Kaza ile gelen bebek

Aynen nitekim biz de sayfalarca eleştirdik belli noktaları ama çocuğunu ver demek suç bi kere

Bu platformda evlat edindirme hizmeti yok Mune

cami avlusuna bırakmasından daha mantıklı sahiplendirmesi deyip bu saçma konuya yeterince zaman harcadığımı düşünerek takipten çıkmak en doğrusu.kazayla bebek olmaz!!

Aynen nitekim biz de sayfalarca eleştirdik belli noktaları ama çocuğunu ver demek suç bi kere

Bu platformda evlat edindirme hizmeti yok Mune
biz bize ver diyerek konu sahibinin yazdıklarına tepki gösteriyoruz! bebek sahiplenecek olsam gider yetiştirme yurdundan sahiplenirim.duyar kasmanıza gerek bi durum yok yanlış yerdesiniz!

cami avlusuna bırakmasından daha mantıklı sahiplendirmesi deyip bu saçma konuya yeterince zaman harcadığımı düşünerek takipten çıkmak en doğrusu.kazayla bebek olmaz!!

Amerikada cami kaç tane vardır ki avlusu olsun, o da senin yorumun ayrıca kadın aldırcam da demedi "cami avlusuna" bırakıcam da demedi

Bu kadar insan doğuracağını anladık da bir siz ikiniz cami avlusunü attınız ortaya, kadın doğuracam nasıl bakarız diyo, bizlerde başka eyalet Türkiyeye dönme ya da orda iş bulup çalışma aklı veriyoruz,ne hakla çocuğunu verecek size sizin sapık katil hasta vs olmadığınız ne malum bi kere

Herşeyi geç burası yeri mi, Türkiyede binlerce çocuk annesiz babasız tutan yok kuruma gidin işlem başlatın yutan mi oldu da ta Amerikadan bebek versin size konu sahibi

Konu sahibinin yorumu yok konuyu açtı gitti siz iki kişi çocuğu aldıracağı ya da cami avlusuna bırakacağı meselesine nasıl getirdiniz pes yani
simdi bu iki kisi isine gelnce ciddi istyrs cami avlusuna birakmktn iydir diyor islerine gelnce ironi yaptik demeye getiriyor. ben de bunun konusulmasinin bile yanlis oldugunu her alintiladigimda anlatmaya calistm. kadini elestirmek baska cocugu ver bana diyerek had asmak baska. muhtemelen anlamadilar.

kocaniza acidim ne diyeyim hic iyi bir es olarak gormuyorum sizi bir kere tepkileriniz her seyiniz asiri tipki buraya actiginiz konular gibi aylardir konusmuyoruz diyordunuz ne oldu adama tecavuz mu ettniz sikayet yerine artik kendinize gelin ve yuvaniza sarilin doktorayi dondurun felan filan

Konuya bir süre bakmadım,gelinen seviyeye bak,siz ne sahiplendirmesinden bahsediyorsunuz,konu sahibi affetsin,köpek yavrusundan bahsediliyor sanki.Siz kendinizi bebeğin iyiliğini mi düşünüyor sanıyorsunuz,,sözlerinizden hiç te belli olmuyor...

siz meb bursiyerisiniz anladığım kadarıyla. bebek durumunu meb e yazarak uzatma talep edebilirsiniz bu sürede de atılmazsanız doktoradan ki ordaki atılma şartlarını bilmiyorum, bir sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.

köpek yavrusu derken pardon? kıyaslamanızdan ortada düşünce yapınız.diyalog kuracağım bi kişi değilsiniz.herkez gibi eleştirmeniz gereken konu sahibi ve konusu! herkes şeytan siz melek evet

Maddi anlamda çocuğa nasıl bakacağız diye düşünmeyin. Unutmayın herkes kendi rızkıni yer. Ve Allah o çocuğu da rızkıyla gönderir. Belki fazla bile gönderir o günahsızın hatrına durumlarınız düzelir hem maddi hem manevi inşallah bunun için dua edin. Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…