Kendi harcamalarınız

Bende ev eşyalarına çok bakarım,ama daha bugün mesela,içimden,evet çok güzelsin,ama bana lazımmısın,değilsin bence dedim ve zor da olsa yürüdüm gittim
Ben alma işini hediyeyle tatmin ediyorum.
Mesela yeğenlerimin ya da arkadaşımın doğumgünü yakınsa ve güzel bir şeyi uyguna bulduysam alıp kenara koyuyorum.Aynı şekilde ev hediyesi ya da elim boş gitmeyeyim hediyeleri bulunduruyorum elimin altında.
Hem birikmiyor,hem işe yarıyor

Dermo kozmetik cinsi cilt bakım ürünlerine ve yemeğe para verrim çoğunlukla giyim çok fazla almam.

Selam herkese.benim ayakkabı takıntım vardı onu yendim şükür aynı şekilde kitapta. Onu da yendim :) nasıl derseniz mağazalara gitmeyerek, bakmayarak. Yoksa alırım. Sigaram var maalesef

Ne sigaram var, ne kozmetik masrafım, ne de rutin olarak ilgilendiğim bir hobimOt gibi yaşıyorum sanırım.
Düzenli olarak yaptığım tek şey 3 haftada 1 kez kaş aldırmak...

O kupe takintisi bende de vardi
Cesit cesit her gun takardim
Sonra ne olduysa uzun bir sure kullanmadim simdi istesemde kullanamiyorum aninda alerji oluyor kulagim...cok ozledim kupe takmayi
İlk imitasyon küpe takmaya 13-14 yaşlarında başladım, o zamanlar felaket alerji oluyordu kulaklarım anlatamam.
Altın dışında gümüş bile takamıyordum düşün, yara oluyordu resmen ilerledikçe.
Yalnız vazgeçmedim, alerji bittikçe yine taktım, sonuç olarak şu an hiç öyle bir şey olmuyor.
Cildi alıştırmakla alakası var diye düşünüyorum :)

Kendimden hiç kızamıyorum kendimi üzmüyorum bu da sıkıntı cebim ağlıyor hoş :))
Ama kıyafetten vazgeçmem sanırım öyle bi doyumsuzluk
Roman güzel bi yatırım ama vazgeçmeyin

Kıyafetten geçemiyommm aç kalırım ama ondan vazgeçemiyorum ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…