- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi gulebilmek
-
Yok yetmiyor aslındaAy canım yaa onların mutluluğu sana yetiyor demek ki ne güzel :)
Bende kitaplara bayılıyorum ama mesela 3 4 ay önce bir sahaftan temiz ama ikinci el 50 ye yakın kitap aldım bana baya gidecektir sizde böyle birşey yaoabilirsiniz. Aynı yün falan bendede oluyor mesela bu ay yüne 50 tl harcadım. Ama bir yandan yaptıklarımı satıyorumda.Mutfak masrafı dedik,aileye verilen paralar ,vs. dedik te dedik . Kendiniz için vazgeçemediğiniz harcamalar mutlaka vardır. Kiminiz sigarasından , kiminiz makyaj malzemelerinden vazgeçemez. Aylık mutlaka kendiniz için harcamalarınız olur. Misal ben her ay en az 2 kitap alırım. Yün alırım vs. Bu bir dert değildir ama her ay sinemeya gitmesem ölmem. Ama daha önce yazdığım bir yorumun birinde kitap okumadan yapamam demiştim. Sizin de varmı böyle vazgeçemediğiniz şeyler. Anket tadında oldu bu post. Varsa ne kadar harçarsınız ? Kalın saygıyla ve sevgiyle :)
O kupe takintisi bende de vardiParamın her ay 3'te 2'si aileme gidiyor.
Kendime kalanla;
Aksesuar takıntım var maalesef, dışarıya her çıktığımda (ayda en az 15 kez sokağa çıktığımı düşünün) mutlaka ama mutlaka 2 çift küpe alırım.
Kupa takıntım var, görünce dayanamıyor, alıyorum.
Sevdiklerimi mutlu etmek için ufak tefek hediyeler kesin alıyorum, yiyecekte oluyor, eşya da.
Sinemayı çok seviyorum, ayda 1 kere mutlaka yapmaya çalışırım, yapmadığımda da eksik hissediyorum. Sinemada izlemenin keyfini ayrı seviyorum. Yalnız evde de gün aşırı film izlerim :)
Her kadın gibi kıyafete de düşkünlüğüm çok, üst baş alışverişi kesin oluyor. İndirimleri yakalamaya çalışıyorum sadece. Genelde internetten yapıyorum bu alışverişleri, ama daha çok teşvik ediyor diyeyim, mağaza da 100,00 tl olan bir ürünü 25,00-30,00 'a yakaladığımda kalan parayı da mutlaka başka şeylere harcıyorum. Bir de gerek olmadığı halde indirim görünce alıyorsun, ucuz buldum diye.
Çalışan biri olduğum için her pazar benim kendime ayırma günümdür. Ya gezerim dışarıda bir ton para harcarım, yemeden asla kısmıyorum, 6 gün çalıştım hakettim diye :) Ya da evdeysem stok yapıyorum abur cubur, şu sıra onlara verdiğim parayı kumbaraya atmaya niyetlendim, iyi gidiyor tavsiye ederim.
Kahvenin her çeşidine takıntım var, ölürüm de kahvesiz kalamam. Bizim aile de kahveyi hiiiiiç kimse sevmez çaycılar daha çok, o yüzden o bana ait şahsi harcama oluyor
Ay sonunda da kredi kartı ekstremi görünce şok oluyorum, ben ne ara bu kadar harcama yaptım diye :)
Uslu uslu ödüyorum sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?