- 5 Eylül 2024
- 18
- -3
-
- Konu Sahibi neyapacaginibilenvarmi
Ailemle aram yok malesef ki, öncesinde tek kaliyordum sevgilimin annesi de başlarda melek gibi davranınca beraber yaşayabiliriz sanmıştımE canım benim kendini buna niye layık görüyorsun ? Evlenmeden aynı evde olmanı çoğu kişi dini olarak yargılamaz sadece sebepleri bilmek ister haklı olarak. Ben de merak ediyorum sebebini neden ailenle değil de saçma sapan bir kadınlasın ? Eve evli erkek getiren kadından ne sana hayır çıkar ne de sevgiline.
Ben şimdi ayrı eve çıkınca %100 ilişkimiz bitecek. Ben rahatsizligimi nekadar belirtirsem belirteyim annesi yani çıkmıyor ayrı eve bekle diyip duruyor ancaAilemle aram yok malesef ki, öncesinde tek kaliyordum sevgilimin annesi de başlarda melek gibi davranınca beraber yaşayabiliriz sanmıştım
İnandın mı?sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor
HayırSeni neden zorluyor sen erkek misin?
BoşanMerhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
İnandın mı?
Gerçek yüzünü sen oraya iyice mecbur kalana kadar göstermez zaten klasik. Ne yazık ki bu durumlar hep paraya bakıyor. Eğer kendini geçindirebilecek bir şekilde kenarda bir paran varsa veya bir işin bir umudun, ayrı eve çıkma işini ciddi ciddi sevgilinle konuş ve kendini ezdirme net ol. Kafana göre çıkarsan ilişkin epey yara alır ama ne yazık ki ben sevgilinde de çok bir iş göremedimAilemle aram yok malesef ki, öncesinde tek kaliyordum sevgilimin annesi de başlarda melek gibi davranınca beraber yaşayabiliriz sanmıştım
Sen niye sevgilinin evinde yaşıyorsun önce onu de helekararsızım diyelim ki cidden 1 seneye çıkacağız beklemem gerekir mi
Kadının evi değil,tek kuruş faydası yok. Aksine kadın sevgilisinden ayrilinca sevgilimle yaşamaya başladı evin her şeyine sevgilimle ben bakiyoruzDalga geçiyo bence abshsjsls
Hem kadının evine çöreklenmiş hem de kadına laf atıyo, cicim siz manyak mısınız? Avshsksk
Kadının evi değil. Sevgilisinden ayrılınca gelip yaşamaya başlamışYani orası kadının evi, istediği adamı getirirken eve size sormayacak tabi ki. Evi ayirirsaniz istediğiniz hayatı yaşarsınız. Başkasını evinde oturursanız onların istediği hayatı yaşarsınız.
Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak
???????????Kadının evi değil,tek kuruş faydası yok. Aksine kadın sevgilisinden ayrilinca sevgilimle yaşamaya başladı evin her şeyine sevgilimle ben bakiyoruz
Ahjfksksks çok komik. Evli olup da bi cesaret kabul edenleri bile anlarım, ama bunu asla. DelircemKayınvalideyle aynı evde yaşayanı gördüm de sevgilinin annesiyle aynı evde yaşayanı ilk defa görüyorum, niye?