- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi gulebilmek
-
evet amatör resim çalışmaları...bu sene karakalem ve suluboya yapıyorum ben de.ama gidince yağlıboya malzemesi de alıyorum,yaparım diye.evde her boyutta tuval var,düşün artık.
Turkiyedeyken kahve ve donuta çok para harcardım
Burada hiçbişey yok mesela en yakın donutcu başka sehirde o yüzden tek harcamam market, okulda yersem arada okul kantini
Toplu taşıma yok taksiye de harcıyorum
Fazla dışarı çıkamıyorum, ama gidersem arada kahve sinema vs
Bir de bazen odada yemek yapamıyorum yemek söylediğim oluyor
Sigaram yok
Bir ara bira içerdim bağımlı gibi değil tabi ama bir olaydan sonra bıraktım (gerçi onu masraftan saymasak da olur çok ucuz burada)
Örgü örüyorum en son Istanbuldan şiş vs almıştım
Bir de bu ay duty free den çikolata almıştım almaz olaydım euro ile işlediğini unuttum
Ama hedefim para biriktirmek, 4 ay sonra sevgilim askerden gelecek yanıma gezebilmek için çünkü burası acayip pahalı. Gerçi istanbul da böyleydi
Ay canım yaa onların mutluluğu sana yetiyor demek ki ne güzel :)Düzenli tek harcamam Mehmet Efendi Türk kahvesi ve görünüşünü beğendiğim faklı defterlerAa azmış ya.Oysa eşim ve çocuklarıma harcadıklarımdan niye kendimeymiş gibi zevk alıyorum ki
Nasıl anladınız?Kıbrısta ogrencisin sanırım:)
Ben de orda okudum. Toplu tasıma yok, taksi, pahalılık, odada yemek yapmak, duty free anahtar kelimeler:) tadını cıkar, o gunleri cok ozluyorum.Nasıl anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?