Kaza ile gelen bebek

yorumlarni okumadm konuyu okudum sadece. polemik icin alintilamadm yazinizi. beni irrite etti inu belirttm. Allah soze de en kisa zmnda nasip etsn insallahh. iy ramazanlar
hanfendinin yorumundan önce konuyu açanın yorumlarına irrite olmanız daha mümkün aslında.hanfendi gayet doğru yazmış konu sahibi hep olumsuz konuşuo çünkü.Allah tan aldırmak istemiom yazmış sadece yazmakla kalmış.aldır desek aldırıcak.

Arkadasim neyapacagim nedemek hamile olupta ya aldiricam ya vericem yani nedemek hamileysen evlisin iyi yada kotu bu aslinda bana bir mucize aramiz duzelmesi icin demesi yerine ben neyapacagim demesi cok sacma bence

Hamile olupta ne yapacagim nedemek bir dusunun isterseniz siz???
konusunda tabi ki dogrucam tabi ki bakicam demis. ama bu surecte bu sikisiklikta nasil olur diye fikir edinmek istemis. bunun neresi garip. belki bi oneriye belki psikolojk destege ihtiyaci var. belki durumunu anlatip rahatlamak istedi sadece. neyi yargiliyosunuz onu bile bilmiyosunuz.

ben okudugmu algilayip yorum getiryrm. yani aldircam demeyen birine aldrck gibi duruyo diyemezsiniz. siz oyle dusunuyosunuz oyle anladiniz diye oyle olmuyor. ben cok tepki verildigini dusunuyrm ki yorumumla katildgm nokta ver bana ben bakarim denen kisimdi. boyle bi fikir olamaz. boyle bi yaklasim olamaz.

hep olumsuz konuşuyor çünkü konu sahibi aramız bozuk falan eşimlede falan filan diyor.nasıl bi fikir istiyor anlayamadık.

Yargilamak haddimize degil kimsenin hattine degil psikolojik olarak rahatmak isteyen derki nasil bir destek alabilirim der ne yapacagm demek ayri destek istemek ayri daha fazla uzatmayacagim anlayan anladi birtek zaten siz farkli dusunuyorsunuz herkes mantiksiz siz mantikli dusunuyorsunuz burada

hanfendi ben kimin ne dusundigune bakarak yorum yapmiyorum. israrla soyluyrm sizin ver bana ben bakarim demeniz yanlis hata ayip. yani sizle sanirim buraya kadar diyalog olusturmus olucam uzadi cunku.

eşimle aramız kötü durumumuz çok kötü eşim işsiz ötekine bakamıoz kazayla bebek oldu aldırmam ama ben napıcam ne demek?? başka nasıl bi çözüm üretebiliriz ben de diyorum bana versin durumum iyi eşimlede aram iyi.napak başka ne diyelim.kadın aldır dememiş bana ver demiş.aldır demil gibi rahatsız olmuşsunuz. bende bundan rahatsız oldum.

hanfendi ben kimin ne dusundigune bakarak yorum yapmiyorum. israrla soyluyrm sizin ver bana ben bakarim demeniz yanlis hata ayip. yani sizle sanirim buraya kadar diyalog olusturmus olucam uzadi cunku.

Aynen cok uzadi ayip degil bence ben iste cozum sunuyorum bakamayacak surumdaysa eger ki istemedigide aslinda cok belli benim sahiplenmem bu durumda nekadar yalnis siz soyleyin

hep olumsuz konuşuyor çünkü konu sahibi aramız bozuk falan eşimlede falan filan diyor.nasıl bi fikir istiyor anlayamadık.
hamile biri bu cocugu istemyrm demiyor ki ver bana diyor baska biri. bu had asmaktir. bu yanlistir.

Cocugunuzu saglikla kucağınıza alin. Tek onerim dogumdan sonra dogum kontrol yöntemlerini iyice arastirin. Hangi yontemi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama prezevatifinde bir kullanma talimati var haplarinda. iyice okuyun ki 3. Cocuga yanlışlıkla hamile kalmayin.

siz bence bana ver kısmını okuyosunuz sadece.son msjımı anlayarak okuyunuz.
canim anlasilmicak kadar komplike konusmuyoruz. bence biz birbirmzi anliyoruz ve dusuncelermize katilmiyoruz. sana cocugunu ver bna diyen mantikli geliyor bana boyle bi konuda ver bana bebegini diyen kisi mantikli gelmiyor yanlis geliyor. kadin konusunu anlatti diye ne munasebet ne cesretle baskasi bu hakki kendinde gorup cocugu bana ver der. imayla lakaytlikla vs. bu hos degil. evden is yap diyin okulunu dondur diyin vs. cozum bumu cocugu ver bana???

katılıyorum.
KAZA kelimesinin anlamı, yanlışlıkla meydana gelen ve olumsuz sonuçlara yol açan olaydır.
sen adamla sevişiyorsun bile isteye yapıyorsun sonra "kaza" oldu. yok ya? daha kullandığımız, konuştuğumuz dilimizden haberimiz yok. sanki komşu yaptı. ha buna planlanmayan hamilelik, istenmeyen hamilelik falan denebilir de kazayla hamile kaldım lafı komik.

Sizinle uzun uzun tartisip duramayacagim mubarek ayda ben kimseyi uzmek degil niyetim ben yazmasindan bunu anladim ve bu sekilde cvp yazdim ojadar mantikli olsaniz zaten dikkatlice okur nedemek istedigini anlardiniz dahada yazina cevap vermeyecegim uzatmanin anlami yok milletin yanlislari icin baskariyla tartismK bana yakismax

siz buraya sadece duyar kasmaya gelmişsiniz anlaşıldı.konunun ismi bile beni irrite etti kazayla bebek ne demek.adamın çeketini giyip hamile kalmadıya bu kadın.bebeği istemiyorum dışında iatemediğini belirten herşeyi yazmış konu sahibi.bana ver demesine rahatsız olmuşsunuz aldır dememiş bana ver demiş.eçimle aram kötü boşanma söz konusu diyen birine.okulunu dondur evden iş yap desek ne fayda.boşanıo onlarıda yapamaz.çocuk yetiştirme kurumuna bırak yada bize var demek kalıyor geriye.boşanıp iki bebekle evden iş yaparak da geçinemez.ötekine zor bakıomuş.ne diyelim başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…