Evet çok erkek egemen. Bana evlendiğimizde getirden sipariş veremezsin erkek kurye getiriyor çünkü burda böyle demişti. Tek başıma avm ye de çıkamazmışım yanımda birisi olması lazımmış. Orda biri laf atsa namus olayıymış.O kadar çok şeyi aşkımdan salak gibi kabul edecektim şu an anlıyorum. Biz tanıstıgımızda çok medeni ve eğlenceli birisiydi bunlar son son ortaya çıkmıştı çok şaşırmıştım.
Bak canım, bak gözünün nuru, bak bebegim
Benim de 15 yaşında bir kızım/ göz bebeğim var.
Gözünün içine bakarak büyütüyorum.
Eski eşim doğulu. Ödüm patlıyor kızım da benim kaderimi yaşayacak diye.
Eski eşim çok eğitimli ( ki şu an bile çok üst düzey bir bürokrat). Ciddi, bana çok da karışmayan bir adamdı.
Ama işte o eğitimle bile kadına değer yoktu. Hamilesin canim birşey çekiyor mu,yoruldun mu yok? Canim bı kere bı şey istedi. Poposunu kaldırıp da almadı bile. Doğurmak siradandi çünkü annesi ve üvey annesi 7ser 8er doğurmuşlar. Yani dogurmakta ne var???
Kiz kardeslerine ve annesine asla değer vermezdi. Kardeşlerin ne yapıyor deyjnce sadece erkekleri sayardi.
Yani yavrucugum bak zaten aldatilmissin. Bak zaten yolun başındasin..1 senelik emek nedir ya,ömrün gitmesin.
Diyorlar ya sadece o kişiyle değil ailesiyle de evleniyorsun. Ve senin seçimin sadece seni değil, anneni, babanı çocuğunu etkileyecek.belki boşanmak isteyeceksin bosanamayacaksın. Çünkü onlarda boşanma yok, çok nadir. Olursa da çocuk babanın.
Bak o kadar kısıtlıyor vb. Lütfen kendini düşün.
Elinde bahanen var. Anasını danasinı, kardeşini vb hepsini çıkar listenden. Stalk yapma. Ne hali varsa görsün. İster eklesin, ister solsun ister ulaşsın.
Seni aptal yerine koymasına izin verme. Koymaya çalışmış zaten. Kaldı ki bu gördüğün. Görmediklerinin olduğunun garantisi var mı? Yarın olmayacağının garantisi var mı?
Sözümüzü dinle. İlerde çok ağlarsın.