- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.236
- 333
- Konu Sahibi gulebilmek
-
Ben de kitaplarımı kütüphaneden alıyorum.Şöyle bir düşündüm de her ay düzenli aldığım bir şey yok. Bazı aylar rutin ödemelerim ve yatırım kalemlerim dışında 5 kuruş harcamıyorum hatta. Kitap almayı ben de çok severdim eskiden ama artık bu kesinlikle kitaplığımda olmalı dediklerim hariç almamaya özen gösteriyorum. Kütüphaneden ödünç alıyorum, ağaçlar kesilmesin.
Ben onları yıllar önce lazerle hallettiğim için öyle bir şeyin varlığı bile unutmuşum vallahi.Ben de kitaplarımı kütüphaneden alıyorum.
Benim her ay kuaför masrafım var.
Maalesef kıl,tüy işlerini kendi başıma halledemiyorum.
Saçla bir derdim yok,çok şükür.Ben onları yıllar önce lazerle hallettiğim için öyle bir şeyin varlığı bile unutmuşum vallahi.Saç için de senede 2 defa falan gidiyorum sanırım kuföre kestirmeye.
ilginç geldi , güzelmiş amaŞu hayatta verdiğim paraya yanmadığım tek şey domates
9-10 lira verdiğimi bilirim kilosuna
Onun dışında herşeyden kısarım
ihtiyaç hariç gerelsiz alışveriş yapmayı sevmem, her ay aldığım birşey yok açıkcası...Mutfak masrafı dedik,aileye verilen paralar ,vs. dedik te dedik . Kendiniz için vazgeçemediğiniz harcamalar mutlaka vardır. Kiminiz sigarasından , kiminiz makyaj malzemelerinden vazgeçemez. Aylık mutlaka kendiniz için harcamalarınız olur. Misal ben her ay en az 2 kitap alırım. Yün alırım vs. Bu bir dert değildir ama her ay sinemeya gitmesem ölmem. Ama daha önce yazdığım bir yorumun birinde kitap okumadan yapamam demiştim. Sizin de varmı böyle vazgeçemediğiniz şeyler. Anket tadında oldu bu post. Varsa ne kadar harçarsınız ? Kalın saygıyla ve sevgiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?