalemleri desen ayrı bir handikap.Konu sahibinin ise dönüp dolaştığı ; ailesinde ki herkes yiyor ben mi göze batıyorum!!Aklimdan gecenleri yazmissiniz. Resmi maasi tas catlasin 4500-5000 TL dir. Evi var, arabasi var. Annesinin ev kredisini oduyor ve kardesine veriyor sadece bunlarin toplami 3000 tl civarinda. Uzerine Kendi evini gecindiriyor. Arkadaşa da 1500 tl veriyor.. Bunların hepsini kendi maasiyla yapmasi mumkun degil.. Adamin istanbul"dan gitmek istememesinin de sebebi bu demek ki. Istanbul'da kimin eli kimin cebinde belli degil.. Buyuk sehir gelen milyonlarca posta var. Demek ki gumrukten geçmeyecek seyi gecirtip bunlardan gelen parayla yolunu buluyor.. Kucuk bir il e giderse muslugun suyu keilecek tabi. Rusvet yiyen insandan ne hayir gelir ki zaten. Vay canina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?