- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi gulebilmek
Her ay 1 akşam mutlaka dışarıda yeriz. Ama topuklu ayakkabı/abiye havasında yemeklerimiz olur (İşim gereği bu tür restaurantları insanlara tavsiye etmem gerekiyor, e mecbur gidip de test etmem lazım)
Yine her ay mutlaka bir haftasonu memleketime giderim uçakla. Cuma akşam gider pazar akşam dönerim. Cumartesi günü de memlekette Ulus Pazarı olur, oradan bişiler alırım.
Benim insan çocuğum yok ama köpek evladım var. Ona takıntılı derece alışveriş yaparım. Zaten 2 kilo maması 150 TL.
Arabamın kredisini de ödeyince maaşım biter
Ondan sonra servisle işe, işten eve 
Onların dışında, sigara içmem, makyaj asla yapmam, kuaföre saçımı kestirmek dışında ihtiyaç duymam (saçımı da eşim boyar), pahalı/marka elbise çok fazla almam, alırsam da internetten alışveriş yaparım ya da Pazardan
Bir tane motorum var elektrikli, her yere onunla giderim, arabayı şehir dışı ve yağmurlu havalarda kullanırım, benzin bitince de eşim arabayı alır doldurur getirir.
Yine her ay mutlaka bir haftasonu memleketime giderim uçakla. Cuma akşam gider pazar akşam dönerim. Cumartesi günü de memlekette Ulus Pazarı olur, oradan bişiler alırım.
Benim insan çocuğum yok ama köpek evladım var. Ona takıntılı derece alışveriş yaparım. Zaten 2 kilo maması 150 TL.
Arabamın kredisini de ödeyince maaşım biter

Onların dışında, sigara içmem, makyaj asla yapmam, kuaföre saçımı kestirmek dışında ihtiyaç duymam (saçımı da eşim boyar), pahalı/marka elbise çok fazla almam, alırsam da internetten alışveriş yaparım ya da Pazardan