- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi new_yorker
diger konular ile bana ver bakarim diyen kisinin cumlesi arasinda alaka yok. korunmayan her ksiiye kocasyla arasi kotuyken hamile kalan kisiye bana ver cocugu deme hakkiniz nerden var onu anlayamadim. en fazla elestirirsiniz. ama cozum diye bana ver diyemezsiniz. hele ki hamile bir kadinin psikolojisni belki yonlendirerek bunu hic yapamazsnz. diger hanfendinin karsiliksiz biraktigm gibi yorumlarini siznkini de birakiyrm bundn sonra. cunku kapalisiniz elestiriye ve anlamaya.
insan inanamiyor gercektenŞaka mısınız?
Burdan çocuk pazarlığı yapmak ne demek suç bu farkında mısınız sanki bir kase şeker istiyorsunuz ha
cok sukur akli selim birinin mantikli yorumunu okudu bu gozler.Aynen nitekim biz de sayfalarca eleştirdik belli noktaları ama çocuğunu ver demek suç bi kere
Bu platformda evlat edindirme hizmeti yokMune
biz bize ver diyerek konu sahibinin yazdıklarına tepki gösteriyoruz! bebek sahiplenecek olsam gider yetiştirme yurdundan sahiplenirim.duyar kasmanıza gerek bi durum yok yanlış yerdesiniz!Aynen nitekim biz de sayfalarca eleştirdik belli noktaları ama çocuğunu ver demek suç bi kere
Bu platformda evlat edindirme hizmeti yokMune
cami avlusuna bırakmasından daha mantıklı sahiplendirmesi deyip bu saçma konuya yeterince zaman harcadığımı düşünerek takipten çıkmak en doğrusu.kazayla bebek olmaz!!
biz bize ver diyerek konu sahibinin yazdıklarına tepki gösteriyoruz! bebek sahiplenecek olsam gider yetiştirme yurdundan sahiplenirim.duyar kasmanıza gerek bi durum yok yanlış yerdesiniz!
sen önce benimle üslubunu konuyarak konuş.ben hafifletip cami avlusu dedim bu da ince bi ayrıntı kiliseye bırakmasından iyidirDoğru anlat o zaman hayret bişey ya
simdi bu iki kisi isine gelnce ciddi istyrs cami avlusuna birakmktn iydir diyor islerine gelnce ironi yaptik demeye getiriyor. ben de bunun konusulmasinin bile yanlis oldugunu her alintiladigimda anlatmaya calistm. kadini elestirmek baska cocugu ver bana diyerek had asmak baska. muhtemelen anlamadilar.Konu sahibinin yorumu yok konuyu açtı gitti siz iki kişi çocuğu aldıracağı ya da cami avlusuna bırakacağı meselesine nasıl getirdiniz pes yani
sen önce benimle üslubunu konuyarak konuş.ben hafifletip cami avlusu dedim bu da ince bi ayrıntı kiliseye bırakmasından iyidirsinirlerim alt üst oldu size kolay gelsin
Konuya bir süre bakmadım,gelinen seviyeye bak,siz ne sahiplendirmesinden bahsediyorsunuz,konu sahibi affetsin,köpek yavrusundan bahsediliyor sanki.cami avlusuna bırakmasından daha mantıklı sahiplendirmesi deyip bu saçma konuya yeterince zaman harcadığımı düşünerek takipten çıkmak en doğrusu.kazayla bebek olmaz!!
köpek yavrusu derken pardon? kıyaslamanızdan ortada düşünce yapınız.diyalog kuracağım bi kişi değilsiniz.herkez gibi eleştirmeniz gereken konu sahibi ve konusu! herkes şeytan siz melek evetKonuya bir süre bakmadım,gelinen seviyeye bak,siz ne sahiplendirmesinden bahsediyorsunuz,konu sahibi affetsin,köpek yavrusundan bahsediliyor sanki.Siz kendinizi bebeğin iyiliğini mi düşünüyor sanıyorsunuz,,sözlerinizden hiç te belli olmuyor...
Maddi anlamda çocuğa nasıl bakacağız diye düşünmeyin. Unutmayın herkes kendi rızkıni yer. Ve Allah o çocuğu da rızkıyla gönderir. Belki fazla bile gönderir o günahsızın hatrına durumlarınız düzelir hem maddi hem manevi inşallah bunun için dua edin. Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahArkadaslar,
ABD deyim, bir kizim var 25 aylik. Esim isten kovuldu, benim maasim kesildi. Esim 4 ay sonra gecici, dusuk ucretli bir is buldu. Su an ucu ucuna geciniyoruz sukur. Benim doktora derslerim cok kotu, hani nerdeyse atilabilirim. Esimle aramiz da zaten iyi degil. Kizima zor bakiyoruz zaten, ama ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Tamamen kaza, hic istemiyorduk. Isyan etmiyorum, Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin, biliyorum bircok insan hamile kalmak icin ugrasiyor, ben de en az uc cocugum olsun istiyordum zaten ama o kadar ani ve o kadar zamansiz oldu ki, sindiremedim, alisamadim, cok saskinim, soktayim hatta uzgunum bayanlar.
Ne olur bana bir akil ve moral verin, ne yapacagim ben Allah in gurbet ellerinde, dar gelirle hem de doktoranin en zor zamanlarinda? Ilkine bakamiyoruz ki biz ikisini birden ne yapacagiz :'(
agziniza saglik.Konuya bir süre bakmadım,gelinen seviyeye bak,siz ne sahiplendirmesinden bahsediyorsunuz,konu sahibi affetsin,köpek yavrusundan bahsediliyor sanki.Siz kendinizi bebeğin iyiliğini mi düşünüyor sanıyorsunuz,,sözlerinizden hiç te belli olmuyor...