Kaza ile gelen bebek

Bak şimdi sen ve senin gibi konuşanlara ne atacağım.

Unicef Türkiyenin sayfası.

https://www.unicef.org/turkey/dcd05/_sum05_3.html

Olur da bakmazsanız - ki bakmazsınız maddelerden birkaçını kopyalayayım

• Gelişmekte olan ülkelerde 640 milyon çocuk yeterli barınma imkanlarından yoksun; her üç çocuktan biri.
  • 2003 yılında tüm dünyada daha 5 yaşına gelmeden ölen toplam çocuk sayısı: 10.6 milyon. Bu ölümlerin çoğu önlenebilirdi.
  • Yeterli su ve sanitasyon imkanlarından yoksun oldukları için her gün ölen çocuk sayısı: 3,900; yıllık ölüm sayısı: 1.4 milyon.
  • Rutin bağışıklama yoluyla her yıl ölümleri önlenebilecek çocuk sayısı: 2.2 milyon.

Ne kısmet ne nasip ama.

new_yorker ,
konunuzu bir takım yasal olmayan talepler nedeniyle kapadım ama açtırmak isterseniz bana veya bölüm editörü @Margarikotin'e mesaj atmanız yeterli.

Hanımlar,
konu sahibesi evlatlık verceğim mi demiş? İşi yok eşinin işi ve aralarındaki ilişki sıkıntılı, kadın bunalmış ve bu süreçte hamile olduğunu öğrenmiş, ikisini ne yapacağım derken birini camiye diğerini sinagog'a bırakacağım, birini Patrisya diğerini Hayriye abla alsın demiyor.

İroni, kinaye vb olsa dahi verin biz sahipleniriz gibi sözlerinde yasal olmadığını bilmenizi isterim, siz ironi yapıyor olabilirsiniz ama okuyanları yanlış yönlendiren cümleler kurduğunuzu fark etmenizi rica ediyorum.

Son hatırlatma dini içerikte yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…